Lelepleződött a Syndicate szinkronstábja

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sin City, a Bourne-rejtély és a Holló egy-egy sztárját is leszerződtette a svéd Starbreeze Studios, hogy eljátsszák a EuroCorp könyörtelen ügynökeit. Az együttműködéstől mind a színészek, mind pedig a fejlesztők hanyatt vágták magukat, persze minket a végeredmény érdekelne már, de nagyon.

Kicsit ódzkodunk a Syndicate rebootolt epizódjától, de meg kell hagyni: az előzetes látnivalók alapján a svéd Starbreeze tisztességes munkát végzett, a február 24-én PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játékkal minden rajongónak érdemes lesz egy próbát tennie.

A hétvégén lelepleződött a játék szinkronstábja is, a történet legnagyobb és egyúttal legagresszívebb szindikátusának, a EuroCorp ügynökeinek szerepére Rosario Dawsont (Sin City), Brian Coxot (A Bourne-rejtély) és Michael Wincottot (A holló) kérték fel. Dawson Lily Drawlt, a EuroCorp feltörekvő sztárját alakítja, aki titokban maga is az ellenállással kacérkodik, míg Cox Jack Denham, Wincott pedig Jules Merit bőrébe bújik majd. Mindkettő karakter jelentős szerepet tölt be a cégnél, Denham könyörtelen hajtóerőként működik az igazgatótanács mögött, Merit pedig az egyik legpatinásabb ügynöknek számít a cégnél.

Dawson a bejelentés kapcsán elmondta: lenyűgöző, hogy a videojátékok mennyire mély sztorival rendelkeznek manapság, illetve, hogy olyan fantasztikus világot és emlékezetes karaktereket tudnak felépíteni, amik a hollywoodi filmeknél érhető tetten.

44.
44.
ReNegAdE
#41: Egy rossz vicc vagy!http://gracieackerman.files.wordpress.com/2012/02/imagescavasece1.jpg
43.
43.
MaximumGame
p3ti : UC1- UC2 toltam :D éppen elég... nézd meg a textura minőségét :D látom annyira elfogult vagy nem látod, hogy ez marhára nem nagy cucc ilyen fosst kiadni... mert PS3 ra nem tudnak szebbet :) maga játékmenet jó.. de senki ne istenítené amikor ez átlagos grafika...
42.
42.
p3ti
#41: Te beszélsz a szellemi színvonalról ? :D:DDDD na ne már , el olvastad hogy most mit írtál ? Na látod , van egy boxod amin játszol 1 féle játékot , és a másik platformot szidod és annak az egyik legnagyobb sikercímét . Ami nem hiába van ott ahol van . Ebből a szemszögből hogy tudsz meg ítélni bármit is ? Esetleg azzal hogy megnézel egy youtubeos videot ? ugyan már.
41.
41.
MaximumGame
#31 http://www.youtube.com/watch?v=aMInoLwQJW4

Nézd már meg mit beszélsz :D Asszem Itt rengetek kis óvodásnak csak konzolról van átfogó véleménye ! Nézd meg milyen az UC3 nak a textura minősége :D vagy igénytelenek vagytok ? :D Ez a többi utánam szólónak is szól :D aki beszólogatott !

Konzol az az is marad... nekem is van Xbox360 Slim em... és csak Tekkenezésre vettem , másnak nincs értelme mert ronda :D egy 6+éves konzoltól mit vársz? :D
Sok Amcsi Akik csak PS3 nak meg Xboxoznak ... olyan szellemi szinten vannak !
berakod és játszól... és nem láttál szebbet.. ezért az az isten király !
Asszem több játékal toltam mint ti valaha !
40.
40.
Optimus Prime
Bár a kommentek más irányba hajlanak, de én egy nevet se ismerek. :/ Rosario Dawson ismerős, de lehet Roxann Dawson-nal keverem (Star Trek Voyager (B'Elana).
Kicsit ütősebb szinkront vártam a Riddick játékok után.
39.
39.
shatterhand
#38: Kár, hogy ellőttek már pár részt a sztoriból. A meglepetés így ugrott, de azért remélem a többi rész is ilyen marad.

38.
38.
manderel
#16: A multi annyira nem is érdekel. Remélem a single része erős lesz.
37.
37.
giga321
#30: Itt egy másik. Azt hiszem nem fogunk unatkozni egy pár hétig.
36.
36.
greenmelon
#31: Ez egy hülyegyerek a gépigény.hu-ról aki minden játék adatlapjánál elsírja magát ami csúnyább mint a Crysis 2 meg a BF3. :D
35.
35.
shatterhand
#30: kezet foghatsz a másik trollal
semmiben se vagy különb
34.
34.
ReNegAdE
#30: Na te aztán ugyan olyan troll vagy mint a másik értelmiségi társad!Gratulálok a hozzá szólásodhoz!Ülj le,1-es!
33.
33.
DON'T FEED THE TROLL, PLEEEEEEEASE :)

On: Amúgy az eddigi infók alapján várós a cím, csak valahogy én is azt érzem, hogy nem árt vele azért majd óvatosnak lenni... Ja és tetszik ez a "kiszivárgott .." szöveg. Olyan ez, mintha baromi titkos világrengető információ lenne. Vagy attól félnek, hogy azért nem veszi meg valaki, mert "Hassehoff a főhős német magyar hangja" ? :)))
32.
32.
Hubert Cumberdale
31.
31.
p3ti
#30: Azért te sem vagy kispálya , az ilyen 1-2 videoból megítélő képességed ezek szerint kitűnő . Az meg hogy sehol sincsen az sem igaz . De nem értem miért beszélsz olyanról amiről nincsen tapasztalatod ? Ennyi erővel a hüvely gombához is hozzászólhattál volna . Ennyit arról ki a 14 éves hülyegyerek , a hozzászólásod tökéletes tükrözte a színvonalad. Amúgy itt az E3 video mi szerint az Uncharted 3 a legjobb grafikás game 2011ben : http://www.gametrailers.com/video/best-graphics-best-of-e3/716370
#6: ettől nem leszel rajabb hogy 5 híren keresztül spammeled a véleményed .. nyughass már
30.
30.
MaximumGame
Még hogy az UC3 nak szebb a BF3 nál a grafikája ... ne nevettessél már..
Syndicate nek is marha szép lesz ! Uncharted 3 mivel konzolra jön csak , alapból szarabb a texturája és grafikája... egy PS4 től vagy Xbox720 tól majd várhattok szebbet mint a BF3 om ... de amíg ilyen gagyi konzolok vannak...
Amig 14éves kis szemüveges húszárók vagytok... nem veszitek észre mi az éles szép Grafika... egy Uncharted 3 sehol nincs... hiába az az egyik legszebb PS3mon...
29.
29.
danez11
#28: nézd, a irányítás pocsék( fegyverekkel lehetetlen bárkit is lelőni(nemtudom mire jön ki, én ps3as demot próbáltam), úgy rángat, pedig van egy két tíz fps-em), grafika is látott már szebb napokat, az ellenfelek ostobábbak már nem is lehetnének szerintem, viszont a zenék jók(dubstep:D)
de ugye demo alapján nem ítélkezhetünkünk..
28.
28.
DanielMcBas
#24: szerintem meg tök menő ...
27.
27.
Dark_Temptation
#21: kíváncsi leszek a pontozásokra ha kap legalább egy 8-ast megveszem.
26.
26.
metercsiken
Hát ha majd kijön,és tesztelik itt a srácok eldől, hogy mi is lesz a sorsa!
( számomra )
25.
25.
Hubert Cumberdale
#23: Az majd azután, ha kijött :) Igazából nem sok csámcsogni való van rajta, mikor minden hétre jut 2-3 hír róla, amikben nem is igazán van semmi.
24.
24.
danez11
ez a játék szerintem szar, a kezdetektől nem jön be..
23.
23.
shatterhand
én meg azt hittem a játékról fog szolni a sok komment:(
22.
22.
Hubert Cumberdale
#17: Hát már felsírt egy párszor az biztos :D Én ezek után bűntudatot fogok érezni minden játéknál, hogy van pofám az uncsártednél csúnyább játékkal játszani :D
21.
21.
shatterhand
#19: egyedül a classok értelmét nem látom
az annyit jelez,hogy mivel kezdesz, de 5 méter után már az első ellenféltől elveheted a másik fegyvert

mást nem vettem észre ,hogy mibe különböznek
A fejlődési rendszer viszont jónak tűnik. Mégha nagyrésze inkább csak 1-3.ig terjedő fokozatot takar.
20.
20.
shatterhand
#18: hét közepén jön ki a konzolos újság, abban lesz teszt róla
én is attól teszem függővé,hogy premierbe megéri-e
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...