Rajongóktól: ilyen a Call of Duty: Police Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Kiváló rajongói munka ütötte fel a fejét az interneten, s bár az egész nem több egy conceptrajzokat tartalmazó előzetesnél, az ember utána akaratlanul is eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne, ha idén a Call of Duty: Police Warfare-ben, a SWAT-ot erősítve küzdene az utcán.

Ha már a modern hadviselés megvan, miért ne lehetne egy kicsit hétköznapibb a témaválasztás? A filmekből bőségesen akad olyan, ami a rendőrség különleges alakulatainak akcióit dolgozza fel, ilyen témájú játékkal viszont kétségkívül kevesebbet találkozni. Lássuk, hogyan festene mindez a Call of Duty keretein belül! A rajongói trailertől gameplay jelenetet ne várjunk, de a hangulat azért így is remekül átjön.

29.
29.
Axy13
Hali.Egy kis segitségre lenne szükségem.A MW3 elitre fizettem elő és már játszottam pár bajnokságot és érmeket is nyertem...de a negyedik játék után nem tudtam megnézni a helyezésemet és az előző játékokban megnyert érmek közül is eltűnt kettő..!!Azóta csak az első party eredményét tudom megnézni és ez az érem maradt csak meg.Mi lehet a probléma?Ha valaki tudna tanácsot adni megköszönném....
28.
28.
Falcon
Úgy látom nektek bejön az hogy évről évre súlyos 10ezreket dobtok ki gyakorlatilag ugyanazért a játékért csak kicsit jobb grafikával!Szerintem meg pont hogy megérett a COD sorozat egy kis újításra és ez elég jónak ígérkezik!
26.
26.
jookrisztian
Sziasztok.
Egy biztos mindenképpen újítani kell, mert, nem csinálhatják örökké ugyanazt!!!!
Nekem az MW2 vel véget ért a COD széria. Remélem, hogy most visszatér!!!!
25.
25.
piskóta
az ötlet nem rossz, sőt ha mondjuk Die Hard 4 szerűre megcsinálnák talán még meg is venném, mert bizony nekem már tele van a tököm az orosz-amerikai konfliktusból és a 2.világháborúból
24.
24.
Elyas
jó ez de nem illik bele a COD ba. Eleve az a tény hogy eleve kis pályákon játszunk nem lehetne járműveket beletenni mert az Activisonnak ez 1. túl nagy munka lenne. 2. akkor "túlságosan hasonlítana a bfre" szöveg jön.

hihetetlen de a COD ot bár ez feldobná de mindenki aki szereti a játékot ellenezné ezt a változtatást
23.
23.
zero0
#18: what the fuck did i just read
22.
22.
goblinfing
21.
21.
Hubert Cumberdale
#12: Mert a modernvárfár, meg a blekkopsz, az nagyon call of duty....
19.
19.
RECh
18.
18.
omarek
kanye&huge cock warfare 1.6 source.sztem az új CS-nek kéne ezt lenyúlni 1 az egybe meg valami új pedómaci módot belerakni.Hétvégenként versenyek első 5 helyezett kap egy 1 hetes ribancbérletet luxus lotyókhoz szerintem nagy siker lenne
17.
17.
altF4
#12: Igaz, egyet értek. A cod lényeg az irreális, de látványos akció, ez tényleg nem biztos hogy beillene a keretei közé. Amúgy a Rainbow Six Vegas 2 egész jó ilyen témában.
16.
16.
adriano28
#12: mert akkor mi tartozik bele a call of dutyba?
15.
15.
Gurren
#12: ennyi erővel már a CoD4 sem volt Call of Duty, mivel II. vh-val kezdődött az egész. ha modern hadviselést akarsz, vegyél ArmA-t!
14.
14.
Senshi
#12: A videó láttán én nem egy Rainbow Six-szerű játékot képzeltem el, de részben igazad van.
13.
13.
donkutyafasz
Ha nem az Activision adná ki hanem független munka lenne, akkor talán készülne is egy jó játék
12.
12.
Necreon
#6: Nem, nem, és ezerszer is nem. Ez nem Call of Duty. Ha ilyet akarok vagy te akarsz játszani, vegyél Rainbow Six-et!
11.
11.
NoNametheOneandOnly
Nem azért de erre pont ott van a SWAT... Több pillanat a videóban onnan van kölcsönözve..
10.
10.
MadDragon
Ha esetleg olyan lenne, mint a Swat 4 volt(tudod, ahol nehezebb nehézségi szinten csak akkor ölhetted meg az ellenséget, ha az legalább rád emelte a fegyvert), akkor még talán jó is lenne, de nekem ebből csak Modern Warfare with police skins jött le.
9.
9.
altF4
Hangulatos, és tök jó is lenne, csak azért nem fogja ezt az Activision megvalósítani, mert ilyen keretek között nem lehetne olyan nagyszabású mindent felrobbantós, helikopteres, repülős, összeesküvés elméletes, zombis, popcorn mozinak megfelelő játékot csinálni.
8.
8.
goblinfing
7.
7.
goblinfing
Itt legalább van valami ötlet..nem csodálkoznék ha activision lenyúlná de nem annyira okosak hogy gyártsanak valami jót inkább kiadják a szarjukat.
6.
6.
Senshi
Na EZ színt hozna a Call of Duty mára már elcsépelt világába, nem lepne meg ha tényleg kisülne valami ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...