Nyáron leállnak a Metal Gear Online szerverei

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A Konami a minap bejelentette, hogy a nyár első hónapjában leállítják a Metal Gear Online szervereit, ezzel a 2008 óta futó multiplayer játék pályafutása véget ér. A programmal több mint egymillióan játszottak fénykorában, a leállítás okait egyelőre nem fedte fel a japán kiadó.

A Metal Gear Online a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patrios megjelenésével rajtolt el, nálunk az MGS legújabb felvonásához csomagolták, de bizonyos helyeken, például Japánban külön is meg lehetett vásárolni, letölthető formában. A Konami bejelentette, hogy az egykor egymillió aktív játékost számláló multiplayer anyag a nyár elején bezárja a boltot.

A szerverek június 12-én fognak leállni, a kiegészítőket kínáló Online Shop már március 21-én lehúzza a rolót. A regisztrációt csak április 24-én fogják felfüggeszteni, innentől kezdve egyébként a végleges zárásig minden letölthető tartalmat ingyen szerezhetnek majd be a játékosok. A Konami nem indokolta meg, hogy miért lövi le a négy éve futó programot, de vélhetően a csekély érdeklődés miatt kellett meghozni a kellemetlen döntést.

3.
3.
shatterhand
nekem se jött be, de elhiszem azoknak akik tolták,hogy kur..ajó
2.
2.
JacoB
Nekem nem is tetszett a multija.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...