Látnivalók és gondolatok a The Walking Deadről

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 17.
  • Videó
Link másolása
Mármint a játékváltozatról természetesen. Szinte pontosan egy éve jelentette be a Telltale Games, hogy epizodikus formában megjelenő játékot készít The Walking Dead című képregény (és TV-sorozat) alapján, azóta viszont nem sokat hallottunk projekt felől - most fejlesztői naplóval kárpótolnak minket.

A Telltale Games új fejlesztői naplósorozatot indított Playing Dead címmel, ennek érkezett most meg az első felvonása. Popcornt készítsetek be, hiszen közel negyedórás anyagról van szó, amiben többek között szó esik a játék alapanyagáról (ami itt elsősorban a képregény, de ahogy az elhangzik, a közös univerzum miatt a sorozatnézők sem fognak kukán bámulni) és a történet (amin Gary Whitte, a The Book of Eli írója is dolgozik) során feltűnő karakterekről is. Ráadásként 6 új screenshot került a galériánkba, ne felejtsétek el megnézni őket!

2.
2.
adikas
Megjelenésről még nincs hír?
1.
1.
Kreto
háh ez csak engem nem hoz lázba :D? újabb tömegkacat. Valami megy a tévében és jó akkor egyből kell belőle adaptáció. Bár a sorozatból is a 2. évad kicsit uncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...