Egyre több jel utal a Call of Duty: Black Ops 2-re

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy látszik, az Amazon webáruház francia aloldala még az Activision előtt megszellőztette a Call of Duty: Black Ops folytatását. Ahogy azt sejteni lehet, az idei Call of Dutyt ismét a Treyarch fejleszti, egy másik tény is ezt támasztja alá: az egyik munkatárs LinkedIn-profiljában a játék címe szerepel.

A Gameblog.fr magazin értesülései szerint a francia Amazon online kereskedőoldal csütörtökön "véletlenül" elhelyezte termékei sorában a Call of Duty: Black Ops 2-t - a bejegyzést azóta eltávolították. Nem ez lenne az első eset arra, hogy még a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott információ egy-egy készülő játékról.

Jobb esetben ilyenkor mindkét fél gyorsan elfelejtené az egészet, ám nem így történt. Az Activision francia részlege feketelistára tette az infókat megszellőztető Gameblog.fr-t, mivel azok többszöri felszólításra sem távolították el a Black Ops 2-re utaló cikküket. Hasonlóan járt el a kiadó az Xboxygen magazinnal is, míg a Jeuxvideo már nem, ők okosabbak voltak, és nem akasztották össze a bajuszt az Activisionnel, és eltávolították a bejegyzésüket.

Nem az Amazon France körül zajló hírverés volt az egyetlen jel, ami az új Call of Duty-ra utal. A Nerve Software alkalmazottjának LinkedIn profiljában is feltűnik a Black Ops 2. Az önéletrajzból kiderül, hogy az úriember olyan címeken dolgozott eddig, mint a Beatles Rock Band, az Anno 1404, a Doom 4 vagy az Aliens: Colonial Marines. A Treyarch-kal is jó kapcsolatot ápolt, elvégre már a Quantum of Solace-en és a Black Ops első részén is együtt dolgoztak.

Az Activision korábban már megígérte befektetőinek, hogy a soron következő Call of Duty jelentős innovációval lesz megáldva - bármit is jelentsen ez a kifejezés a valóságban.

47.
47.
adam25
46.
46.
Quent1n
#40: Érhető, hogy ha személyes érintettséged van akkor más a tészta, de akinek nincs annak ez csak történelmi tény amit találhat izgalmasnak, nevetségesnek, unalmasnak stb. ez szíve joga. Legjobb példa az USA háborúi ami az ottani embereknek akiknek fiai lányai halnak meg vagy válnak nyomorékká, nagyon komoly dolog. Nekünk viszont csak történelmi tény és nyugodtan mondhatjuk, hogy unalmas már és nevetséges az egész cirkusz. Szóval még ha sinister nem is a játékok világára gondolt volna akkor is tarthatná unalmasnak a II. Világháborút mint történelmi eseményt.

adam25: Nem azért nem vetélytársa amire te gondolsz :) Inkább azért nem mert a CoD alapjáraton is egy szélesebb réteghez szól, és egészen másfajta kikapcsolódást kínál. :)
45.
45.
sinister
#40: Korrektebb??? Elyas,én ezt egy gamer oldalon nyögtem ki,ahol a játékokról,és nem pedig a háborúk viszontagságairól társalgunk.Mondjuk egy történelemmel foglalkozó oldalon vagy topikban tuti hogy nem mondanék ilyet.Bocs,de nem érzem úgy hogy szégyenkeznem kéne.Azt hogy több rokonod is áldozatul esett,hidd el őszintén sajnálom,de attól még tény ami tény,hogy te magad is kedveled az ilyen jellegű játékokat,és ha zavarna ez az egész,nem játszanál ilyesmivel.Szerintem nincs ebben semmi rossz,ilyen kifordított világban élünk...ennyi. Neked van egy véleményed,nekem pedig egy másik,amíg ezt tiszteletben tudjuk tartani,addig no problem! ;)
43.
43.
Elyas
#42: most valamire célozni akartál vagy ez szarkazmus?
42.
42.
adam25
41.
41.
Elyas
#39: Oh elnézést de mi a faszomért nem lehet felfogni hogy valaki mást szeret?!

Te elmondhatod a subjectív véleményedet a játékról kellő képen megfogalmazva de nehogy már a másik véleményét támadd csak azért mert neked nem jön be valami.
40.
40.
Elyas
#38: igen az de az hogy ez senkit nem zavarna az kérdéses.

Bocs hogy így neked estem de nekem jó pár civil és katona rokonom halt meg abban háborúban és így enyhén zavar mikor jó néhányan arról beszélgetnek hogy milyen jó volt a II. VH vagy hogy mennyire unalmas már.

persze értettem hogy mire gondolsz de azért légyszíves legyél máskor kicsit korrektebb. Igazából az előző komentemel is erre akartam utalni.

39.
39.
adam25
#37: BF3 nem is vetélytársa ennek a hulladéknak...KÓD 1 full arcade game (akimbo),BF viszont közelebb van a valósághoz. és persze novemberben meg is veszem ezt a csodálatos BO2 folytatást... el sem merem képzelni hogyan múlják felül az 1et.PS en toltam de egy lagg ops volt bármelyik platformon.
MW3 is jó azoknak akik nem tudnak lőni full noob game , visszarúgás 0 dehát ne is nagyon kelljen célozni mivel az ügyes embereknek készült haha
38.
38.
sinister
#19: Egy gamer oldalon szerintem egyértelmű, hogy miről van szó ha azt mondom hogy a II.világháború dögunalom.Ilyen alapon semmilyen a valóságban lezajlott háborúról soha ne készítsenek játékokat,mert milliók lelkébe gázolnak bele.Valószínűleg bele is gázolnak,de amíg dől a pénz,addig ez nem zavar senkit.Mi pedig végigjátszuk ezeket a virtuális vérengzéseket...kissé morbid helyzet nem?
37.
37.
Quent1n
#19: És most ez, hogy jön ide? Nyilván arra gondolt, hogy unalmas már számára ez a téma a játékokban. De még ha csak mint történelmi eseményt nézzük úgy is tarthatja unalmasnak, ahogy sokan az iparosodást, vagy a római kori történelmet tartják annak. Szóval tök hülyeség volt itt nekiesned. Számomra pl. az első világháború volt dögunalmas, sőt a magyar történelem se tudott lekötni sohasem. Ettől még tisztelem azokat akik az életüket adták a világháborúban, vagy akik sokat tettek Magyarországért....

CoD vásárlókról annyit, hogy nem hülyék csak erre van igény. Ugyanúgy ahogy elfogy egy zsák háná montáná lemez és kimennek a playback koncetre 50ezren attól még nem lesz jó. A CoD viszont jó játék mert a 4 az volt és igazából a mai napig az. Egyszerűen rányomták a cukormázat és eladták még párszor de az embereknek így is bejön. A BF3 meg továbbra sem igazi vetélytárs. A MOHA lehetne ha nem BF-esítették volna el. Amíg nem lesz egy olyan játék mint a CoD ami a saját pályáján próbálja lenyomni, addig hozzá se kell nyúlniuk, venni fogják minden évben. Így is kifulladhat a sorozat de az még idő :)
35.
35.
giga321
Kell a gyásznak. Az egész black opsból ez maradt meg bennem.
Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die
Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die
Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die
Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die
Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die

Már bele égett a fejembe annyiszor hallottam.
34.
34.
MT79
Nemtudom hogy nem lehet szeretni az mw3at...epic történet amit az mw 1-2 ből vittek át amik szintén k*rva jok + az mw 2 ben a zene is istencsászár...nemtom mit kell fikázni a grafikát mer kurvára nem az a lényeg.Bőven elég az ahogy az mw3 kinéz igyis élvezhető és játszhato volt + a black ops is
33.
33.
Motörhead
#29: "...valamit azért még is tudnak a készítők hogy több"millió barom" megveszi a játékukat :D"

Önkritikádat értékeljük!
32.
32.
Moldren
#27: Kicsit félreértettem szerintem, de azért rákérdezek. Mass Effect évente jön?
31.
31.
Hubert Cumberdale
#29: Akkor bíbör is egy jó énekes és a twájlájt is egy jó film? Hiszen milliók csak nem hazudnak o.O
29.
29.
JacoB
Én szeretem a CoD-ot , sokkal jobban tetszik mint az a agyon istenített BF3.
Én a CoDal csak azóta játszok amiót van ps3-am, vagy is az MW2 volt az első.
Azóta megvettem mindegyik részét, és soha nem csalódtam a játékban :)
Az a vicces hogy minig elkezditek szídni a játékot, hogy mekkora szar .meg hogy ezt csak a hülye barmok veszik meg bla bla....:D aztán amikor kiadják a játékot rá egy hétre mindenhol azt írják, hogy REKORDOT DÖNTÖTT A JÁTÉK a hatalmas bevételével :) valamit azért még is tudnak a készítők hogy több"millió barom" megveszi a játékukat :D
28.
28.
greenmelon
#27: Milyen dicsőségről beszélsz? Hol nem szarják le a dicsőséget ha véresre keresik magukat így is? Olyan nehéz felfogni, hogy nem szeretetből csinálják a játékokat? Főleg az ilyen sikersorozatokat (mielőtt még valaki ismét fröcsögni kezdene: anyagi sikerre gondolok).
27.
27.
MaximumGame
greenmelon : Többet adtak el ? :D
Lehet hogy többet , de nézd meg az Xbox360 és PC és PS3 eladásokat...
70% teszi ki a MW3 eladásoknak a Xbox360 (Amerikai Lúser kis szarcsimbókok Akik csak konzolt tudják kezelni :D maradék 20% a PC é és 10% körül van a PS3 om :) Ha ez nekik nagy dicsőség hogy PC én már nem is veszik, mert nincs miért...
Amit az emberek megveszek PC re az a látvány miatt van, vagy jó a története...
Ami igen ritka már... Mass meg AC meg UC is hogy istenitik... én mindegyiket szarom le , mert szar.... évente jön újabb ! BF2 hány éves is ? :D és BF3 om ?
Közötte alig jött valami 2évente.... Codból meg 10000 van már és egyre szarabb !
24.
24.
Motörhead
"Az Activision korábban már megígérte befektetőinek, hogy a soron következő Call of Duty jelentős innovációval lesz megáldva..."
Ki nem szarja le a befektetőket.
20.
20.
Mr.C
Please God... NOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
19.
19.
Elyas
#9: jah biztos kurva unalmas volt több millió embernek is akik meghaltak ott.

Ha a játékot rontották el szerinted akkor azt mond de a II. vhban több millióan haltak meg... Gondoljál már bele abba hogy ez milyen érzés másoknak...
17.
17.
daenath
#15: +1. a WaW nekem is megvan es nagyon tetszik, ez a modern mizeria mar nem, nincs is meg egyik se ;)
15.
15.
Quent1n
Az innováció nem igazán CoD kompatibilis szócska mostanában :) Bár ezeknek még a prestige rendszer meg az elite is hatalmas innováció tudom :D

Hogy ki csinálja az szerintem tökmindegy, nekem pl a WaW tetszett meg is van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...