Ősszel érkezik az NBA Live 13

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Két év kihagyás után az EA Sports visszatér az NBA Live-frencsájzhoz, megelégelve azt, hogy a 2K évről-évre elorozza tőlük a kosárlabda-rajongókat. Az NBA Jam után ismét hardcore szimulációt kapunk, s vélhetőleg új irányba megy el a sorozat, markáns újításokkal.

Egy nappal azután, hogy Kyrie Irving, neves NBA-játékos Twitter-csatornáján közölte, hogy az EA Tiburonnál jár meglesni az új NBA Live-ot, az EA hivatalosan is bejelentette, hogy feltámasztja a neves szériát. Új fejlesztőstúdióval, idén ősszel egy teljesen új élménnyel érkezik az NBA Live 13, mely bemutatja a kosárlabda jövőjét.

Az utolsó teljes értékű NBA Live

Az EA Sports már várja a rajongók és a kosarasok visszajelzését a világ minden tájáról, hogy egységes címmé kovácsolja az NBA Live 13-at. Amire szükség is van, tekintve, hogy a legutolsónak készült NBA Elite 11-et a kiadó törölte, tavaly pedig egyáltalán nem készült szimulációra hajazó játék az EA berkeiben. Ebben az évben ez máshogy lesz. További információk hétfőn, azaz február 27-én várhatóak. Maradj gépközelben!

9.
9.
gyulah69
3DS-re nem adnak ki egy NBA játékot, mondjuk NBA 3D néven? Ha valamit tudtok erről, akkor légyszi írjatok. Köszönöm.
8.
8.
miki71
#6: erre aszt tudom mondani akinek nem tetszik az EA sport játékok vegyenek mást
7.
7.
Giggsy
Mondjuk az NBA Live széria egy fostalicska volt a kezdetektől fogva. A 2k-hez képest nézve sehol nincs. Az EA Sports-ra amúgy is jellemző a rókabőr effektus, hogy évről évre ugyanazt adják ki. Egyik szériájuk sem fejlődött hosszú éveken keresztül. Az NHL és Madden legalább nem voltak rosszak, de a FIFA-t és NBA minőségben évről évre magasan verte a konkurencia.
6.
6.
shatterhand
#5: nemtom milyen hangulatot néztél, de TS4ben a közönség ÉL a játékkal. Sose találkoztam még ilyen közönséggel. Mint ahogy a játékos is pont akkor és pont olyan reakciót vált ki mint amilyet és amikor én is. És ezek nem minden meccsen vannak, csak amikor kell.
Az online része ami sz.r. Lagol, meg haver nélkül esélyem sincs játszani.
Ja meg a karrier része. Ezeket elismerem.
De maga a gameplay (és ezt olvasom vissza minden tesztben is) sokkal élethűbb,meg szimulátorabb mint a GS.
TS3 nézőpont kérdése, mert van akinek tényleg az jön be és van akinek a 4. rész.
De az is csak azt mutatja,hogy TS jobb mint a GS.

Nem akarlak meggyőzni, mert ott a virtua tennis is, de ilyen darabos mozgású árkád teniszt nem mondanám tökéletesnek. Nem is beszélve a jól bevált EA "csalásokról" amik minden játékukban benne van. Nevezetesen,hogy úgy alakítja a gép a játékot,hogy izgalmas legyen. Autós játékban a gumiszalag effektus, fifában a gépi ellenfél váratlanul feltámad és rúgja a gólokat, nehogy unalmas meccs legyen, itt meg lazán visszaütsz minden labdát és nem engedi,hogy túlüssed, ha az kell.
5.
5.
miki71
#3: megvolt a top spin 4 először is a top spin előző részei jobbak és játszhatóbbak voltak mint a 4 dik másodszor nézzük az onlin részt top spinbe minden karácsonykor van elenfél Grandslamba minden másodpercbe hangulat: közönség,kommentárok is jobban sikerült az EA teniszben. ja és a grafika is jobb az EA-nál. pedig énis nagy top spin rajongó voltam de ami jobb az jobb
4.
4.
shatterhand
Jobban jártunk volna, ha az NFL-ben vonul vissza. A K sorozat messze jobb volt kezdetektől. De ott csak úgy tudta legyűrni a riválist,hogy kivásárolta jogokat 10évre.
Szerencsére nem sok van abból hátra.
3.
3.
shatterhand
#1: :)))))))))))))
Az egy olyan 7pontos árkád tenisz,hogy nemigaz. Próbáld ki a topspin4et. Fűzőjét se kötheti be a grandslam. Elég a tesztpontokat is megnézni melyik kapott többet mindenhol.
2.
2.
gucho
Kíváncsian várom, mert az EA Sports tényleg komolya fejlesztéseket mutatott már be és valószínű, hogy az elmúlt 2 éveben is dolgoztak, de azért kemény lesz, mert a 2K is remek kosárlabdát produkált az utóbbi időkben...
1.
1.
miki71
Az EA évről évre javul hisz itt a Grandslam tenisz annyira tökéletes hogy már tökéletesebb nem is lehetne. Én csak dicsérni tudóm az EA munkásságát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...