Monopoly készül a Street Fighterből is

  • Írta: InGen
  • 2012. február 28.
  • Hír
Link másolása
Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.

Éppen csak pár hete számoltunk be arról, hogy Monopoly készül a World of Warcraftból, illetve Risk a Starcraftból. A további videojáték-társasjáték összefonódásra pedig nem kell sokat várni, ugyanis már készül a Street Fighter Monopoly. Az anyag olyan helyszíneket vesz át a játékból, mint a Karate Dojo, a Rooftops of Japan vagy a Shadaloo Headquarters.


A Capcom Unity blogon éppen lehet szavazni arról, melyik 6 karakter kerüljön be a táblás játékba. Az európai megjelenésről egyelőre nincs hír, de mindenesetre úgy látszik, hogy a társasjátékokat gyártó USAopoly cégnél valakinek elgurult a gyógyszere, bár, nem tudom mire számítottunk a Metal Gear Solid Risk és a Super Mario sakk után.

7.
7.
Cooper911
#5: Ga(rá)zdálkodj okosan! Maffia II edition. :)
6.
6.
volkornka
A Super Mario sakk legalább aranyos :)
Én csak azt nem értem benne, hogy mért Luigi a királynő :D
5.
5.
markoci555
Gazdálkodj okosan azt kész
mit kell itt street fight monopoly úristen!
El sem tudom képzelni hova mennem már el, meg hogy egyáltalán hogy kell játszani
4.
4.
strike19
Én mind a kettőt szeretem.De a monopoly manapság elqurvult.Pl:Disney kiadás majd lassan alkonyatos.Én már nem nagyon csodálkozok a monopolyn.Azon gondolkodom szerintem a szerencse kártya hátuljára az van írva ultra combo.
3.
3.
wolfwarrior
Nincs semmi bajom a két játékkal se a Monopoly se a Street fighterrel de miért kell ezt a kettőt kombinálni szinte ugyanaz mint a lego minecraft (ugyanaz=fura ötlet)
2.
2.
daenath
"USAopoly cégnél valakinek elgurult a gyógyszere, bár, nem tudom mire számítottunk a Metal Gear Solid Risk és a Super Mario sakk után."
Mortal Kombat Csapdlecsacsi-ra :)))))))
1.
1.
caleb007
Érdekes párosítás...
Még megérteném, ha a Simcityvel vagy valami építgetős játékkal hoznák összefüggésbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...