Okostelefonokra is elkészülhet a Limbo

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 29.
  • Pletyka
Link másolása
Konkrét bejelentést nem hallottunk egyelőre, de a Playdead legújabb álláshirdetése világosan sugallja, hogy a dán fejlesztőcsapat a Limbo okostelefonos, illetve tabletes verzióin gondolkodik. A játék rövid időig Xbox 360-exkluzív volt, ma már számos platformon megvásárolható.

A koppenhágai Playdead 2010-ben debütált arcade játéka, a Limbo óriási siker lett, Xbox Live-on mutatkozott be még annak idején, és néhány hónap után megjelent PC-re, PS3-ra, Macintoshra és az OnLive-on belül is. A jelek szerint a sikercím tovább fog terjeszkedni, a Playdead legutóbbi álláshirdetése egyértelműen erre utal.

A rövid iromány szerint a dánok folyamatosan vizsgálják annak a lehetőségeit, hogy milyen új platformokon jelenhet meg a Limbo, ezért jelenleg olyan programozót keresnek, aki jártas az iOS, Android és Windows 8 operációs rendszerekre történő fejlesztésben. Ez alapján könnyen lehet, hogy okostelefonos és tabletes változatot kap a játék, lássuk be, ez technikailag nem is jelenthet akkora kihívást.

Formális bejelentés még nem történt, várjuk az első részleteket!

7.
7.
donkutyafasz
Nem volt nagy szám játék.
6.
6.
giga321
5.
5.
Wrangler
ennél unalmasabb játékot sem láttam még...
4.
4.
kari92
Ennek nagyon tudnék örülni :-)
3.
3.
jungleist
Már épp ideje...csodálkozom hogy ez csak most jutott eszükbe.
2.
2.
Matt8888
Hát úgy legyen ! Azért én a symbiant sem bánnám XD
1.
1.
giga321
Úúúú
Ennek nagyon örülök nekem nagyon tetszett ez a kis horror beütés az egésznek. De jó lenne ha jönne telóra. ( 1 nap alatt végig vittem )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...