Befutott a MechWarrior Online első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 29.
  • Videó
Link másolása
Novemberben jelentették be a MechWarrior-szériát feltámasztó free-to-play MMO-t, mostanra pedig meg is érkezett belőle az első trailer. Az előzetes egyelőre nem mutat túl sokat a játékból, viszont kellően hangulatos - még az is lehet, hogy a nyáron érkező MechWarrior Online jól sikerül!

A játékot a Piranha Games hegeszti, a kanadai csapat nyárra ígéri a MechWarrior Online debütálását, ami a népszerű mechás saga feltámasztása lesz, méghozzá egy free-to-play MMO formájában. A játékban minden egyes nap egy teljes valódi napnak felel meg, a játékosoknak pedig természetesen újfent BattleMechekkel kell rommá lőniük egymást. A játék alatt a CryEngine 3 fut, ez már hellyel-közzel az új trailerből is visszaköszön. Köszi, Stack!

9.
9.
Darox
#6: Azt hittem én voltam az egyetlen akinek ez ugrott be.
8.
8.
Quent1n
Ha jól sikerűl akkor akár pénzt is hajlandó vagyok költeni rá :) Egyelőre tetszik eléggé.:) Csak lehessen joystickkal is irányítani és akkor már porolom is le :)


Cooper911
: Ez nekem is hiányzott, remélem elindítják az MW4-et és beteszik :D
6.
6.
Cooper911
Hiányzott az "All systems nominal" :)
Jó lesz ez! Mikor jön?
5.
5.
pjoco
#4: Nekem is vigyorra áll az arcom! :D Tetszik!
4.
4.
MadDragon
:| :) :D :DDDDD <--- Én a videó nézése közben.
3.
3.
Stack
Köszi hogy kiraktátok.

A zene és a hangulat mindenképpen csillagos ötös, a látvány sem rossz, habár a computer szinkron hangja nem tökéletes (talán csak jobban megszoktam a Mercenaries-ben lévőt és szokatlan az új :)

Ha megtudok valami újat, megint szólok amint tudok!
2.
2.
Darox
Gondolom free to play-el együtt jön a micro payment. Kérdés hogy ez mennyire fogja befolyásolni a játékot, de ettől függetlenül várom sok szeretettel.
1.
1.
taranis
Hát ez még nem sok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...