Jesper Kyd szerzi a Darksiders II zenéjét

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 3.
  • Videó
Link másolása
Örömhírrel szolgálhatunk: a Vigil Games leszerződött a zseniális dán komponistával, Jesper Kyddel, így már biztos, hogy Halállal való vagdalkozás közben a füleink is el lesznek kényeztetve. Emellett új képek futottak be év egyik legígéretesebb hack & slashéből, a Darksiders II-ből.

Jesper Kyd olyan játéksorozatok zenéit tette feledhetetlenné, mint a Hitman és az Assassin's Creed. A Vigil Games nem is találhatott volna jobb szakembert a Darksiders II-höz, Jeremy Robins, a stúdió audioért felelős igazgatója szerint "abszolút öröm együtt dolgozni Jesperrel, hiszen ő egy nagyon tehetséges zeneszerző és lelkes játékos". A maximális zenei hatás tehát garantált.


Ráadásul új látnivalók futottak be az IGN jóvoltából köszönhetően annak, hogy a magazin szert tett a játék előzetes verziójára. A Darksiders II-ben az Apokalipszis Lovasai közül ezúttal a Halált irányíthatjuk, megjelenése júniusban várható.

5.
5.
Elyas
#4: loll erre még nem is gondoltam O.o

de bazd az mekkora lenne: NE MOST DRÁGÁM MERT MINDJÁRT MEGHALOK A HALÁLLAL!!
4.
4.
Garfartix
Vicces lesz ebben a játékban majd amikor meghalunk a halállal :D
3.
3.
Necreon
Az első rész zenéit is imádtam, Kyd munkáit ismerve brutális nagy lapáttal tesz még erre rá.
2.
2.
kebi90
Nagyon helyes! Az Assassin's Creed-nél is jól csinálta(ja) :)
1.
1.
wardprod
Hatalmas várós cucc. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy mit kezdjek a notimmal, ami az előzőt sem teljes pompában hajtotta :
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...