Gameplay előzetest kapott a Hawken

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 4.
  • Videó
Link másolása
A Hawken névre hallgató, robotos online lövölde ugyan csak az év végén fog elrajtolni, már most remekül fest - ezt bizonyítja a legújabb gameplay előzetes is. A játék fejlesztői nemrég 10 millió dolláros befektetésnek örülhettek, az üzletemberek rengeteg potenciált látnak a free-to-play játékmodellben.

A Hawken bétatesztelése jelenleg is zajlik, a free-to-play játék megjelenése a tervek szerint december 12-én várható. A játékról a napokban új előzetes jelent meg, a gameplay jelenetekkel operáló anyag kellően felcsigázza az érdeklődőket:

A fejlesztésért felelős Meteor nemrég 10 millió dolláros befektetést kapott túlnyomórészt a Benchmark Capital és a FirstMark Capital nevű vállalatoktól: a két cég annak idején a League of Legends fejlesztőit is istápolgatta, most pedig azért csaptak le a Hawkenre, mert úgy érzik, a free-to-play játékmodell a jövő szenzációja, ami akár 8-10 milliárd dolláros forgalmat is elszipkázhat a hagyományos, dobozos játékok kiadói elől.

12.
12.
Trapyd
Az első videó óta kíváncsi vagyok erre a játékra. Kár, hogy ennek a videónak a minősége egy nagy nulla szinte semmi sem látszik belőle.
11.
11.
tabu3x
szerintem nem rossz ez. az utóbbi időben borzalmasabbnál borzalmasabb meces gémek jelentek meg, ez pedig azoknál fényévekkel jobb. és nemcsak közvetlen összehasonlításban, hanem télleg bejön ez a látványvilág és a pörgőssége is.
10.
10.
shatterhand
#9: ha lomha lenne kutya se venné meg
(köszönjük a codnak,hogy rászoktatott minket erre)
9.
9.
Scoo
Kicsit túl pörgős, ugrabugrálós ez nekem.
8.
8.
Falcon
Egyáltalán nem jön be!
6.
6.
Razielhu
nekem nagyon tetszik, biztos letöltöm majd :D
5.
5.
menjapipaba
Ez az a játék amit 9 ember csinál?
4.
4.
giga321
3.
3.
frenkyboyhun
Nekem tetszik. Az elgondolás jó csak szerintem a megvalósításával lesz gond:
2.
2.
vwxyz
#1: Ne aggódj, nekem se.
1.
1.
Dogmatix
csak nekem nem tetszik? :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...