Áprilisban jelenik meg a Legend of Grimrock

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Almost Human bejelentette, hogy áprilisban adózhatunk majd a retró élményeknek, hiszen akkor jelenik meg a már elfeledett műfajt képviselő Legend of Grimrock. A dungeonfelfedezős cím tesztelése az utolsó fázishoz érkezett, s nagyjából kialakult, hogy mire is számíthatunk.

Petri Häkkinen, a stúdió társalapítója szerint néhány hiba még kijavításra vár, nagyobb sávszélességű szerverre kapcsolnak az elkövetkezendő két hétben - a tartalom már kész, az utolsó fordulójához érkezett a tesztelés.

Vélhetőleg a többség nyomására szakítottak a teljesen körökre osztott játékmenettel, így a harc már valós időben zajlik. A véletlen-generált kazamaták helyett teljesen kézzel készítik a játék helyszíneit, s a megjelenés után valamikor érkezik a pályaszerkesztő csomag is a kísérletezésre vágyó rajongóknak. Az auto-pickup funkció jól jön majd, hogy ne kézzel kelljen felszednünk a kilőtt nyilainkat. A térkép automatikusan frissíti magát, de mi is elkészíthetjük, ha kellően hardcore arcok vagyunk.

A Legend of Grimrock jó példa arra, hogy az évtizedekkel ezelőtt hódító dungeon-crawler stílus nem veszett el teljesen, a nosztalgiára adó veterán fejlesztők jóvoltából újjáéled április elején, kizárólag PC-n. Olyan arcok dolgoznak rajta, akik egykoron a Remedynél és a Futuremark benchmark-programon dolgoztak.

8.
8.
A kezdetektől kezdve kezdek kedveltje lenni :)
Vagy valami hasonló ! :)
6.
6.
Motig
remélem lehet csak egy karakterel is kezdeni majd nem kell 4 karakter... meg egykét extrát kikapcsolni
4.
4.
Split
Szinte a kezdetek óta követtem nyomon a játék alakulását, és - pár változtatástól eltekintve - örülök, hogy végre megjelenik! :D Biztos vétel!
3.
3.
hedzsooo
Hangulatos tyutyerkanak tunik a kepek, vidik, elozetes infok alapjan. :)
2.
2.
daenath
1.
1.
DON GONDOCS
Na ez jó hír! Bissztos jó lessz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...