Készül az Army of Four szinkronja?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Csillagkapu - Atlantisz sztárja Twitteren újságolta el, hogy aláírt az Electronic Artsnál egy bizonyos AO4 nevű projekt szinkronizálására. Ez már a sokadik utalás lehet arra, hogy az óriáskiadó egy második folytatást is készít az Army of Two-hoz, ám ezúttal négyfős kooperatív móddal is kibővíti a fícsörlistát.

Régóta olvashatunk arra vonatkozóan utalásokat és híreszteléseket, hogy az Army of Two folytatódna, azt is hallani, hogy az új rész címe Army of Four lehet, ami viszonylag egyértelműen sejteti, hogy Salem és Rios mellé két másik katona is csatlakozik, hogy négyfősre emelje a halálosztó brigád, s így a kooperatív módban együtt játszó játékosok számát.

És most itt az új utalás, a Stargate: Atlantisből ismert Joe Flanigan, a Twitter-csatornáján árulta el, hogy aláírt az Electronic Artshoz, hogy egy bizonyos AO4 nevű projektnél (Army of Four?) működjön közre szinkronszínészként. Emberünk egyébként - aki szerint most újra jóarc a gyermekei szemében - nagyon összekevert valamit, mert arról ír, hogy az AO4 egy Battlefield-mellékág, ami ugye jelenlegi ismereteink szerint nem igaz - később ő maga is megjegyezte, hogy "összecserélte a játékokat".

Az EA nem reagált a hírekre, de ha az Army of Four (tételezzük fel, hogy a rövidítés erre vonatkozott) szinkronja készül, akkor a bejelentésre sem kell sokat várni. Izgulunk, de nagyon!

4.
4.
metercsiken
#3: Ja.
Az tényleg elég fura lehet! : )

Egyébként nekem bejött a 2. rész, bár nem játszottam az elsővel.
Erre is szánok majd egy kis időt!
3.
3.
McDuff
hát ha mellékág lesz,akkor azzal szépen kibújnak 2. rész folytatása alól,a "rossz" befejezés miatt,amin töprengtem is hogy az életbe lehet azt úgy folytatni,hogy ne zavarjon be.
aki végig vitte a játékot,tudja miről beszélek.
2.
2.
Gotham123
A lényeg hogy maradjon meg a duó,de inkább Rios :DD
1.
1.
wildláma
hmmm érdekes ... kíváncsi vagyok milyen lehet 4-en. Remélem jobb lesz mint a 2. rész, mert az elsőhöz képest szvsz nagyon ótvarra sikerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...