GDC 2012: Készül a Mercenary Ops

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Epic Games kínai divíziója bemutatta első játékát az idei GDC-n, mely a Mercenary Ops névre hallgat. A Yingpei Games játéka a nyugati országokban is meg fog jelenni, s kizárólag PC-re készül. Egy zsoldoscsapatot irányíthatunk a hamisítatlan külső nézetes akciójátékban.

Az idei Games Developers Conference-en mutatta be az Epic Games kínai részlege az első játékát, mely a Mercenary Ops névre hallgat. A cím nyár folyamán landol a boltokban - külön érdekessége, hogy csak és kizárólag PC-n jelenik meg. A Mercenary Ops természetesen Unreal Engine 3-at használ majd, a látvány nem is csúnya, érezhető rajta az anyavállalat hatása. Egy zsoldoscsapatot terelgethetünk benne, a játékmenet igazi külső nézetes örömökkel kecseget, a játékmenet során kihasználhatjuk a fedezékekben rejlő lehetőséget is.


A shooter a távol-keleti országban készül, de nem csak a helyi piacra. Az első látnivalók már befutottak, lehet szemezgetni!

2.
2.
xxxgamer4ever
Csak PC-re? Ennek örülök! De nagyon nem örülnék ha elcsesznék, ki vagyok éhezve valami minőségi akcióra! Gyerünk skacok valami fincsit tegyetek az asztalra mert gamer papa máris éhes... :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...