Így készült az xboxos The Witcher 2 intrója

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 8.
  • Videó
Link másolása
Örülhetnek a fejlesztési kulisszatitkok kedvelői, elvégre a CD Projekt most megosztja a nagyközönséggel a The Witcher 2: Enhanced Edition briliáns nyitóanimációjának készítési folyamatát. Egy hangulatkelő film megalkotása bizony nem könnyű, de a lengyelek könnyedén vették az akadályt.

Az új CG-intró az Xbox 360-as verzióhoz jár majd - hogy miért volt rá szükség, nem tudni, elvégre már a PC-s változat is kerek egészet alkotott. Ha kíváncsi vagy arra, hogy miként lép színre a Királyok gyilkosa, s eme belépőt miként alkotta meg a CD Projekt, bátran kattints a Play gombra. A The Witcher 2: Assassins of Kings a jövő hónapban jelenik meg a Microsoft konzolján, és frissítés keretében PC-n is elérhetők lesznek a plusz tartalmak.

2.
2.
Raatkainen
Szívesen látnék olyan részecskeszimulációt a tényleges játékban is, lehetőleg a phsyx ,,összeserőforrásfelzabálótechnológiája" nélkül:D
1.
1.
Imádom az ilyen videókat, ez is fantasztikusra sikeredett. Profi egy banda, na mindegy... Most mondjam, hogy elvárásoknak megfelelően teljesítettek ?! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...