Ilyen lesz a Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Piranha Bytes szerepjátékának hazai forgalmazója, a CNG leleplezte a Risen 2 kishazánkban beszerezhető gyűjtői kiadását. A rajongóknak nem árt sietni, hiszen csak limitált példányszámban lesz elérhető a két legnagyobb kiskereskedelmi láncnál. Nincs híján a finomságoknak.

Kalózos játékokból hiányt szenvedünk, pláne kalózos szerepjátékokból. A Piranha Bytes viszont szembemegy a trendekkel, és trópusi környezetbe helyezi a Risen második részét. A Dark Waters alcímet viselő epizód speciális kiadást kap Magyarországon a játék hazai forgalmazójának, a CNG-nek jóvoltából.

A sorszámozott, egyedi fahordóban érkező kiadás tartalma fantasztikus ajánlat a leendő kalózoknak, hiszen a kalózzászló, a matricák, a kalózmedál és térkép mind segítenek majd a hangulat teljes átélésében és a kincsek felhalmozásában! A zenei CD és a „hogyan készült?” DVD-k a színfalak mögé engednek bepillantást, a 12 cm-es Jaffar szobor pedig a játék egyik központi NPC-je (és a valaha volt egyik legfurább NPC) előtt tiszteleg.

És ha ezek sem részegítenék meg a játékosokat, akkor fokozzuk még a rumadagot!

Minden Gyűjtői Változathoz jár még egy „Kincses Sziget DLC” is, mely egy új helyszínt, számtalan misztikus fejtörőt és egy legendás tárgyat tartalmaz (ez utóbbi állandó statisztikanövelést ad). A Deep Silver közreműködésével a Risen 2: Dark Waters Xbox360 és PS3 változatai magyar dobozzal és kézikönyvvel érkeznek, a normál PC-s változat pedig igényes külső kartontokkal (dombornyomással és fóliázva), nyomtatott térképpel jelenik meg. Mindkét kiadás április 27-én landol a boltok polcain. Bétatesztünket erre keresd!

5.
5.
metercsiken
Néhány dolog szokott tetszeni az ilyen kiadásokban,de annyira azért nem érdekelnek, hogy meg is vegyem.
A játék viszont tetszik, úgyhogy az meglesz valamikor.

Ebben a gyűjtői változatban azért az a kis rumoshordó elég jó! : )
4.
4.
anonymus26
#3: én ha tehetem minden gamebol gyüjtöit veszek most is ME3 azt vettem és nem bántam meg
3.
3.
Normen1976
anonnymus26 ha hiszed, ha nem a gyűjtői kiadás célközönsége nem azokból áll akik a játékokat elsősorban letöltés segítségével szerzik be :)

Nem vagyok egy kifejezetten megszállot gémer, de egy gyűjtői változatom nekem is van. Nem bántam meg hogy megvettem. Ha valakinek nagyon bejön egy téma, és tud is álldozni rá, az bizonym eg fogja ezt is venni. Hisz ezért kínálják. Én biztosan nem leszek köztük, valahogy nekem a Risen is meg a Ghotic is már nem hozza a régi Ghotic 1-2 hangulatot. Valami hibádzik már ezekből a játékokból.
2.
2.
Nem is tudom, én például gondolkozom, hogy beáldozom a ME3-at egy ilyenért cserébe, azzal meg játszok majd ha lesz a Tuskóban 1000 forintos fóliás kiadásban ...
1.
1.
anonymus26
hát ez lol pc-re minek gyüjtöi ugyis csak letöltik :SSS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...