Áprilisban jön a facebookos The Walking Dead

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale gondozásában készülő játékadaptáción kívül egy közösségi oldalra írt játékot is kapunk a The Walking Dead alapján. A facebookos címet az Eyes Wide Games fejleszti, és áprilisban rajtol a legnépszerűbb szociális oldalon. Állítólag a félig hardcore gamereknek is tetszeni fog.

The Walking Dead Social Game névre hallgató alkalmazás a RockYou gondozásában látja meg a napvilágot a jövő hónapban. A cég nyilatkozata szerint a sorozat és a képregények szereplőinek is tetszeni fog, pláne ha félig hardcore gamereknek valljuk magunkat. Lehet hardcore-ság a Facebookon? Nyomokban igen.

Stephen Griffin, az Eyes Wide Games vezérigazgatója szerint a The Walking Dead Social Game a közösségi oldalakon futó játékok új generációjának ígérkezik. Nem véletlen, hogy a cég saját gyermekét fényezi, ahogy tudja, mély játékmenetet találunk benne, lesz dráma is - de azért utat talál a casual réteg felé is. Ha valami mélyebb címet keresel a Facebookon, eme produktum a legjobb választás - legalábbis az ígéretek szerint.

Természetesen zombikat kell gyilkolnunk, a cím jól kihasználja a közösségi platformban rejlő lehetőségeket. Takarékoskodnunk kell erőforrásainkkal, táborokat kell felállítanunk, számos helyszín ismerős lesz az AMC sorozatából. Áprilisban indul.

9.
9.
BoKK
Március 11 az új április 1-je?
8.
8.
Dianaa
#6: Legalább az összes hozzászólást olvasd el, mielőtt minősítesz engem :DD
Egyábként a cím miatt ugrottam át azt a röpke mondatot, mert annyira váratlanul ért a dolog, hogy az meg sem ragadt bennem, csak az, hogy áprilisban jön a Facebookos játék.
6.
6.
Normen1976
No már kijavította magát, csak mi is egyből írtunk és nem láttuk :)
A másik változatot nagyon várom. Remélem megfelelően kihozzák belőle amit a téma adhat. Ez a kedvenc filmsorozatom. De a Fbookos nem érdekel. Életemben nem jártam még a facebookon és nem is tervezem.
5.
5.
joykiller
2:
"A Telltale gondozásában készülő játékadaptáción KIVÜL egy közösségi oldalakra írt játékot is kapunk a The Walking Dead alapján. "
4.
4.
Normen1976
Te mit olvasol cimbora ? Facebookos IS lesz a Telltale gondozásában készülő játékadaptáción kívül. Legalább a bevezetőt olvasd el már mielőtt elkezded minősíteni a dolgot :)
3.
3.
Dianaa
#2: Sajna nem lehet hozzászólást törölni, pedig miután elolvastam még egyszer a cikket, szívesen törölném az előzőt. :P Így ha valaki olvassa ezt, az nyugodtan törölheti mind a kettő hozzászólásomat. :) (és bocsi a dupláért.)
2.
2.
Dianaa
Ez Facebookos lesz???:DD Én azt hittem normál PC játék, mikor meghallottam, hogy lesz belőle játék. Ó, atyám :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...