Bővített előzetesen a Kid Icarus: Uprising

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 10.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén kerül a boltokba a Nintendo 3DS újabb gyöngyszeme a Project Sora jóvoltából. A Kid Icarus: Uprising már hosszú évek óta készül, a szárnyas főhős harmadik igényes kalandja most új, bővített előzetest kapott. A játék a Circle Pad Pro-val is kompatibilis.

A hírhedt Medusa újjászületett, csak Kic Icarus tudja megfékezni a gonosz seregét. A repülés csodájával felvértezve hősünk újabb lélegzetelállító kalandra készül. A Kid Icarus: Uprising a tavaszi dömping egyik legígéretesebb darabja 3DS-en. Vessünk rá egy utolsó pillantást a március 23-i megjelenés előtt!

11.
11.
Kumite
3DS-en egész jól néz ki ugyanez a videó, csak 3D-ben. Továbbra is első napos vásárlás lesz :)
10.
10.
myrte
Persze csinálhattak volna erősebb vasat is, de az az árát is feljebb nyomta volna. Válság közepén senkinek nem kellett volna, lásd PS Vita. (csilivili, szép, jó a grafika stb, csak **** drága ). Így is a 3DS-t, csak a jóárasítás után kezdték venni, mint a cukrot.
9.
9.
zola2000
Azért a 3Ds is tud szép grafikát, nézd meg a resident evil: relevationst.

mondjuk abban a 3DS játékban szűk folyosók vannak ebben meg nagy területek, és teljesen gyors akció 60 fpsben, szal ahhoz képest nem olyan rossz.
8.
8.
DON GONDOCS
7.
7.
volkornka
Meg ugye hordozható, szóval kis képernyő. Inkább a 3d hatásra mentek rá mint a pixelekre. Ez szerintem ütősen fog kinézni 3ds-en.
6.
6.
Bulldogbaby
A 3ds nem is a vasról szól. Ps1 szint ? Rossz szemüveget vettél fel.
5.
5.
Nebuloid
Nekem inkább az a furcsa, hogy miért nem került eredetileg is két analóg kar a gépre. Nem mintha eggyel nem lehetne boldogulni, de még egy kar sok mindent egyszerűbbé tudna tenni.
4.
4.
Kumite
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...