Friss előzetesen az új Naruto: Ultimate Ninja Storm

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 12.
  • Videó
Link másolása
Holnap folytatódik a Naruto-széria, ennek okán a CyberConnect2 új trailerrel kedveskedett az anime rajongóinak. Nem csupán a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations fog robbanni, hanem a valóságban gyűjthető kártyák is. Rajongóknak kötelező?

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations folytatja a sorozat hagyományait és kibővíti a lehetőségeinket. A játékkal egy időben a gyűjthető kártyajáték is napvilágot lát: a paklikban találunk speciális kódokat, melyeket a videojátékban beütve különböző artworkökkel gazdagodhatunk, és a a minijátékok során új skillekre is szert tehetünk. Árukapcsolásból ötös. Köszönjük, ampeeer!

13.
13.
kekkeigenkai123
#5: had válaszoljak erre én is ezt fogom csinálni de bbár 1 két vdeóba észrevettem hogy egyes helyszíneken bizony eléggé furcsa :S attól még én is fogom vele tolni a nap 24 órájában,csak nem tudom...xD valahogy ez furcsa....vannak benne hibák de ugyanannyira jó is a játék >.<
12.
12.
kalandorklubbja
Én rongyosra játszottam az előző részt, szerettem azt leszámítva hogy nem volt szabad világ, csak ilyen gagyi. Ebben a játékban egy nagy gáz van, hogy szinte teljesen felesleges a hagyományos közelharci kombózás, 2 ütésnél többet képtelenség bevinni (ami ugye szart se ér), mert az ellenség elteleportál, és hátulról beultizik, vagy valami keményebbet bead és szétbasz. Ezt kéne kijavítani NAMCOBANDAI!!!!
11.
11.
giga321
44mp nem erőltették meg magukat.
10.
10.
meatsuckDD
#7: Hát,ha már játszottál az 1,vagy a 2-vel,akkor tudod,hogy mennyire adják vissza azt a hangulatot:D Ez sem lesz külömb semmivel....a harcrendszer ugyanaz:D

8# Az lehet,hogy csak 1-2 új mozdulatot kaptak a karakterek,de viszont van jónéhány új karakter:D
9.
9.
Másnapos
Most néztem egy videót mégis vannak új mozdulatok :D
8.
8.
Másnapos
Nekem sajna EDDIG kiemelve a szó nem jön be az új storm, és ennek az az 1 oka hogy sok karakternek eddig láthatóan nincs új mozdulata.(De könnyen tévedhetek) Mondjuk ha anime hű lesz akkor még így is jó lehet. :)
7.
7.
adriano28
hm ha vissza adja az animét akkor kapós
6.
6.
meatsuckDD
Úgy lenne az igazi,ha az 1-hez hasonló mászkálós mód lenne benne és Boss harcok a 2-ből...:D De így is kárpótol a 72 játszható karakter:D Nem is tudom mikor vártam ennyire valamit....:D
5.
5.
Ha lenne egy konzolom, akkor addig játszanék vele ameddig bírnák és miután már leált az agyműködésem, nézném tovább az animét, ameddig bírom :)
4.
4.
kekkeigenkai123
ki rendelte már meg előre?! :P aki előre megrendeli a játékot az kap Mangát! és a házhozszállítást is fizetik :D én már Februar-ban megrendeltem :)
3.
3.
cghh
OP-ből ps3-ra csinálnak játékot
2.
2.
Sun9us
One Piece-ből nem csinálnak? A narutot kissé unom. (Az eddigi OP-s játékok sajna nagyon gagyik voltak.)
1.
1.
DON GONDOCS
A régi részek jók voltak, ez meg nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...