Befutott a Journey launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 12.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation Plus előfizetői ugyan már javában nyúzhatják az innovatív témáiról elhíresült thatgamecompany új játékát, a nagyközönség számára viszont a héten debütál a Journey. A homok lágyan simogatja talpadat, a fantázia világába csöppensz a megjelenéshez csatolt előzetesben.

A formabontó flOw és Flower készítői ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat: a héten megjelenő Journey is egészen egyedi alkotásnak ígérkezik, melyben érdekes multiplayer szegmens is helyet kapott. Névtelen és néma hősök kalandja ez, s ha felkeltette érdeklődésedet, március 14-én megszerezheted PSN-en.

12.
12.
Raziel88
11.
11.
GegeWarrior
Ez (is) kimarad, pedig biztos érdekes játék.
10.
10.
deviques
Én tegnap kipróbáltam, PSN Plus tagoknak már tegnap letölthető volt. Csak röpke 20 percre volt időm, de isteni hangulata van a gémnek, olyan mint valami drog. A lényegére még nem jöttem rá, csak egyszerűen élveztem. Tényleg nem lehet elmesélni, hogy milyen, próbálni kell. A flOw-nak azért hamar rá lehetett jönni a lényegére, a Flower már kicsit elvontabb volt. Na ez aztán tényleg nem tart be semmilyen korlátokat :)
9.
9.
markoci555
én emlékszem rá mi ez, hát valami csapat akik a nagyon használhatatlan fos játékokból alkotnak valami jobbat, átalakítják
amúgy nekem nem tetszik a játék, csak mész a sivatagban és egyre nagyobb sálért küzdesz? na nemáá
8.
8.
eximmice
Mekkora kár,hogy csak Ps3-ra jön =/
7.
7.
metercsiken
Ebből az előzetesből nekem se derül ki semmi! *_*

Látványra tényleg jó,úgyhogy várom ,hogy többet megtudjak róla!
Aztán majd meglátom.
5.
5.
drakecsaj
#4: Még nem játszottam vele, gameplayeket láttam eddig belőle. Ha jól tudom el kell jutni a hegyig amit mutatnak az elején. Igazából itt a hangulat és a látvány lesz a nyerő, ha a sztori is jó lesz akkor semmi gond. De mivel jó értékeléseket kapott így arra tudok következtetni hogy jó lett.
4.
4.
giga321
#3: Jó én elhiszem de miről szól? Mert eddig annyit látok hogy mennek a sivatagban. :)
3.
3.
drakecsaj
#1: Ez? Ez kérlek szépen egy cseszett jó játék, csupa jó értékeléseket kapott eddig :)
2.
2.
giga321
1.
1.
Trapyd
Jó lenne tudni mégis mi ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...