Első traileren a Battlefield 3: Close Quarters DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 13.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról beszámoltunk, júniusban újabb letölthető tartalom lát napvilágot a Battlefield 3-hoz. A Close Quarters DLC-ben elsősorban belső tereken és szűk pályákon folyik a vérontás, kiélezett és feszes küzdelmeket helyezve kilátásba. Az első gameplay trailer is befutott belőle.

A csomag négy új térképpel bővíti a felhozatalt és azoknak a rajongóknak kedvez, akik szeretik testközelből átérezni a háború ízét. Amikor nincs hova menekülni, járművekre sincs szükség - ehelyett van rombolható berendezés és feszített tempó. Az előzetes a Ziba Tower pályát mutatja be. A Close Quarters DLC júniusban jelenik meg elsőként PS3-ra, majd egy héttel később PC-re és Xbox 360-ra.

46.
46.
Dogmatix
#44: Nekem pl 1ik kedvenc pályám a Metro. Ha jó a squad és össze tudnak dolgozni, akkor nagyon jót lehet játszani és ott is lehet simán taktikázni. Az USAS-t meg remélem kiveszik, vagy legalább egy a retkes fraget, mert szánalmas és egyre több balfasz játszik ezekkel...Másképp nem tudnak érvényesülni
45.
45.
wildláma
#44: tévedés barátom. A battlefield azt a stratégiát használja, amivel ráveheti azokat a játékosokat, akik még nem választottak a 2 game között, hogy a BF-et vegyék. Mert hát most vegyenek egy olyan játékot amiben csak pörgés-pörgés hátán megy, vagy vegyenek egy olyat ahol taktikázhatnak, játszhatnak nagy területeken, vagy néha pöröghetnek is ha akarnak. Több féle játékmódot kínál a BF mint a CoD, hiába van a CoD-ban 25 féle játékmód, mindben ugyan azt kell csinálni, befordulni a sarkon és vagy ölsz vagy meghalsz.
44.
44.
gorezalan
yeah, eljutott a DICE is a MW szintjere..... szanalmas.... close combat a battlefieldben?! na ne rohogtessetek. Nagyon huznak a mw szeria fele, pedig nem kellene..... a bf mindig is attol volt egyedi, h hatalmas tereken lehetett csatazni, nem ilyen 10x10meteres patkany feszkekben. Eddig 100%ik BF hivo voltam, de kezdek ketelkedni az iranyban, amerre tartanak perpill. ez a map pack kb olyan lesz a trailer alapjan, mint a METRO- nevezetu agyfroccsenes, amit nem is igazan ertem, h a dice h adott ki a kezebol.... noobtube es rpg, jah es persze az USAS.... kapjak be.
40.
40.
Dogmatix
#39: jaja, de az még mindig jobb mint az USAS szerintem :D Assaultot én is Famassal húztam fel (szégyenlem is magam miatta). Most AS VAL lal tolom :))
39.
39.
McDuff
#38: ami még ez a kategória,az a FAMAS,én azt is utálom,kb azzal is,ha mellé lőnek még akkor is belehalsz!ráadásul azt is sokan viszik!én azt is utálom!:P
38.
38.
Dogmatix
#33: Én megvédeném Dark Temptation-t! Az USAS alapból is elég szánalomra méltó fegyver, de Fraggel egyszerűen nevetséges :D 0 skilles fegyver, célozni nem kell vele, belő 1 tárat 1 kis szobába és mindenki meghal pedig a közelébe sem lőne egy normális fegyverrel. Viszont nincs annál nagyobb öröm, amikor szétalázol egy ilyen szánalmas kis fostallért! Aki szerint meg jó az USAS az ássa el magát bokáig...fejjel lefele
37.
37.
drat576
tetszetős trailer, csak a zenét lecserélhették volna a BF theme-re, annál epicebb nincs :)
36.
36.
Hubert Cumberdale
#33: Erre nem tudok mit mondani baszki.... de lesz egy két szavam ahhoz, aki kiengedett téged a zárt osztályról...
35.
35.
Swordfish85
#33: Miert utalod ezt a kitet?Mert nem tudsz vedekezni ellene?Te vagy szanalmas, hogy ruhelsz valakit akinek mas a stilusa mint a tied.
33.
33.
Dark_Temptation
#12: uram atyám.. szánalmas vagy már ne is haragudj! ennél gázabb kitet nem is tudtál volna összeállítani! rühellem az ilyeneket mint te!
32.
32.
lehet, hogy nem megszokott a BF-től, hogy ilyen pályákat hoz, de néha jó egy-egy pörgősebb, ugrálós, akár shotgunos meccs... és így nem kell hozzá CoD-ot venni, elég a BF. és ha akarom megyek tankolni meg helizni a nagy pályákra, ha akarom, akkor csak CQB :) aki nem szereti ezt, úgy állítja be a szerverkeresőt és kész. később meg majd jön a többi DLC. problem?
27.
27.
Donpedro
#24: +1

Ejj, de jól esik néha egy 64 fős Operation Metro CQ :D
26.
26.
nex25
már azt várom hogy a noobok usas fraggel majd rohangálnka ilyen pályán!!! -.-
25.
25.
ribizly
Az a helyzet, hogy alapvetően az engine képes erre, és szerintem az egyik leghangulatosabb coop pálya a Hit and Run, amit én egy kicsit hiányoltam is a játék többi részében. Igazából nem sokban fog ez különbözni a Metro zárt részeitől, és a max 16 fő meg pont elég. Amúgy meg egyáltalán nem probléma, ha egy kicsit nyitnak játékmenettel mások felé is (értsd CoD-os stílus), mert ezzel csak színesítik a játékot és a cél az, hogy minél nagyobb közönséget szólíthassanak meg. Ha meg valakinek ez nem tetszik, akkor nagyon egyszerű a megoldás: nem kötelező megvenni és játszani sem ezeken a pályákon ;)
24.
24.
Mortician
Tényleg nem ez a megszokott BF játékmenet, de szvsz néha erre is szükség van. Ezért örülök, hogy van Operation Métro, illetve Seine Crossing típusú mapok az alapfelhozatalban, mert azok pörgősebbek, mint pl. a Caspian Border. Kedv kérdése, hogy melyiket választom. :)
22.
22.
shatterhand
#16: Na a killcma jobb, hogy nincs. Pont ezért utáltam meg a codot,mert rohadtul nem azt láttam viszont mint ami történik. Oké lehet ez a net miatt volt, de ezzel szembesülni? Akkor inkább ne legyen mert felhúzom magam mégjobban:)
Na meg a lobby? Mw2nél voltam utoljára haverokkal. 10percenként tudtunk játszani,mert sose talált elég embert vagy közbe kiléptek. Az is legalább ilyen szarul volt megoldva ,ha sok haver játszott egyszerre idegenekkel.

A legjobb rendszer utoljára a Killzone2ben volt. Ott aztán sose volt gond,hogy megtöltsünk egy 32es szobát magyarokkal. Vagy hogy átlépkedjünk, összejöjjünk,stb.
21.
21.
Cuppak
20.
20.
Cuppak
#16 Search # Destroy ekkora mapokon? ...
#12 kár hogy addigra nerfelve lesz :'D
Amúgy valami új funckió lesz? Látjátok a support csávót hogy oda támaszkodik a falhoz?
16.
16.
..::RoLiSoAp::..
Ha a Battlefield 3-ba lenne Search and Destroy, Final Killcam, Theatre mode és normálisabb lenne PSen a party-menü ahová invitálod a barátaid, tuti BF eznék:D ezek hiányában sajnos hamar megunom:( amugy ez egy istenhangulatos trailer lett:O
14.
14.
Pufikvad
#4: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/close-quarters
13.
13.
Pufikvad
#4: a battlefield oldalán úgy van fönt hogy 16 ember tud majd jáccani és szerintem ez így pont jó lessz szóval nagyon várós
12.
12.
oddi
Na akkor elő is veszem majd a USAS 12 Frag+Flashlight+Extended Mag ot az Assault garázsból :D
11.
11.
Tök jól néz ki, de a BF valóban nem az esztelen lövöldözésről szól. De egy ilyen mapon például simán meg lehetne oldani szerintem, hogy a játszható terület mondjuk 4-5 emeletes magasságban mozogjon. Akkor nem lesz akkora zsúfoltság, és még a COD-nak is odabaszna. Problem solved.
9.
9.
Trapyd
#3: MI az, hogy nem áll jól neki? Talán neked nem tetszik és az a szíved joga. Mivel be tudod lőni, hogy hány személyes játékba akarsz belépni nagyon jól ki lehet használni akármelyik mapot. Aki belép egy 64 playeres pl. metrora rusholni vagy conquestelni az semmi mást nem akar, mint fragelni oszt annyi. A cucc meg várós, mint a többi dlc is.
8.
8.
shatterhand
#2: kivételesen? Az EA a sonyval együttműködik már egy ideje. Pont mint a capcom a microsofttal vagy az activisionnal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...