Sony-főnök jön Peter Molyneux helyére

  • Írta: InGen
  • 2012. március 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Phil Harrison, a Sony Worldwide Studios egykori elnöke, a PlayStation 3 vezéregyénisége veszi át a Microsoft Studios európai részlegének vezetését a hírek szerint - pozíciója részben lefedi azokat a tevékenységeket is, melyeket előtte, a most távozó Peter Molyneux végzett.

Corporate vice president pozícióban csatlakozott Phil Harrison a Microsoft Interactive Entertainment Business részlegéhez, melynek európai vezetőjeként fog dolgozni. Mindezt pár nappal azután jelentette be a Microsoft, hogy Peter Molyneux, a Microsoft Studios Europe kreatív igazgatója távozott.


Phil Harrison neve valószínűleg minden játékosnak ismerősen csenghet, hiszen 15 évig a Sonynál dolgozott, az utolsó években már a Sony Worldwide Studios elnökeként. A cég legtöbb nagy prezentációján megjelent, természetesen az E3-on is, ahol sokan emlékezhetnek még a legendás bemutatóra, amikor kiderült, hogy 599 dollárba fog kerülni a PlayStation 3.


Harrison ezek után közvetlenül vezeti majd a Microsoft Studios Europe részleget, partneri kapcsolatokat alakít ki, és az ő felelőssége lesz, hogy kulturálisan releváns tartalmakkal támadjon a piacokon az Xbox Live. Ezen kívül ő vezeti a Microsoft néhány legendás stúdióját is, így Lionhead Studios, a Rare és a Soho is az ő felügyelete alá tartozik.

6.
6.
frenkyboyhun
reméljük valamit sikerül alkotnia .
5.
5.
daenath
#4: Eleg csaloka a cikk cime...
4.
4.
Vopesz
#1: Nem a Sonytól ment át, onnan már 2007-ben dobbantott.
3.
3.
Starkiller89
Vajon miért mennek a játékok nagyrészt jobban, és szebben meg stabilabban egy Microsoft konzolon, mint a Sony-én? :) Vagy miért van az, hogy a legtöbb játék PC-n támogatja a Physx-t, és több FPS-sel és részletesebb grafikával fut, mint az AMD kártyáin? :) Nagy úr a pénz.. :)
1.
1.
metercsiken
Biztos jó gázsit ajánlottak neki, ha sikerült átcsábítani! : )

A sony-nál azért remélem tudják majd pótolni( biztos jól végezte e dolgát, ha 15 évig ott volt ) !?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...