Jön a Mini Ninjas folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
A dán IO Interactive nagy csapat, valószínűleg a Hitman Absolution mellett más projektek is megférnek náluk párhuzamosan. A Square Enix nemrég levédetett egy új Mini Ninjas-címet, a nagy kérdés az egyelőre, hogy folytatódik-e a sorozat, vagy valamilyen más átirattal van dolgunk?

A Mini Ninjas még 2009-ben jelent meg gyakorlatilag az összes létező platformra, és bár az új koncepció meglehetősen távol állt az IO Interactive addigi próbálkozásaitól, a játék viszonylag jó fogadtatásban részesült, a sajtó kellemes meglepetésként aposztrofálta az anyagot. Hogy megéri-e folytatni a sorozatot, azt számok hiányában nehéz lenne megmondani, mindenesetre valami készül a Square Enixnél.

A kiadó nemrégiben levédette ugyanis Európában a Mini Ninjas: Hiro's Adventure címet, ezzel együtt pedig magáévá tette a www.minininjahirosadventure.com domaint is, ami egyértelműen arra utal, hogy a cégnek tervei vannak a sorozattal. A nagy kérdés egyelőre az: folytatást kap a Mini Ninjas, vagy a Hiro's Adventure alcímet viselő játék tulajdonképpen az eredeti változat Chrome-ban futtatható változatát jelenti, amit még decemberben jelentettek be? Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

8.
8.
kiskenguru
Nagyon fasza kis játék volt. Nem is számítottam rá hogy ennyire király. Anno barátnőmnek vittem haza egy példányt, végén egy percet nem tudott játszani vele mert nem bírtam abbahagyni míg végig nem tolom a gamát.
7.
7.
Cooper911
Nekem is nagyon bejött a Mini ninjas. A Hiro az nem a nagydarab csóka volt?
Mert gondolom akkor az ő kalandjairól szól majd ez a rész. Egy chrome-os átiratnak nem hiszem hogy ezt a cimet adták volna.
6.
6.
nero66
#2: Szerintem ez az egy játék ami mindenkinek nagyon tetszett, beleértve persze engem is!!!

Azért a teljes értékű folytatásnak jobban örülnék mint a chorme-osnak... :/ Minden esetre szeretettel várom :DDDD
4.
4.
Dercsi
Nagyon jó volt az első hangulata, játékmenete. Én egy kicsit a nehézségen változatnék, legyen benne nagyobb kihívás, a hard az hard legyen! Egyébként nagyon kis várós gém!
3.
3.
Rayzax
#2: egyetértek :D nagyon élvezhető kis játék
2.
2.
giga321
Ez világi nagy játék volt az 1. Imádtam minden percét. Örülnék egy folytatásnak.
1.
1.
pjoco
Az első része anno nagyon cuki volt! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...