Szeptemberben jön az F1 2012, itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Múlt héten értesültünk róla, hogy a Codemasters újra meghosszabbította a Formula 1-es jogokat, bár akkor még a böngészős Formula 1 Online-ről beszélt az ügylet kapcsán a cég. Ma hivatalossá vált, hogy immáron harmadjára érkezik az angol brigádtól az aktuális F1-es szezont feldolgozó videojáték.

Talán nem véletlen időzítette mára a Codemasters az F1 2012 bejelentését, hiszen a hétvégén startol el az autósport királykategóriájának idei szezonja. Az Ausztrál Nagydíj első szabadedzését megelőzően árulta el az angol brigád, hogy szeptemberben jelenik meg a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Emellett már az is biztos, hogy az elkövetkezendő években ismét ők birtokolják a Formula 1 jogait. A játék új fícsöre a Young Driver’s Test mód, melyben egy zöldfülű tesztpilóta bőrébe pattanhatunk. Fontos útmutatókat kapunk arra nézve, hogy miként kell kezelni egy F1-es autót, és milyen kihívások várnak ránk a bajnokságban. Új funkciókkal, széles körű technológiai és játékmeneti fejlődéssel érkezik az F1 2012, kompetitív és kooperatív többjátékos lehetőségekkel. Csekkoljátok az első előzetest!

17.
17.
amrafel
nem tudom hogy honnan(csak google-ba beütöttem formula 1 2012 torrent letöltése és utorrentel lejött közel 2gb anyag amit amikor ki akartam bontani winrarral kódot kért a kibontáshoz . a szöveges fájlban megadott 2 .lehetséges linkre kattintva eggyik sem adott be semmilyen értelmezhetö választ aki esetleg hasonló cipöbe járt és tudja a kódot irja már le legyen szives ui: ha játék szeptemberbe jelenik meg akkor hogy lehet hogy én letöltöttem ezt a verzsönt
16.
16.
robf1
sziasztok!Megvettem a f1 2011-et ami nem volt olyan hüde jó de szerintem jobb volt mint a 2010.Ekkor láttam a youtubon a f1 2012-es játékról néhány videót.Csak közbe láttam ezt az oldalt ahol azt irják hogy az csak szeptemberben fog megjelenni.Lécives mondjátok meg hogy akkor most létezik-e xbox 360-ra f1 2012 vagy csak szeptemberbe lesz.Előre is köszi
15.
15.
kigyofia
#11: Igazad van, ez az egyik, ha nem a legnagyobb probláméja a játéknak, teljesen megöli a játékélményt, én 3 hónap után eladtam. Most megvárom a kiadás utáni 1 hónapot, hogy valódi beszámolókat lehessen olvasni a játékról és nem fizetett újságírókét. Aki azt írta a játékról, hogy jobb mint az elődje az pofátlanul hazudott v. egyszerűen csak idióta. Két dologban fejlődött a 10-hez képest ez 1. grafika (elhanyagolható játékélmény szempontjából) 2. gumi szimuláció (ez tényleg jobb lett, az időjáráshoz jobban igazodik) Minden más szempontból rontottak rajta.
14.
14.
Falcon
Imádom az f1-et de ha nem lesz drasztikus változás a 11-hez képest akkor nem fogom megvenni!
13.
13.
frenkyboyhun
tuti h megveszem nekem ez a játék nagyon megy.
12.
12.
Nem tudom, engem már a tv közvetítés sem érdekel és lassan embert is alig találok akit igen. Csodálkozva tekintek a sportágra, hogy negatív innováció és folyamatos visszafejlődés és idiótábbnál idiótább korlátozó szabályok ellenére van még ember akit ez ma még érdekel... :/
11.
11.
daenath
#10: Hat az FIA stewardok pont ugy dontenek mint a valos F1-ben, szarul, en el is adtam a jatekot mert mar az idegbaj kerulgetett hogy kicsuszok, paff egy bunti, haturol belemjon a masik, paff megint kapok buntit, kicsit osszeerek a masikal mikor elozom, nagy meglepetes bunti, egy futam alatt x3.
10.
10.
Batman
Multiba nagyon tré játszani. Sok idióta kilök már a rajtnál. Ez még hagyján.. Téged löknek ki és a játék téged büntet.. Szóval a szabályrendszerrel csináljanak valamit,mert ez így nem jó. Nem is beszélve arról, hogy az F1 2010 sokkalta szebb mint a 2011..

No de legalább ha XBOX 360-ra jön az F1 2012 akkor letudhatjuk azt,hogy lesz-e ebben az évben új XBOX :D
9.
9.
JaTommy
Kis szőrszálhasogatás: "Az Ausztrál Nagydíj első időmérő edzését megelőzően..."
Időmérő edzésből egy van. Vagy a szórend nem stimmel, vagy maga a fogalom. Vagy első szabadedzésnek kellene ott állnia, vagy az első nagydíj időmérő edzésének! Bocs a kötekedésért, de jó szándékból írtam le ezt, mert ez így hibás...
4.
4.
KeXxX
azért akkora változás nem lesz mint a 2010-2011 között.
3.
3.
simon 555
#1: javítsanak az AI-n,hogy sokkal erősebbek legyenek,hogy legyen benne kihívás.
a licenceket nem fogják megoldani soha F1-es játékban sajnos mert a FIA nem engedi,hogy bármit is változtassanak az autókon....
kár,de ez van és ez soha nem is fog változni bárkihez is kerülnek majd a jogok.
2.
2.
shorty123
#1: 1et értek + tisztességes fizika és AI , más nem is kell végeredményben
1.
1.
ATi0021
Remélem végre kiirtják azokat a betegséget amik a 2011be voltak. Köztük azt, hogy a csapattársunk mindig gyengén teljesít. Plusz jó lenne ha végre normálisan lenne licencelve a játék, mert azért az vicc, hogy VB vagyok a McLarenhez megyek, de csak a 3mas számú Hamilton feliratos kocsi jut. Bár még mindig kevésbé zavaró, mint a mostani Ferraris sisakomon a www.felipemassa.com. Nagyon nagy illúzió romboló, arról nem is beszélve ha beérek 2dikként a csapat első helyet akar egyből leteremtenek a boxban, mintha akkor tragédia lenne. Szintén vicces volt amikor hosszabbítottam a McLarennel erre kapom év elején: üdvözlünk az új csapatunkba" emailt, még jó hogy előző évbe is velük voltam látom mély benyomást tettem rájuk a 2 VB címmel.

Tudom nagy kérés, de jó lenne ha kicsit több kérdés adnának az újságíróknak, mert 1 évad után kívülről fújom a dumájukat és a válaszokat ami már a 2010be is pont ilyen volt. Arról nem is beszélve a jó kis interjúszoba is eltűnt, csak tudnám miért? Lehet idén eladják újdonságnak? (megjegyzem a 2010 irányítása is jobban bejött)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...