Jövő héten jön az új Wing Commander

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 18.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten mutatkozik be, ráadásul ingyenes lesz az új Wing Commander, ami ugyan nem hivatalos folytatása a szériának, de az Electronic Arts és az eredeti alkotók teljes jóváhagyásával készült. A Wing Commander Saga tíz évnyi munka gyümölcse, ezzel együtt pedig egy új sorozat kezdete is.

A Wing Commander Saga: The Darkest Dawn idestova tíz éve készül, de most már közel a megjelenés: március 22-én letölthetjük az anyagot a hivatalos weboldalról, ráadásul teljesen ingyen, mivel nem hivatalos, hanem rajongói kezdeményezésről van szó. Nem kell megijedni, nem kontármunkát kapunk: a játék a Wing Commander jogait birtokló Electronic Arts, az eredeti fejlesztő-kiadócég, az Origin, valamint a sorozat atyjának, Chris Robertsnek a jóváhagyásával készül.

A Wing Commander Saga egy új sorozat, ennek lesz az első része a The Darkest Dawn. A játék a Freespace 2 engine-re épül, a teljesen új történet a Wing Commander 3 sztorija előtt játszódik majd. Nem kevesebb, mint 55 küldetés, 11 ezer sornyi párbeszéd és 70 átvezető animáció vár ránk, amin mintegy 60 szinkronszínész dolgozott - 9 órányi hanganyagra számíthatunk, ha minden igaz. A játék gépigénye baráti: Windows XP-re, 1 GHz-es processzorra, 2 GB RAM-ra és DirectX 9-kompatibilis, 128 MB-os videokártyára van szükségünk, a letölthető kliens 3-4 GB lesz, ami feltelepítve 8-9 GB-ot foglal majd el a merevlemezünkön.

Az eredeti játék 22 éve, 1990-ben jelent meg PC-re.

4.
4.
rico88
Ezt mindenképpen ki fogom próbálni. A Wing Commander széria teljesen kimaradt az életemből, de imádom az űrszimulátorokat.
3.
3.
daenath
#2: Wing Commander: Prophecy meg megvan eredetiben, regen mennyit nyuztam, ezt is fogom, mar regiztem is az oldalra :D
2.
2.
Cooper911
"Az eredeti játék 22 éve, 1990-ben jelent meg PC-re."

Űristen! Öregszem. Kipróbálom majd ezt a cuccot.
1.
1.
daenath
Szeretetel varom, imadon az urszimulatorokat, ez pedig etalon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...