Képek a Ninja Gaiden 3 első DLC-jéből

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 19.
  • Képek
Link másolása
Ilyet, még meg sem jelent a Ninja Gaiden harmadik része, de a kiadó már az első kiegészítőt promózza, hogy lássa a jónép: Ryu kalandjai a premier után sem érnek véget. A DLC szerencsére ingyenes lesz, és a képek tanúsága szerint két-két új fegyverrel és többjátékos pályával várja a rajongókat.

Az Adriasang jelentése szerint a Tecmo Koei ingyenes DLC-vel várja a Ninja Gaiden 3 tulajdonosait a megjelenés után - hogy pontosan mikor, az nem derült ki egyelőre. Az első 12 képet már szemügyre vehetjük a kiegészítőről, bemutatkozik a kaszára emlékeztető Eclipse Sythe és a Wolwerine-tól nyúlt Moukinsou, illetve kapunk némi ízelítőt a kooperatív Clan Battle mód két új pályájából, a Sivatagból és a Tengeralattjáróból.

26.
26.
Krisz915
Annyit tudok hozzá szólni hogy aki eddig rajongott érte az most is rajongani fog. Én biztos.
25.
25.
drakecsaj
#24: Ez nem reboot, ez egy rakás fos. Köze nincs a 2. részhez, az újban semmi fejlesztés nincs és kevés fegyó is van. Jó itt a dlc, lesz +2 de akkoris.
A sztori még úgy ahogy elmegy az igaz.
24.
24.
rossitibi
#23: Hogyne lettek volna fejleszthető fegyverek! Mindent lehetett fejleszteni! Ez itt a gond hogy 10 percet játszottál vele! :)
Ez a reboot dolog végez ezzel is és a dmc-vel is! A 2 kedvenc játékom aminek évek óta várom a megjelenését! Mindkét csapat jól kiba..ott velem!
23.
23.
JcGross
#22: Én nem játszottam egy NG játékkal sem, de ahogy hallottam nagyon nehezek, legalábbis a régiek, és amennyire tudom azokban sem voltak fejleszthető fegyverek. Szóval lehet vissza akarnak térni a gyökerekhez, hogy újabb és újabb játékelemeket és veszélyeket vezetnek be amiken felül kell kerekedni (ami nekem abszolút tetszik). Viszont mondom, nem játszottam csak az elsővel kb 10 percet emulátoron az első részével.
22.
22.
drakecsaj
#18: Én nem az IGN teszt alapján mondtam amit mondtam, hanem tényleg ez van.
A 2. részben több (fejleszthető) fegyver és kombó volt. Ebben meg hozzádbasznak egy kardot meg egy íjat aztán jó mulatást. XP? Az meg mi? Hírből se ismeri az új rész azt. Fejlesztés? Ugyan kérlek... :"D
21.
21.
Vopesz
#18: Az IGN teljesen meg van hülyülve az utóbbi fél évben, teljesen elásták nálam már magukat. Pl Dead Block 3,5 pont... a Silent Hill Downpour is kapott kőkemény 4,5-öt, az I'm Alive szintén 4,5-öt. Ráadásul elolvasom a teszteket, és nem értem hogy jött ki ezekből ennyi, mert indok nincs, még csak nem is anyázzák szét, a tesztszöveg alapján simán 7-8 pontos cuccok. Valami nagyon nem kóser náluk. Vagy túlságosan is kóser...
20.
20.
én már csak a DOA5 miatt aggódom...
kedvenc verekedős játék, de ezek alapján azt is el fogják szarni.
az a vámpir alkesz itagaki, biztos megátkozta :D
18.
18.
zoenn
Érdekes, hogy az IGN kivételével többen meg vannak elégedve a játékkal: OXM: 8/10, CVG: 8/10, Stuff: 5/5. Komolyan el sem hiszem, hogy néhányan egyetlen kurva teszt alapján messzemenő következtetéseket vonnak le. Amúgy én írom az értékelést a GK-n.
15.
15.
#14: nekem nem jött be és kész... 10 percig kötött le kb, úgyhogy nem is nagyon volt alkalmam találkozni benne kihívásokkal
14.
14.
x360player
#6: A második részt nem kéne szidni,mert az nagyon is jól sikerült.Nem lehet,hogy inkább te vagy kurva béna és már nem bírtad a nehézségét?

Ezt meg szerintem kihagyom,a tököm tele van a rohadt DLC-kkel meg azzal hogy félkész játékokat adnak ki,hogy majd a hülye parasztja külön fizet az extrákért.Annak idején nem voltak ilyen szarságok mégis élveztük a játékokat.
12.
12.
rossitibi
Hát bevehetik a fa..t a fegyverek miatt is,meg a dlc miatt is! Nem értem mostanában mért nem lehet 1 teljes értékű játékot csinálni! Megveszed tizen akármennyiért,utána vedd meg a dlc-ket is,jó ez ingyenes de akkor mért nem tették bele az alapjátékba!!??
#6:Nekem kifejezetten az egyik kedvencem,nem tudom neked mi a jó de nem is érdekel! Tartsd meg magadnak az ökörségedet,mert az előző részeket nagyon sokan szeretik! Nem monoton és kurvára nem unalmas!
8.
8.
kopic
#3: Na pont ezért is lett bukás ez a rész, meg persze a csonkítás eltüntetése miatt! Tönkre tették ezzel a résszel a az egész sorozatot, ezért el is áshatják magukat, amiért ezt műveltek a sorozattal, jobb lett volna ha nem is csinálnak 3.részt. FUCK YOU Team Ninja!
7.
7.
M.invisible
Amit eddigiek alapján olvastam az a széria teljes megcsúfolása. Akik tényleg a hardcore hack'n'slash-eket preferálják azoknak minden bizonnyal jobb lesz a stuff-ot kerülni.
6.
6.
#4: Azért, mert a Nindzsa Gayden csak egy monoton, unalmas darabolós-aprítós (abból is a rosszabb fajta) übergagyi hülyeség... és én az előző részére is elszartam egy anno 500Ft-os DL DVD-t boxra "-.- asdasdasd
5.
5.
DON GONDOCS
#3: ez így van a 2ben volt vagy 8 jól használható fegyver eltérő harci stílussal, fejlesztéssel.
4.
4.
Trapyd
A videók alapján nem egy nagy cucc. Nekem kifejezetten nem teszik.
3.
3.
drakecsaj
#2: Lesz, és Kessbácsi teszteli majd.

De a jó büdös szájukat azt. Nincsen a játékban xp, sem sok jó kombó, ráadásul csak kard van mint használható fegyver az egész játék során, holott a 2. részében egy rakás fegyver volt amit lehetett tuningolni.
Erre semmi, lesz egy dlc, amiben lesz egy kasza, meg a vaskarmok aztán örüljenek a parasztok, még jó hogy ingyenes...Nem értem miért nem lehetett ezeket belerakni az alapjátékba.
1.
1.
MrBenjamintoto
Sajnos más oldalakon nagyon lehúzzák, de érdekel az itteni teszt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...