Átszabott játékmóddal jön az új Battlefield 3 DLC

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 19.
  • Hír
Link másolása
A Battlefield 3 második nagyobb letölthető kiegészítője némileg más játékélményt ígér a korábban tapasztaltaknál. A hangsúlyt a közelharc kapja, a pályák kisebbek lesznek, tehát a régi játékmódokon is változtatni kellett. Az eredmény: nem lesz Rush, és a Conquest is átalakul.

Az MP1st értesülései szerint nem látjuk majd viszont a Battlefield 3 új DLC-jében a játék két legnépszerűbb multiplayer módját: a Close Quarters című anyag egyik alapvető változtatásáról a vezető dizájner, Niklas Fegraeus beszélt a srácoknak.

Az alapvető probléma abból adódik, hogy a Close Quarters másfajta játékélményt ígér majd, a hangsúly a közelharcra terelődik, vagyis viszonylag sűrűn futunk majd össze másokkal, hogy fél méterről durrantsuk egymást arcon. A Battlefield eddig nem erről szólt, a pályák sem ezt a célt szolgálták, viszont az új DLC-ben ez is változik, mert az új térképek sokkal kisebbek lesznek.

"Azzal a kihívással is meg kellett küzdenünk, hogy a kipróbált és bevált játékmódjainkat miként kicsinyítsük le" - mondta Fegraeus, aki szerint gyorsan rájöttek, hogy a Rush ebbe a koncepcióba egyáltalán nem passzol bele, hiszen ott az a cél, hogy M-COM-tól M-COM-ig fokozatosan haladjunk előre egy nagy térképen. A Rush ezért kimarad, be kell érnünk a Conquesttel, de az sem úszta meg változtatás nélkül.

A Conquest csak átalakított formában lesz elérhető az új pályákon, ez lesz a Conquest Domination mód. A lényeg többé-kevésbé ugyanaz, viszont a zászlók megvédése itt mindinkább fontos szerepet kap, már-már klasszikus módon kell helyezkednünk, muszáj figyelni az ellenfél lépteinek zaját, a megfelelő helyről várni a többiek érkezését - igazi csapatmunkára lesz szükség!

A Close Quartersből egyébként teljesen kimaradnak majd a járművek, viszont az ígéretek szerint az Armored Kill bőségesen pótolja majd ezt a hiányosságot. Az új DLC júniusban válik letölthetővé, első körben PS3-on.

35.
35.
Bugrisparaszt
#30: Ezért is érdemes a gyakorlást üres szerveren megejteni.
34.
34.
Cuppak
#33 Hidd el, ez nem igaz... a multi nagyon akciódús még a legnagyobb pályákon is, fél óra alatt simán lehet 30-40 killed ha nem kempelsz
33.
33.
joshsolman1993
Ezt jónak látom,nagyon sokan panaszkodtak hogy nagyok a pályák és a játékosok 90% kifekszik majdnemhogy a pályáról és sniperrel szedi az embereket.Egy katonás játékban ez nem célra vezető.Oké pár ember menjen snieperezni,de hogy mindenki...Én magam multiba már ki se próbáltam,mert a story,és a játék maga a bad company tökéletes játékélménye után akkora csalódás volt hogy az hihetetlen,így továbbadtam a játékot,de majd újra megveszem hogy bepillantsak kicsit a multi "izgalmaiba" Az új DLC-t majd mindenképpen megveszem viszont.
32.
32.
gustaved
31.
31.
Dogmatix
#30: tény, hogy hátrányból indulnak azok akik nem nagyon repülőznek és 1szer megjön hozzá a kedvük (mint pl én :D ). Engem is sokszor kilőnek, de már egész jól megy :)
30.
30.
gogolbordello2
Én egy légcsatára kiképző training pályának örülnék,mert még mielőtt ráéreznék, hogy hogy kell a vadászgépet irányítani,kilőnek egy hőkövetővel...
29.
29.
Dogmatix
#28: nem lesz itt léptek zaja :D USAS meg M320 party lesz folyamatosan... :S
28.
28.
BrendOoN
Látom nemcsak én találtam néhány CoD-ra emlékeztető újítást :D
Gondolok itt a kis mapokra, hogy nem lesznek járművek és hogy az ellenfél zajára( legalábbis ha warozol vagy sd-zünk és mindenütt kuss van lehet hallani)

Mindenesetre én örülök ennek a DLC-nek, biztos vétel. Legalább játszok is a BF3-mal, nemcsak itt porosodik :)
27.
27.
Mathia$
Jó lesz ez, értenek ezek a játék fejlesztéshez és azt is tudják mi kell a népnek! Minőséget fogunk kapni, nem mint más FPS-ek esetében...

#4: Ott a pont.
25.
25.
alexcargooo
kíváncsi vagyok hogy hányan olvasták elsőre azt hogy átb*szott átszabott helyett:D
23.
23.
HerodPK
jo lessz jo lessz...csak majd megy az rpg usas frag spam..de ugyis lessznek nekemvalo tactical szerok ahol ezeket kitiltjak~:).. de én is ugy érzem hogy az Armored lessz az én DLC-m is...remélem visszjonnek az f15 eagle gépek 2 fos legénységgel..azt annira birnam, mint a bf 2 ben:))
22.
22.
LtK
Nem értem miért kell sírni egyes személyeknek. Ha nem tetszik , és nem szánsz rá pénzt, nem veszed meg és kész, pont. Nem erőszakolják rá senkire ezt a DLC-t. Szerintem érdekes, és kíváncsi is vagyok rá, lehet majd megveszem. Szóval azért mert most jön ez a DLC nem fog átalakulni a Battlefield, csak egy kis újdonság lesz. Aki a conquest-re és Rush-ra esküszik ami a BF védjegye, az ettől függetlenül ugyanúgy tud majd játszani.
21.
21.
McDuff
akkor az Armored Kill lesz az én DLC-m!
19.
19.
Dogmatix
Itt el is baszták az egészet...miért kell CODosítani egy jó FPS-t? :S Eddig sem játszottam DM-et (csak squadot az unlock miatt), de 1 rakás fos az egész. Folyamatosan hátba lőnek, mindenki darál össze vissza...értelmetlen hülyeség
18.
18.
Necreon
#16: Miből gondolod hogy az ingyenes lesz?
16.
16.
Cuppak
#12 Igen fizetős, 15 dollár... BF3 End game DLC lesz ingyenes télen ... valami dínó mod lesz szerintem :D ... a kép olyanra utalt
15.
15.
Mortician
#14: Taktikusabb játékosokkal kb. az első összeütközésig működhet a dolog. Utána valószínűleg úgy fog kinézni a dolog, mint a trailerben.
14.
14.
shatterhand
Azon röhögtem,hogy figyelni kell a csapat lépéseinek a zaját:) Hol? Darálás lesz ezerrel.

én azért várom:)
13.
13.
Mortician
#5: Nem, az csak a Back To Karkand-ra vonatkozott. Ezért már mindenkinek fizetnie kell.
12.
12.
shatterhand
#5: Kétlem. Az a karkand dlc volt. BC2nél az volt ingyenes ami alapból annak kellett volna lennie: rush,conquest,sdm módok egy-egy pályán zárva voltak majd ezt "kegyesen" az EA ingyen dlc-nek álcázva megnyitotta. Amint jött egy komolyabb dlc egyből fizetős lett.
Sztem 100% hogy ez is az lesz. Haveroddal megosztjáték, azt fele annyiba fog kerülni.
11.
11.
shooter1234
#7: Na ja, én is úgy olvastam, hogy átb*szott..... mondom most mivan? És elolvastam még 3x újra mire rájöttem.....
10.
10.
AkosTorok88
#7: Az inkább szalma és sár...
9.
9.
AkosTorok88
#8: A cs-t nem ismerem viszont a codot viszont az utóbbi időkben már simán merem sz*rnak nevezni...
8.
8.
Shotgun Blues
#4: Én nem látok szart. A CS a mai napig az egyik legjobb online FPS, ha bár már kissé koros, de ez nem von le semmit az értékéből. A Call of Duty a 4. részig bezárólag a profi játékosok között is minden elismerést megkapott - míg a további részek már jóval szélesebb rétegnek szólnak, de attól még szórakoztatóak.
7.
7.
randall13
Elolvastam kicsit az "átszabott"-at. oO

#4: Dehogynem. Úgy hívják vályogház.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...