Call of Dutyval terveznek a terroristák

  • Írta: InGen
  • 2012. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A napi bulvárbetevőnket a brit Sun napilap szolgáltatja, melynek értesülései szerint a muszlim terroristák a Call of Dutyt használják arra, hogy megtervezzék támadásaikat. Meg a Halót és a Medal of Honort. Ezúttal nem arról van szó, hogy a játékban gyakorolják az AK47 kezelését.

Az MCV szúrta ki a The Sun címlapján ma reggel megjelent cikket, mely szerint a szélsőséges terroristák (vannak nem szélsőségesek is?) az online játékokat használják a kapcsolattartáshoz, és a különböző manővereik, támadásaik megszervezéséhez. Korábban már olvashattunk hasonló cikkeket bulvárlapokban, bár eddig csak olyan jelleggel, hogy a terroristák a játékokban sajátítják el a fegyverek kezelését és a csapatmunkát. Ami nyilvánvalóan nonszensz.

A The Sun mostani értesülései azonban nem erről szólnak. Mivel a terroristasejtek tudják, hogy a hatóságok figyelik az e-mailjeiket, internetes üzeneteiket, valamint lehallgatják a telefonjaikat, kellett nekik egy másik csatorna, ahol kommunikálhatnak. A lap szerint erre remekül megfelelnek az Xbox Live-os, illetve PSN-es, jelszóval védett privát chatszobák. A The Sun szerint a terroristák vidáman játszanak egymás ellen, miközben "megbeszélik halálos terveiket".

29.
29.
golgotha
#8: Epic comment is epic. Ember besírtam a dumádon :D
28.
28.
golgotha
Na ezért halnak meg állandóan, ha mondjuk Operation Flashpoint-al, vagy Arma-val próbálkoznának. De a dutynal még Bf3 is jobb lenne nekik :D
27.
27.
#26: Ahhoz hogy valaki hatalmába kerítsen egy metrót megfélemlítés céljából, kell, hogy legyen valamilyen szélsőséges, a normáltól eltérő nézete. Valami miatt csak félelmet akar kelteni és legyen az bármi, az már szélsőséges.

Egyébként egyetértek azzal amit írtál, én is ezt írtam lentebb :) Hogy nem a cod a lényeg, hanem a "helyszín", chat szobák, teamspak, játékok in-game chatje stb ahol igenis lehet megbeszélni dolgokat.
26.
26.
Quent1n
Hát pedig ha lebontjuk róla a bulvárt mázat, akkor bizony kódszavakkal remekül lehet értekezni ilyen chatszobákban és erre aztán végképp nincs kapacitás, hogy figyeljék tisztességesen és elemezzék a chat szobákban elhangzottakat.

Úgyhogy a nagy kacagás közepette igazából nem is olyan nagy baromság a dolog hisz miért is ne? Szerintem remek álca.

InGen: Vannak sima egyszerű terroristák akik semmiféle szélsőséges nézettel stb. nem bírnak egyszerűen csak mondjuk hatalmukba kerítenek egy metrót, hogy megfélemlítsék az embereket. Persze általában igaz, hogy szélsőséges terroristákról beszélünk.
25.
25.
greenmelon
De jót nevettem! :D
A Haloval mit kezdenek vajon? Felkészülnek a földönkívüliek támadására is?
22.
22.
ArrowCross
Azt elhiszem hogy a francia terrorista zsoldoscsapatok akik szíriába keltik a feszültséget COD-nak de hogy az Irániak,Szíriaiak,stb ilyen baromságokra pazarolnák az idejüket azt erősen kétlem.
21.
21.
oddi
jó kis reklám ez a codnak :D
20.
20.
giga321
Ez mekkora szar már XD. Végig röhögtem a hírt.
19.
19.
ReNegAdE
http://www.ezmiez.com/wp-content/uploads/2011/04/em_epicfacepalmament.jpg
18.
18.
bcrics
slash meg a guitar herobol tanult meg gitározni.
16.
16.
Egyébként ez simán lehetséges, csak a cikk bulváros volta miatt kihegyezték arra hogy COD-oznak...simán megdumálhatják a dolgokat teamspeaken vagy bármely más rendszeren, játékban, stb...úgy már hihető lenne, de hát bulvárosodni kell, mert arra mozdul a nép, hogy codoznak a terroristák :-D Amúgy tetszett a cikk és a hsz-ek is, jókat nevettem :D
15.
15.
alexcargooo
#12: az is lehet hogy az amerikaiak meg az oroszok is így háborúznakXDXDobama meg putyin team deatmatch XD
14.
14.
biohazard rex
Ezt most nem értem, azért mert valaki fel akarja robbantani magát +20 embert, az már nem is call of duty-zhat? o.O El tudom képzelni a statját az ürgének, mikor kihúzott gránáttal fut neki az ellenségnek :D. Amúgy meg az Arma 2-vel jobban tudnának gyakorolni, ráadásul még pályaszerkesztő is van benne...
12.
12.
frankek
hmm jó hogy nem szerveznek Iránnal is LAN partyt amiben lejátszák ezt az atom fegyver dolgot xD
9.
9.
kharami
Na ismételten bebizonyosodott, hogy nagy az állatkert és alacsony a kerítés!!
8.
8.
frankek
hmm eltudom képzelni őket ahhogy a hegyek közti barlangokban mekkora LAN meg online partykat szervezhetnek 30 számítógép / PS3 / X360 mellettük meg 1-2 RPG, AK47 xD

-Te Achmed gyere robbantsuk fel magunkat.
-Hagyjál már Abdul most épp CODozok a haverokkal!
7.
7.
Mortis
S az a kevés igazi terrorista is meghalt röhögőgörcsben...
6.
6.
Skyer
És a sok agymosott idióta ezt el is hiszi külföldországban.
3.
3.
hakydakillah
A hírt olvasva gyorsan meglestem, hogy nincs-e véletlenül április 1. :-D Mit fognak csinálni szegények akkor, ha a valóságban máshol helyezkednek el a respawn pontok, mint a játékban???
2.
2.
McDuff
Hogyne!:D
Ha már Live-n elhintek egy fuck-t már kapom a warn-t!
1.
1.
DON GONDOCS
bisztos kiosztják egymásközt a resoawn pontokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...