CGI traileren a Darksiders második része

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
Rendkívül hangulatos kedvcsinálót kaptunk a Darksiders II-ből, a CGI animáció dúskál a csatajelenetekben, a rondaságokban, a hatalmas ellenfelekben és persze a vérben is. A Darksiders folytatása jóval komorabb lesz az elődjénél, a Halál már most keményebb arcnak tűnik, mint a kistesója.

Hivatalos infók híján nem tudjuk biztosan, de tippünk szerint az előzetest a magyar Digic Pictures ütötte össze: egyfelől a trailer képi világa, kidolgozottsága erősen emlékeztet a hazai srácok munkáira, másfelől ők foglalkoztak az első rész CGI látnivalóival is. (Kommentben lehet helyeselni, cáfolni.) Akárhogy is, a Darksiders II új trailere nagyon hangulatos, sőt a végén feltűnő behemót arra utal, hogy a nagyobb ellenfeleknek sem leszünk híján. A játék június 29-én landol a boltok polcain, csak a Wii U-s verzióra kell várni az év végéig. Köszi, kisdudeEe!

15.
15.
metercsiken
Nekem ez tetszik.
( lehet nem vagyok túl nagy igényű, de grafikailag nem tartom rossznak )
Sajnos még az első résszel nem sikerült megismerkedni, de rajta vagyok!

14.
14.
wardprod
#9: Végre, van amiben egyet értek veled :D
13.
13.
wardprod
#10: Igen, de a többszöri végigjátszást nem igazán érdemes megfontolni, mert a boss fightok csak először kihívások, ha megvan a strat, utána nem lehet elrontani, így nincs kihívás/újdonság. A puzzle-ökre ugyanez igaz.

Egyszer viszont érdemes legalább kipróbálni.
12.
12.
Gurren
szerintem ez nem digic. vagy ha az is, nem dolgoztak rajta annyit, mint a többi videójukon.
11.
11.
DarkLord
#10: Nagyon ajánlós, sőt még annál is jobban :D
10.
10.
p3ti
Sajnos nem volt még alkalmam ki próbálni az első részt :( A cinematic trailere nagyon tetszett anno . Ajánlós az elődje ?:)
9.
9.
Necreon
Ez csak szerintem botrányosan gyenge? Helyenként még a modellanimáció is olyan mint ha egy alacsony költségvetésű gyurmafilmből lenne. Tényleg, fanatikus híve vagyok az első résznek, imádom minden porcikáját, nagyon várom a második részt is, nagyon jó trailerek jöttek hozzá, de ez.... hát ez valami borzalom.
6.
6.
Dercsi
Biztos vásárlás! Legyen olyan a grafikája mint az elsőnek, sztem jobb nem kell, legyenek nagyobbak, nehezebbek, és legyen több boss-fight, a bejárható játszótér pedig legyen a 10x-nagyobb. Ha ezek megvannak akkor...akkor...nem találok szavakat :) A trailer pedig sztem nagyon hangulatos!
5.
5.
xICEMANx
Észbontóan jó :D:D:D jöjjön már
4.
4.
Split
Elég semmitmondó trailer ez... :(
3.
3.
DarkLord
Diablo 3 mellett a másik vételem lesz idén! Az első része is irtó jó volt.
2.
2.
giga321
Gratula a készítőknek. Ha tényleg megint a srácok csinálták akkor dupla gratula mert eszméletlen lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...