Ismét gameplay jeleneten a Darksiders 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 23.
  • Videó
Link másolása
Az Apokalipszis Lovasai közül talán a Halál az, aki tényleg nem viccel. Erről mi is meggyőződhetünk a legújabb, fejlesztői kommentárral megspékelt játékmeneti videóban. Az erőszak nem céltalan: hősünk szerepjátékszerűen fejődik is. Csatoltunk új képeket is a hír mellé.

A Darksiders 2 egyike azon játékoknak, mely iránt a THQ kifejezetten nagy reményeket táplál. Tegyük hozzá, teljesen jogosan. Számos lényeges kérdésre választ kapunk az alábbi mozgóképben. Han Randhawa, a játék művészeti igazgatója ecseteli nekünk az új eszköztárunkat, fejlődésünket, azt, hogy miként rombolja le a Halál az útjába kerülő akadályokat - az epikus boss-harcokról már nem is beszélve. Kezdjük a képekkel: 


A várva-várt hack and slash június 29-én jelenik meg Európában PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, de a Wii U startjakor is kapunk egy nintendós átiratot. Köszönjük, Dercsi és Necreon!

7.
7.
eragon021
Jó lesz. Az első is jó volt de nem a legjobb viszont ez odab*sz :D
5.
5.
Raatkainen
God of War+Prince of Persia+a Darksiders egyéni képi világa. Az első rész is pont ilyen volt, más játékokból építették fel az egészet de nagyszerűen! Az első részt holnap kezdem el bepótolni.
3.
3.
Hondoro
Ez az a jatek amit nagyon varok. :)) Keszitenek hozza magyaritast? Tud valaki valami infot errol?
1.
1.
Yserra
Hmm az első képen kicsit Dark Templar beütés:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...