Pletyka: Xbox Lite az Xbox 720 előtt?

  • Írta: InGen
  • 2012. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
Nem indulhat a hét egy kis next-gen pletyka nélkül, bár hozzá kell tenni, hogy jelen szóbeszédünk alanya igazából nem is next-gen. A Microsoft információkat rendszeresen szivárogtató MS Nerd szerint a cég egy olcsó Xboxot szeretne kihozni a következő generációs masina előtt.

A Microsoft belsős információinak lelkes szivárogtatója, az MS Nerd most éppen azt véli tudni, hogy a Microsoft az igazi, következő generációs Xbox előtt ki szeretne hozni egy Xbox Lite-ot, vagyis egy lebutított, olcsó verziót. A pletykák szerint a gép ARM-alapú processzorral érkezne, 100 dollár alatti áron.


Az Xbox 360, főleg tőlünk nyugatabbra, és pláne Amerikában már messze több mint egy játékkonzol - televíziós, zenés, és más, szórakoztató-központ jellegű lehetőségeivel egyre több dologra lehet használni a kütyüt. Korábban is érkeztek már pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft ezt szeretné még tovább fokozni egy új, nagyobb játékok futtatására alkalmatlan, de olcsó Xbox megjelentetésével - ezzel ráadásul a Kinect népszerűségét is tovább tudná növelni.

17.
17.
cervezas90
lebutított xbox? fekete-fehér grafika?:)
16.
16.
strike19
Remélem Xbox 180 lesz a neve a olcsóbbnak.Mondjuk én örülnék egy olcsóbnak mi a fenének fizessek 70000Ft egy xbox 360 amin csak MK-zni akarok ha van egy olcsóbb verzió ami nem kinect kompatibilis vagy valami kivan szedve belőle .de szerintem ha lesz azon csak XBLA játékok fognak futni.
15.
15.
Kumite
#4: Netflix-et, Hulut és egyes letölthető játékokat futtatni mindössze.

Egyébként csak pletyka, amíg a jelenlegi Xbox ilyen jól teljesít, nem biztos, hogy okos lépés piacra dobni egy olcsót. Inkább MS TV lesz a neve, ugyanis a W8-ban már appstore is lesz, inkább abba az irányba indulhatnak el egy ilyennel.
14.
14.
MadaFaka91
Na kapok én is értelmes válaszokat. Köszönöm szépen :D
13.
13.
Stranger
#10: Tömeges sorban állás volt Amerikában az új ipad-ért. Neked kéne? Ha van okostelefonod minek más, nem? Ezeknek minden kütyü kell, megy a marketing és meg is veszik.
12.
12.
Avander
Érthető. Sokszor van, hogy nem értenek a konzolokhoz, (vagy ha igen, akkor is) ezért nyilvánvalóan az olcsóbbat veszi a többség. Ha jön a Lite, növekszik az xbox eladások száma, noha lebutított. Aki többre vágyik, az meg vesz 360-t.
11.
11.
NoNametheOneandOnly
#10 "Az Xbox 360, főleg tőlünk nyugatabbra, és pláne főleg Amerikában már messze több, mint egy játékkonzol - televíziós, zenés, és más, szórakoztató-központ jellegű lehetőségeivel egyre több dologra lehet használni a kütyüt." Nem mindenki játszani akar rajta. Nyugaton lehet másra is használni ezt magyarázta watto is.
10.
10.
MadaFaka91
#9: Én ezt így értem is, csak szerintem, aki nem vett 360-at az szerintem ezt sem fogja meg venni. Nem látom, hogy olyan nagy vonzata lenne, vagy olyan nagydolgot tudna nyújtani, amitől most sokan, vennének egy ilyen kis "kütyüt" ha a 360 nem kellet nekik.
9.
9.
Gaboo77
#8: Nem az a cél, hogy cserélje le valaki az Xbox-át, hanem , hogy több réteget is vonzzon akit esetleg eddig nem.
8.
8.
MadaFaka91
#6: Elolvastam még párszor, de akkor se teljesen világos a dolog miért venne valaki egy konzolt, ha nem akar játszani, DVD-zni arra van alternatíva. Mit fog tudni, amit az én Xbox-om nem?


7.
7.
Gaboo77
#1: Szerintem a butább alatt mondjuk az optika megszüntetését értik. Olyan lenne mint egy Apple TV, csak ez futtatna alkalmazásokat is. De azért az Xbox 360 mérföldekre van egy combosabb okos telefontól, ez azért túlzó kijelentés. Évek lennek mire ezt utolérik az okos telefonok. Lehet látványos a grafika, de ha ezt nagy területek megjelenítésével, fizikával és mesterséges intelligenciával kellene számolgatni egy telefonnak, behasalna a drága. A legerősebbnek mondott Ipad 3 tud 129.2 Mtriangles/sec teljesítményt az Xbox 360 500 Mtriangles/sec teljesítményével szemben.
6.
6.
watto
1,3,4 : Ajánlom a cikk második felét elolvasni. Aki nem játszik, annak tökéletes.
4.
4.
MadaFaka91
Ennek nem látom túl sok értelmét, valaki fejtse ki nekem bővebben, hogy ez miért is lenne jó ha megvenné akárki is. Én igazából nem tudok rájönni.
3.
3.
Grabowsky30+
Miért venne bárki is ilyet? Használtan nem sokkal többért lehet kapni simát is!
2.
2.
DON GONDOCS
butított xbox, tuti befutó lesz. :/
1.
1.
wardprod
"egy lebutított, olcsó verziót"
Lehet még ennél is butábbat? :D Nincs a géppel bajom, de az ennél butább kategória már-már egy combosabb okos telefon szintje kb. :-\
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...