Half-Life 3 és Half-Life 2: Aftermath hírek

Link másolása
A Spanyolországban megrendezett Microsoft Xbox 360 Campus-Partyn sunyiban utalást adtak a Valves srácok a Half-Life 3-ra.
Sok-sok friss hírem van számotokra a Valve Half-Life szériájával kapcsolatban. Talán legjobb lesz, ha a legizgalmasabbal kezdem.

Az XNA technológia részletes felvázolásánal egy kivetítőn különböző paramétereket ismerettek, mikor megjelentek a témába vágó játékok és fejlesztőik. A lenti képen ezt a képernyőt láthatjátok, ahol ott figyel a "Valve: Half-Life 3". A gyanú tehát él, hogy már vagy folyik a fejlesztése, vagy tervezésben van a következő Half-Life rész (egyébként a HL2 megjelenésekor is adtak rá utalásokat). Hivatalos bejelentés azonban sajnos eddig sem érkezett.


Akik viszont még nem szeretnének az ennyire távoli jövőbe nézni, és reménykedni, azoknak most szolgálhatok egy konkrétummal is: a Valve bejelentette, hogy a Half-Life 2: Aftermath nevű kiegészítőlemez fejlesztése már a vége felé jár, így idén novemberben meg is fog jelenni. Pontos dátum sajnos jelen esetben sincs, az viszont bizonyos, hogy még az összel a boltok polcaira kerül.

Végére pedig jöjjön egy kis móka!
Pár hónapja megrendezésre került egy meccs a Valve és a Half-Life 2: Capture the Flag mod készítői közt. Mindkét fejlesztő csapat igen jól érezte magát, ezért a következő hetekben valamikor ismét összecsap a két banda.:) Akiket érdekel a Valve és a HL2: CTF mod készítőinek mérkőzése, az folyamatosan figyelje a Steam weboldalát az információkért. A Valve egyébként a közvetítés érdekében az egész meccset élőben fogja 'vetíteni' a SourceTV-n.
4.
4.
lewton6
ha már készül az engine, készül a játék is. ez biztos. ekkora elírást, meg nemhiszem, hogy elkövetnének.
3.
3.
Daks
a listaban nem mint jatek, hanem mint engine szerepel. ettol fuggetlenul meg lehet eliras
2.
2.
Avium
ahh johet az aftermath mert a HL2 vege nekem kicsit kurtanak tunt :S



(nem lehet h a HL3 csak egy eliras volt a reszukrol? :D)
1.
1.
lewton6
aftemathot várom, nagyon! na meg kiváncsi leszek, hogy fűzik tovább a történetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...