Mobilokon tér vissza a Spy vs. Spy?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 28.
  • Pletyka
Link másolása
A feltételezések szerint okostelefonokon kaphat újabb felvonást a Spy vs. Spy című klasszikus képregény játékfelhozatala. Eddig kétszer próbáltak videojátékot készíteni a két kém akciói nyomán, azt egyelőre nem tudni, hogy a következő projekt vadiúj címet, esetleg feldolgozást takar-e.

Úgy tűnik, hamarosan videojátékos formában köszönthetjük újra a Spy vs. Spy című klasszikus képregényt, legalábbis nagyon erre utal a Warner Bros. által közzétett teaser kép. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de találgatni azért már tudunk a látottak alapján.

Az biztos, hogy Spy vs. Spy-projektről van szó, ezt erősíti meg a széria jogait birtokló MAD magazin (a lapban debütáltak először derék kémeink) logója, és persze maga a Spy vs. Spy felirat is meglehetősen árulkodó. Ami különösen sokat mond el, az a Robots & Pencils nevű fejlesztőcég feltűnése: a kanadai srácok kifejezetten okostelefonokra szakosodtak, így gyanítjuk, hogy mobilos Spy vs. Spy-játékot kapunk nemsokára.

Az egymást szívató kémek története alapján kétszer készült videojáték, az 1984-es darab klasszikus lett, a 2005-ös PS2-exkluzív anyag viszont már nem talált olyan kedvező fogadtatásra. Várjuk a hivatalos megerősítést!

8.
8.
LtGlove
#3: Szerintem szépen lassan találkozni fogsz ezekkel a címekkel is. Most meg a "Retro Resurrection hadművelet" a hordozható eszközökön.
7.
7.
Scoo
C64-en micsoda PvP-t toltunk anno. Persze akkor nem így mondtunk :)
6.
6.
Kumite
Épp a héten tervezem megvenni Game Boy Colorra ;)
Egyszer kipróbáltam gép ellen, nagyon bejövős.
4.
4.
rossitibi
Bakker,még C64-en nyomtuk ezt a játékot! De mennyit! :) Párszor füstölt az agyam de nagyon jó volt! Főleg hogy ketten lehetett játszani!
3.
3.
DON GONDOCS
Megrohantak az emlékek, hova tűntek ezek a jó játékok? ToeJam & Earl, Comix Zone, Earthworm Jim 2, Altered Beast, Alter Echo
2.
2.
menjapipaba
#1: azaz, én ps2-n toltam nagyon jó volt:)
1.
1.
shatterhand
istenjáték volt ez!!
Kár,hogy osztott képernyőn annakidején nehéz volt játszani. Az ember nem bírta ki és megnézte a másikat közbe,hogy hova dugta a bombákat:)

meg volt vmi ps2es verzió is....ha jól tudom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...