Májusban jelenik meg Vitára a Mortal Kombat

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy hónap van hátra, hogy a kilencedik Mortal Kombatot a Sony újgenerációs handheldjén is kipróbálhassuk. A Warner bejelentette a népszerű verekedős játék megjelenési dátumát - a kiadás még azoknak is tartogat meglepetést, akik már nagykonzolokon szénné nyúzták a címet.

A NetherRealm megütötte a főnyereményt tavaly a Mortal Kombat kilencedik részével. Az évek óta hanyatló széria pont jókor tért vissza a gyökerekhez, a készítők meghallgatták a rajongói kívánalmakat, véres és élvezetes produktumot tettek le az asztalra. A PS Vitára érkező port új Challenge Towert tartalmaz majd 150 küldetéssel megspékelve, a kivégzéseket és az X-Ray mozdulatokat az érintőképernyő segítségével kivitelezhetjük.

A megjelenési dátum tehát május 4. - alig pár hetet kell kiböjtölniük az újdonsült rajongóknak, Scorpiont, Sub Zerót hamarosan a zsebedben tudhatod.

47.
47.
Trapyd
46.
46.
Yanez
45.
45.
Trapyd
#44: Látom már személyeskedsz is:). Fogalmad sem lehet róla hány barátom és haverom van. Fogalmad sem lehet róla ezek közül vajon hány van aki szereti az MKt. Ahogy elnézem az előző kommentemre sem tudsz írni semmi értelmeset. A A logikus dolgok ellen csak így tudsz védekeni? Nincs egyetlen logikus okfejtésed. Amiről beszéltem a játékban az ráadásul nem is hiba :). Megint közlöm nincs igazam csak néhány tényt közöltem :). Nem nyomsz hülye szöveget csak nem tudom hol jársz. Bocsánatot kérned nem kell, ha nem akarsz és nem is gondolod komolyan és nincs is rá szükségem. A fölényeskedő stílusod és beszólásod még mindig nem erény:): Ha akarod befejezhetjük. Szerbusz.
44.
44.
Yanez
#41: Az embernek vannak barátai is,akikkel MK-ozni is lehet.Nálam pl a PS2-n évekig aktiv játékok voltak:Tekken,Foci,box,versenyautós stb.De,aki igy keresi minden apróságban a hibát,csakhogy mindig neki legyen igaza,annak sok haverja nem lehet!Ezt tudom,mert anno suliban volt egy ilyen osztálytársam és a nővérem férje is ilyen ember.Szóval igazad van haver mindenben,bocs hogy nyomtam a hülye szöveget.Most már fejezzük be!Csá!
43.
43.
Trapyd
#41: Még 1 dolog ami kimaradt.
"Mással nem értek veled egyett,vagy inkább ügyet sem vetnék rád."
Ezt újfent mindenféle indoklás vagy magyarázat nélkül vetetted ide.
42.
42.
Trapyd
#41: Kihagytam valamit.
"Csak ez miatt nem fogok venni VITAt" hoz.
Ebben is lehet egymás ellen játszani, de mivel a bunyó rendszere ugyanazokat a könnyen kihasználható dolgokat fogja tartalmazni nálam ugyanarra a sorsra jutna.
41.
41.
Trapyd
#40: "Most igazad van a játékkal kapcsolatos dolog miatt,ha nem lenne méltó ellenfél,hamar unalomba menne."
Ezt úgy közlöd mintha eddig nem ezt mondtam volna :).

"Azért van most számodra itt a VITA változat.Új tartalmak,ergo új kihivás és a rekordokat is kezdheted előlről felállitani!"
Csak ez miatt nem fogok venni VITAt (nem mintha csak ez miatt lehetne vagy nem lenne jó gép a VITA). Másrészről egy verekedős cím sava borsát nem a gép elleni küzdelem vagy egyéb tartalmak pl. tower adja, (nem mintha nem alkotná szerves élvezetes vagy fontos részét) hanem a többi játékos elleni küzdelem.
"Mással nem értek veled egyett,vagy inkább ügyet sem vetnék rád."
Másról a játékkal kapcsolatban nem is volt szó amiben "nem értettünk 1et".

"Beszélsz össze-vissza baromságokat."
"Igy már jó?"
"ügyet sem vetnék rád"
"zsenikém"
Ez mind fölényeskedés és tahó dolog. Ez nem vélemény ez tény.

Figyelmetlenül olvasol hiszen én a témával kapcsolatos kommentjeimre való reagálásodra mondtam, hogy nulla.

Másrészről ez az egész nem vita hiszen vitára való alapja nem is volt.
Kár, hogy félreértettél és azt hiszed a játék vagy bárki más és a te ellenséged vagyok, mert nem írsz hülyeséget.

40.
40.
Yanez
#38: Most igazad van a játékkal kapcsolatos dolog miatt,ha nem lenne méltó ellenfél,hamar unalomba menne.Azért van most számodra itt a VITA változat.Új tartalmak,ergo új kihivás és a rekordokat is kezdheted előlről felállitani!
Mással nem értek veled egyett,vagy inkább ügyet sem vetnék rád.Ha szerinted fölényeskedő vagyok és nulla az értelmes kommentem,akkor zsenikém mi nem vagyunk egy szinten,ahhoz hogy vitatkozzunk.Kösz a "vitát" és további szép napot\estét\gémezést!
39.
39.
Trapyd
#37: Ja és a fölényeskedésed még mindig nem erény.
38.
38.
Trapyd
#37: Hát akkor folytassuk ha még mindig itt tartasz. Az első kommentemre kapásból indoklás nélkül azt írtad baromságokat beszélek. Ezzel már önmagában bemutatkoztál. Ez tahóság kérlek szépen. Azt mondtam számomra veszít a játék az élményből bizonyos dolgok miatt. Ha ez neked fáj arról nem tehetek. Valós tényeket közöltem és nem véleményt nyilvánítottam, amire szerény személyed 0 azaz nulla darabszámú értelmes kommentet írt. Vitázni szeretek, mert a vita értelmes eszmecserét jelent amire eddig nem voltál vevő. Nem az igazam miatt vitázok, főleg, hogy igaza annak van aki a másik fölé akar kerekedni és ez egyelőre még mindig te vagy. Nem írtam le semmit konkrétan akkor honnan tudod, hogy ismered azokat a dolgokat (igen ez eléggé vicces)? Megint elmondanám, hogy a játék maga nagyon is tetszik. Tartalmilag, hangulatilag, külcsíny szempontjából fullos. Játékmechanikailag van némi hibája, amit a régi részekből örökölt és ezeket jól ismerem és könnyen bárki ellen tudtam eddig fordítani. Jó 15 éve nem toltam már bunyós játékot direkt ezért vettem most egy ps3 at (sc & mk rulez). Persze sok minden változott és ezekhez hozzá kell szoknom, de számomra ez nem nehéz. Az első meccsen kiderült, hogy a régi geci teknikák java itt is működik. A srácnak több száz meccsel volt több nyert játszmája, mint vesztett ehhez képest az első 5 vesztett csatám után már 1 et sem nyert. Eddig talán 150 kört toltam le és ezek javát elvesztettem, de max 1 hét gyakorlás után számomra unalomba fulladna a játék a kihívás nélküli, zsinórban nyert meccsek miatt. Megint elmondom, nagyon örülök annak, hogy neked nincs ilyen problémád és ezt teszem minden gúny vagy cinikusság nélkül. Nagyon jó lenne ha nekem is ennyi élményt tartogatna a játék (hiszen nem véletlen vettem meg).
37.
37.
Yanez
#31: Mindenkép vitázni akatsz olyanról,amiben nem érdekes kinek van igaza?Én minden olyan dolgot ismerek,amit leirtál.Csak abban nem értettem egyett,hogy szerinted a játék hangulata romlik és a kihivás is elmarad.Online mindig találsz olyan ellenfelet,,aki izzadság cseppeket képes előhivni sörrel töltött testedből,tehát van kihivás.És a hangulata az,ami tényleg sohasem romlik,mint ahogy irtam én egy éve nyomom ugyanolyan élvezettel,mint az elején.De a hangulata amúgy sem szorul kommentárra!Most ismét megkérdem tőled:Igy már jó?
32.
32.
Trapyd
#23: Még valami. Akár hiszed akár nem örülök neki, hogy jól szórakozol a játékkal és kihívást is jelent a számodra. Kívánok neked és minden más gamer társamnak sok kellemes játékórát.
31.
31.
Trapyd
#27: Már ne haragudj, de ha nem tudsz érdemben reagálni arra amit írtam és tény, hogy nem sikerült, akkor mégis miért teszed? "Így már jó?" Ez is csak a fölényeskedés kedvéért került a kommentedbe , aminek megint semmi értelme. Én sem tudok mindenről és olyankor nem kezdek el értelmetlenül hozzászólni. Ha valamiről nem tudsz az nem baj, de a másikat semmibe venni nem erény. Az, hogy milyen a hozzáállásom a játékhoz nem igazán tudhatod mivel nem is mondtam róla sokat. Én bizonyos tényeket közöltem amiket ezexerint nem ismersz.
27.
27.
Yanez
#25: Nem tudok mit hozzászólni.Szerintem hagyjuk a fütyibe,azt hogy ki mit miért irt.Nem baromságokat beszélsz,csak más a hozzáállásod ehhez a game-hez.Igy már jó?Hmm...mégis lett ebből egy hozzászólás!:)
26.
26.
giga321
Hát hana KAKI . JÓ NAGY BALF*SZ vagy :)
25.
25.
Trapyd
#23: Nem az erényeid akarom semmissé tenni. Nem vagyok az ellenséged annak ellenére sem, hogy csuklóból magyarázat nélkül megmondtad baromságot beszélek. Egy dolog tudni és zsigerből nyomni a speckókat, kombókat és megint más ezek megfelelő (időben és helyzetben) használata. Vannak bizonyos testcselek és szabályok amiket, ha alkalmazol az emberek 98%a hozzád se fog tudni szagolni. Viszont, amikor olyan ember ellen játszol aki ismeri ezeket, durva patthelyzet alakul ki.
24.
24.
Trapyd
#23: Ezzel még nem támasztottad alá, miért baromság amit írtam.
23.
23.
Yanez
#21: Majdnem egy éve nyomom az új MK-t és számomra a játékélmény még mindig ugyanaz,kihivást is mindig találok,és én is ismerem a régi MK-at,azon nőttem fel,a MK3 volt az első bunyós gémem.
21.
21.
Trapyd
#20: OK. Támaszd alá és elfogadom, de ne csak a levegőbe beszélj.
20.
20.
Yanez
#17: Ez neked szólt,nem lukaka-nak
19.
19.
Yanez
#16: Beszélsz össze-vissza baromságokat.
16.
16.
lukaka
7.
7.
frenkyboyhun
eddig vitára ezt várom a leginkább.
6.
6.
KeXxX
Nekem egy bajom van Johhny Cage kivégzésével: túl magasan tartja az áldozat fejét :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...