Úton a Caslevania: Lords of Shadow folytatása?

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 3.
  • Pletyka
Link másolása
David Cox, a Caslevania: Lords of Shadow producerének Twitter-oldalán felbukkant jelek szerint folytatást kap a Lords of Shadow. Bár semmi konkrétum nincs még, Cox azt ígérte, hogy hamarosan bejelentik, miért is utazott nemrégiben Erdélybe, Drakula földjére.

A 2010-es év végén megjelent Lords of Shadow nagy meglepetésnek számított, a Mercury Steam varázslatos hangulatú és meseszép játékot tett le az asztalra. Szerencsére a gondoskodást a játékosok is meghálálták: viszonylag szép eladásokat és visszajelzéseket produkált az új Castlevania.

David Cox producer nyilvánvalóan lelkesedik a frencsájzért, több helyen utalt már rá, hogy egy eddig ismeretlen játékra szóló megbízása van a Konamival. Lehetséges, hogy a Lords of Shadow folytatása van kilátásban? Az úriember legutóbbi tweetje szerint igen:

"Ma és holnap Drakula földjén vagyok. Hogy mit csinálok ott? Majd meglátod!"

A Castlevania-játékok kedvelt színhelye Erdély, még az is elképzelhető, hogy ihletszerzés gyanánt látogatott el a producer Romániába. Bármire is gondolt Cox, nekünk csak kedvezhet - még egy DLC-bejelentésnek is tudnánk örülni. Várjuk a fejleményeket!

7.
7.
Trapyd
Először GameBoy on toltam Castlevania t vagy 20 éve. Azonnal megvettek vele kilóra és azóta is imádom a sorozatot. PS3 ra ez volt az első játék amit megvettem. Konzolt főleg ezért a játékért és a bunyós címekért vettem és néhány konzolex. miatt. Nagyon várom a következő részét és egész biztos vagyok benne, hogy az is hasonlóan király lesz.
5.
5.
armino8
Fuuuu de fasza lenne,én végigtoltam a LOS-t dlc-kkel tökre szerettem,10es játék!:)
4.
4.
kari92
Ohh mekkora istenkirályság lenne o_O:-D
3.
3.
ReNegAdE
Végre!Nagyon szerettük a Lord of Shadow-t.Várjuk szeretettel!:)
2.
2.
drakecsaj
Végre, pezsgőbontáás! Jó lenne egy új rész már. Ráadásul ahogy a LoS véget ért szabályosan folytatásért kiált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...