Először mozog az UEFA Euro 2012

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 4.
  • Videó
Link másolása
Június 8. Jön a Prometheus, indul a foci Európa-bajnokság - venni kell egy karácsonyfát erre az ünnepre, mit azt mondjuk. Az Electronic Arts idén rendhagyó módon DLC-ként adja ki a Lengyelországban és Ukrajnában megrendezendő EB hivatalos játékát, itt is van az első mozgókép belőle!

Játékosfejjel csak profitálhatunk az EA Sports legutóbbi döntéséből, ami alapján az UEFA Euro 2012 DLC-ként jelenik meg a FIFA 12-höz. Oké, kell majd hozzá egy másik játék is, de ha az megvan, olcsóbban jutunk hozzá az EB-s címhez, ráadásul ez azt is jelenti, hogy az új részben a legutóbbi epizód összes játékmeneti újítása benne lesz, ami korábban az esetleges párhuzamos fejlesztés miatt nem feltétlenül volt jellemző.

A kiegészítő április 24-én válik elérhetővé, 16 fontot, 1800 Microsoft Pontot vagy 2500 FIFA-pontot kell fizetni érte platformtól - PS3, Xbox 360, PC - függően. Köszi, dönc!

5.
5.
radko1010
ezt a one country dolgot kicsit elszúrták szerintem:D
amúgy jól néz ki
2.
2.
Henry82
#1: Egyetértek, bár nem hiszem, hogy a EA puszta jóindulatból szánta volna magát erre a lépésre, inkább szerintem arról van szó, hogy olyan minimálisan tér el ez a verzió a Fifa 12-től, hogy ők sem merték volna meglépni, hogy különálló játékként árulják, mert féltek a negatív kritikáktól. Így, bár talán kevesebb a haszon, biztos a siker, aki szereti a Fifát, az úgyis beszerzi és elégedett is lesz, akit meg nem érdekelt a 12-sem, biztos nem eme kiegészítő miatt vette volna meg.
1.
1.
GegeWarrior
Na az első értelmes ötlete az EA-nek hosszú idő óta :D
Végre nem kell teljes árat fizetni érte. Ja és végre a hülye DLC-nek is van haszna.
Ennek is ideje volt már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...