Már a nextgen felé kacsintgat a NetherRealm

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Hír
Link másolása
A Mortal Kombat fejlesztőinek állásajánlatait böngészve nyílt titokként kezelhetjük azt a tényt, hogy a srácok már az újgenerációs konzolokra fejlesztenek. A NetherRealm boszorkánykonyhájából "izgalmas, élvonalbeli akciójátékok várhatóak a jelenlegi és következő generációs konzolokra".

A Gamespot magazin beszámolója szerint a Mortal Kombat fejlesztői nem kevesebb, mint két embert várnak a soraikba. Az egyik betöltetlen munkakör a gameplay software engineer, a másik pedig senior software engineer pozíció. A NetherRealm nem titkolt célja az, hogy élvonalbeli akciójátékokat készítsen a jelenlegi és az újgenerációs konzolokra.

A második állásajánlat leírásában már konkrét részletek is vannak: az engine-fejlesztő munkakörébe az tartozna, hogy a jelenleg is használt játékmotort a nextgen konzolokra kell átírnia az új munkatársnak, valamint a beépülő "middleware" rendszerekkel is tisztában kell lennie. Reméljük, nagy dobásra készül Ed Boon csapata, habár szerintünk messze még a konkrét bejelentés. Az egyik új projektnek vélhetőleg a Mortal Kombathoz is köze lesz, meg aztán a Legacy filmsorozat készítői új mozifilmet ütnek nyélbe, ahhoz sem ártana egy játékadaptáció.

A lehetőségek száma végtelen, de addig májusban megkapjuk a legutolsó Mortal Kombat vitás változatát.

72.
72.
VidZ
Nem örülnék neki, ha a következő Mortal már csak az új konzolokra jönne ki, mert jóformán emiatt vettem majdnem egy éve a masinát.
71.
71.
Krezy
#62: Az én véleményem szerint,
[végig olvastam mindent,és igen ugyanazt rá lehet kötni pc-re is mint konzolra.]
Ezen a téren kb. egyszinten is vannak.
De szerintem a konzol,csak az exkluzív felhozatal miatt jobb..
Pc-n meg több mindent lehet csinálni.
Szóval én nem nagyon tudok dönteni,
nekem régebben konzolom volt[azon nőttem fel,lehet azért is húz arra felé jobban a szivem]
De most meg csak Pc-m van és bőven el vagyok vele,
[Azért még mindig bennem van egy kis hiány érzet,
de szerintem nekem csak az miatt ad többet egy konzol,mert már említettem,hogy azon nőttem fel.,:)
Na meg Jrpg fan vgyok és arra rengeteget ki adtak/adnak :D
70.
70.
Krezy
#19: Vicces vagy :D
úgy írsz rólam,mintha ismernél..
Nem hiszem,hogy írtam olyasmit hogy "ÉN MOST EZT MEG INDOKLOM"
Csak oda írtam,hogy próbálja ki,
na meg hozzá tettem azt a tényt hogy kényelmesebb...
69.
69.
Trapyd
arpika85, greenmelon, Hab már le is írta a tényeket mit is fűzhetnék hozzá?
68.
68.
Hab
Én tv-n és pc-n tolom a skyrim-et, pár grafikai moddal vmi hihetetlen gyönyörű. Ráadásul csak dx9-esa játék!! Konzolon ugye eleve nincsenek modok, ami elég nagy hiányosság ennél a játéknál szerintem.
Én nem mondom hogy ez vagy az jobb (dehogynem hisz PC-n sokkal több mindent lehet csinálni :D ), mert szeretem mindkettőt. Vannak amik konzolon jobbak, de vannak amik PC-n. Verni a nyáladat erre vagy arra lehet, de teljesen felesleges.
67.
67.
greenmelon
#64: "TV: 84-103 cm, kényelmes fotel v. kanapé, wireless joy, 5.1 házimozi."

Ez a leírás tökéletesen igaz lehet egy PC-re is, főleg mióta divatba jöttek a HTPC-k. :)
65.
65.
Trapyd
#63: " valóban jobb élményt nyújthat konzolon"
Tehát akkor ez így ahogy mondod is nem valós. PC hez is van kontroller. Mivel 8056785321457863 alkalommal le volt írva és mindenki tudja hogy, lehet kapni hozzá, nem értem egyesek miért mondják, hogy ez miatt egy játék jobb konzolon.
Nekem már SNES hez is volt egerem akkor az nem konzol? A C16 omhoz nem volt egerem akkor az nem számítógép? Aki még mindig ott tart, hogy egyik vagy másik eszköz csak ehhez vagy ahhoz a platformhoz használható arra mit mondjak?

"Igazából csak irányítási szempontból jobb konzolon"
Tehát a korrekt mondat úgy hangzik
Igazából csak irányítási szempontból jobb kontrollerrel....
64.
64.
Quent1n
Ez az UC3 érdekes téma már jó ideje :) Mert mind tudjuk hogy technikailag nem a csúcs, de azért sokat elárul róla, hogy sok ember a legszebb játéknak tartja. Úgy hogy a technika nem minden a látvány esetében. :) Grafikailag kilométerekkel jobb egy BF3 de sztem is szebb gamma az UC3 mert egyszerűen művészibb az egész pedig nincsen dx11 meg nincs csilivilli effektek és élsimítások garmadája. :) Mindenképp érdemes lenne ezen a fejlesztőknek is elgondolkodni ahelyett, hogy a "technikába menekülnek" mert amit most csinálnak az sajnos az, én úgy érzem.

Trapyd: Mint játék nem jobb inkább mint élvezeti faktor jobb HA a "szokásos" felállást vesszük, hogy Pc: 24-es monitor, usb-s gamepad v. bill, fejhallgató és gurulós szék vs TV: 84-103 cm, kényelmes fotel v. kanapé, wireless joy, 5.1 házimozi. :) Szerintem így értik ők is, ha nem akkor tévedtem :D

63.
63.
DON GONDOCS
#62: egy példa: (pc) SF4-nél az irányítást, ha megnézzük a combo list-et akkor lehet látni hogy egy kontroller joyal van ábrázolva az mozdulatsor, persze ez könnyen kivitelezhető billentyűzeten is, csak rákell érezni. Igazából csak irányítási szempontból jobb konzolon mert az volt a célplatform. de tartalom szempontjából minden platformon ugyanazt az élményt nyújtja (X360/PS3) SF4, DoA, Soul Calibur.
62.
62.
Trapyd
#59: Már ne haragudj, de akkor te magyarázd meg miért jobb, mert Johnny sem tudta. Légy oly jó ne azt mondd, mert neked jobban tetszik.
61.
61.
Trapyd
Ha valakit érdekel eladó a PS3 as MK9 komplete edition öm. Esetleg elcserélném.
60.
60.
NemTudomMiLegyen
Basszus, itt ülök a gép előtt, depressziós állapotban, hogy holnap megint suli és a szünetemet értelmetlenül a szobámban töltöttem a barátaimmal való színesfémerőszakolás helyett...erre meglátom ezt a majjaj gyereket. Sokkal vidámabb lettem, ilyen hülye ember kevés van a világon, csak annyit üzennék neki: Baszd meg :D
(drakecsaj szerintem gyorsan moderál majd) :)
54.
54.
farkasmilan
Nextgen-nextgen...de még a ps2-t se vonták ki a forgalombol :)
52.
52.
Trapyd
Remélem egyszer megváltoznak, majd az emberek és a kakás seggek ki lesznek törölve a világból.
51.
51.
#48: főleg h 2011ben is egy konzolexkluziv játék lett az év grafikája vga-n, és NEM a játékot istenitem, hanem a szánalmat éreztetem h a csucspc-det a dx11el felejtsd el, (uc3) konzolexkluziv játék már 5. évében lévő konzolra készült játék legyőzte a dx11edet, nem értem mért ragaszkodtok a pc-hez...
nincs jo exkluziv játék, nem szebb a grafika pc-n (sak a multiplatformoknál dehát pfffff uc3....) gagyi portok pc-n amik még késnek is vagy fél évet (ha nem többet...).... inkább konzol ha már átgondolom :)
49.
49.
Trapyd
#30: Pontosan így van. :)
44.
44.
greenmelon
#41: Ez nem vita, hanem ismét leírtad a szokásos hülyeségeidet (a konzolexkluzívak a legjobbak, PC-re nincs normális játék, UC3 év grafikája, blablabla), a huszonkilencedik regisztrációd után is, és ismét 10+ ember magyarázza el neked, hogy egy retardált, buta faszkalap vagy. Ennyi az egész.
41.
41.
jo kis pc vs konzol vita alakult ki de aki végigolvassa a 33. ÉS a 34. kommentem az megtudja, miről beszélek... ha nem, maradjatok siros kisgyerekek XD kezdem, hogy is csináljátok? ja igen: jöjjön pc-re :((((((( XD
40.
40.
greenmelon
#38: "Kacsintgassanak inkább a PC felé most már /rage."

Idéztem a kedvedért. Ez maximum a te visszamaradott, szövegértésből 1-es fajtádnál számít sírásnak te "szerencsétlen".
38.
38.
#37: ajaj, én sirok??? nézz már szét a legelejére te szerencsétlen....
37.
37.
greenmelon
#33: Itt nem sír senki, csak te. ;)
Szerintem most hagyd abba, ezt az accountod is bannolni fogják mint az előző kettőt (vagy hármat)?

Trapyd, ez nem segeszki csatlósa, hanem ő maga, csak már az ikszedik alkalommal reigsztrál újra.
33.
33.
#29: azt irtam h nagyon kevés van pc-n ami normális exkluziv lenne... a batman meg skyrim az multiplatform, szóval konzolon ugyanazt a játékot kapod csak 3 pixel helyett 5 pixel egy fűszűl pc-n... ha a grafika annyira lényeges (akkor most legyen az is lényeges) akkor a VGA szerinti UC3 győzelem is a konzol mellett áll... a pc egy normális exkluzivval nem tud előrukkolni, a starcraft-ot hagyjuk, ha annyira érdekel h miért akarom kihagyni (akkor elmondom h ps1re is megjelent az 1. része, a 2. része csak pc-re jött ki de ahogy olvastam mindenhol, nemsokban különbözik az 1. résztől, szal nem nagy játék ezek szerint...)... stalkert hagyjuk, aki azt mondja nagy játék, nem játszotta még ki a killzoneokat meg a blacket meg sorolhatnám a sok konzolexkluziv játékot... mert ugye azok jobban sikerültek és ezt TAPASZTALATból mondom...dehát jolvan, sirjatok, pc-sek ha ez még nem lett volna elég :) én majd játszok is vele mindjárt :)
32.
32.
Trapyd
#28: Arra válaszolj amit írtam amire ezt a kommentedet gépelted! Látom konzolfan vagy meg talán seggeszki csatlósa?
30.
30.
volkornka
#29: Szerintem felesleges reagálni, nincs más célja mint a trollkodás és hogy visszaírjon neki valaki.
29.
29.
Trapyd
#26: Te is szép gyerek vagy. :)
"ez van, aki jó, minőségi játékok közül akar válogatni és állandoan játszani akar, leakarja magát kötni, az vegyen konzolt"
Ahogy elnézem te is látod az összefüggéseket. :) Tehát PC n se jó, se minőségi, se olyan játék ami leköt nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...