Jövő héten mutatkozhat be a Crysis 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy a jövő héten lehull a lepel a Crysis-sorozat harmadik részéről. Egy svéd magazin következő számában kapjuk meg az első előzetest, ha minden igaz, de az Originen keresztül már az anyag feltételezett borítója is kiszivárgott. Lesz meglepetés benne, az tuti.

Ami tény: Crysis 3 lesz, a Crytek már jó előre megígérte, hogy ez a széria trilógiának készült már a kezdetektől, így igazából csak arra várunk, hogy a német fejlesztők végre lerántsák a leplet a harmadik részről. Ha minden igaz, erre a jövő héten sor is kerül: először a svéd Game Reactor új számának címlapja vált gyanússá, amin több jel is a Crysis-sorozatra utal.

Utána pedig egyik dolog jött a másik után. A német Eurogamer rábukkant a Google-ben a Crysis 3 dobozterveire, amik az Originen keresztül szivárogtak be a keresőoldal rendszerébe. Az első kép már nagyon érdekes: nem elég, hogy egy új fegyver is feltűnik rajta, de a találgatások szerint a helyszín is változhat, legalábbis a háttérben lévő épületek erre engednek következtetni.


A képeket helyben megleshetitek, hamarosan pedig minden bizonnyal még több infó zuhan majd be a folytatásról. A Crytek egyébként maga is ígért áprilisra egy nagy bejelentést, akkor már többen a Crysis 3 leleplezésére tippeltek.

33.
33.
pucu9011
Nekem pont a második rész tetszett nem az első. A harmadik részt is várom szeretettel.
32.
32.
Nagyon tetszett a kettő, remélem megint városi környezet lesz, a dzsungeles témát nagyon nem szeretem...
30.
30.
abydos
#25: A Crysis sorozat véletlenül sem techdemo... jóval többet nyújt mint egy átlag vacak FPS
29.
29.
Stranger
#25: Mivel volt kevésbé játék mint egy CoD? Legalább nincs minden scriptelve (inkább az 1-re igaz), taktikázhattál. A többi agyon-scriptelt szutykot ennyi erővel nevezhetjük irányítható filmnek.
28.
28.
p3ti
Nekem csak simán annyi bajom volt a 2. résszel hogy.... 1x végig játszottam , majd ezzel a lendülettel el is felejtettem . Semmi olyan dolog nem volt benne ami igazán magával ragadott volna , lehet durvának hangzik , de kicsit "lelketlen" volt a játékmenete . Végülis jó kis game volt , csak hiányzott az extra.
27.
27.
Hubert Cumberdale
#25: A játék lényege, hogy szórakoztat nem? Engem szórakoztatott a crysis. Az első, a warhead, a wars és a második is, akármilyen különbségek is voltak. Ezzel elég sokan vagyunk, A tech demo jelentésének viszont köze nincs ezekhez, szóval akkor ennyit a fogalmakról...
26.
26.
Yetikee
#25: És látod mennyi pénzük van ezekből a bemutatókból ? : D
Ha még csak bemutató is lenne akkor is ezekből a motorokból él nemtudom hány játék, szóval ha a 3. is ilyen grafikai bemutató lesz, hát.... :D
25.
25.
givi6
Számomra mind a 2 rész inkább egy grafikai bemutató volt, mint egy játék, értelmezzük a játék szót ! (nem feltétlenül gyerekes játékra kell gondolni)
24.
24.
Yetikee
Mind 2 tetszett , jöhet a 3. : )
23.
23.
gamerman15
De jó még egy játék ahol Rambózhatunk kedvünkre.Kicsit már sok az ilyen játék,de ha ez kell a népnek...
Én ebből inkább kimaradok.
22.
22.
Hubert Cumberdale
Szerintem nagyon kamu szaga van a dolognak...
21.
21.
metercsiken
Nekem csak a 2. részével sikerült "találkoznom", de az így, hogy nem ismerem az elsőt nem is olyan rossz!
( a szabadságot azért én is hiányolom )
Úgyhogy, én vevő leszek a 3.-ra is.
20.
20.
abydos
#15: Én jó eséllyel most ellen fogok állni :D
19.
19.
miki1105
#9: Nálam probléma nélkül ment, még kaptam melé Bad Company 2 is, de amulti az elején nagyon rosz volt sok volt a csaló meg az "illegálos" szerverek.
17.
17.
DarkLord
A 2. részt a megjelenés napjától nem játszottam végig, mindig belekezdtem, de ahogy jött egy újabb játék azonnal raktam is félre... ez azért nem jó jel , egyszer azért végig tolom márcsak azért is :D
16.
16.
Dcrysis02
Állítólag ismét New York lesz a helyszín, csak benőtte már a növényzet. Díjnyertes ötlet, ha ez igaz.

15.
15.
roli33
Aki utálta a 2.részt, azt is meg fogják győzni a marketingesek. Ígérgetések szuperlatívuszokban, egy-két áll leejtős trailer, már mennek is majd az előrendelések. Egyébként nekem tetszett a 2, és ez is meglesz szerintem.
14.
14.
frankek
Robin Hood felvette a Nano ruhát? xD
Nano suit v.1450
(Robin Hood-ról első feljegyzés)
13.
13.
Donpedro
Ehh, remélem tanultak a 2 hibáiból és inkább fog hasonlítani az első részhez, mint a másodikhoz. Az a mai napig nagy kedvenc. Igazából akkor se járok jól, mert ki kéne játszani a 2 singlejét, amit visszakézből uninstalláltam 2,5 óra szenvedés után, annyira unalmas volt, mert a történet valamennyire összefüggő... Jah várjunk csak, nem az, a 2-ben kukáztak kb. minden szereplőt hogy szegényke konzolosok ne veszítsék el a fonalat...
12.
12.
alex512
A 2. rész után sokat csökkent a világ elvárása a sorozattal szemben, szval sokra nem számítok egy normális FPS játéknál. Ahhoz képest h milyen jól indult az egész: epikus scifi történet, remek látvány, szabad választási lehetőség. Ehhez képest egy nagyon átlagos inváziós történet lett, majd 0 eredetiséggel játékmenet terén.
11.
11.
ATi0021
Nagyon bízom benne, hogy ez a rész inkább fog az elsőre alapozni, mint a másodikra. Ok nem volt rossz a 2 se, de az 1 lényegesen jobb volt. És ha megint csak zárt városba kell végigmenni, akkor előre borítékolható a Far Cry 3 fölényes győzelme.
9.
9.
abydos
A Crytech masszív rajongók tömegét vesztették el a 2. résszel. Botrányos szolgáltatások a startnál (nem működő játék, hibás cd kulcs, lehetetlen reigsztráció, fagyás, mentés hiba, csalók inváziója, másolt játékkal való online-ra csatlakozás, hetekig patch-re várás és a többi bug, hiba, hanyagság, leszarás, ami jellemezte a készítők részéről a rajtot), és a betondzsungel helyszínéből adódó fantasztikus lehetőségek totális kihasználatlansága, játékmenet butulások mind-mind arra ösztökélte a rengeteg első napos vásárlót, hogy biztosan távol maradjon a 3. rész startjától... Szóval csalódtam, nem volt rossz, de 9000-ért és Crysis rajongásomért cserébe átvertek, kihasználtak, arcon köptek, megrugdostak, kinevettek a készítők...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...