Gameplay traileren a DiRT: Showdown

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 11.
  • Videó
Link másolása
Klasszikus raliélményre számítasz a DiRT-sorozat következő felvonásától? Felejtsd el, a Showdownnak köze sem lesz hozzá, viszont zúzásból és rock & rollból jut majd bőven. Egy szóval nem mondtuk, hogy rossz lenne, a gameplay trailer is bizonyítja, hogy az anyagban van potenciál.

Képzelhetitek, mennyire lesz köze az eredeti szériához a Showdownnak, ha a fejlesztők a DiRT arcade mellékvágányaként tekintenek rá, miközben valójában a DiRT is egyre jobban elrugaszkodott a kezdetben kitalált koncepciótól. A Showdown ettől függetlenül ígéretes alkotás, a roncsderbi hangulatnak megvan a bája, azt meg úgyis megszokjuk, hogy most éppen nem a szakaszidőnkön kell javítanunk, mert a puszta célba érés is komoly kihívás. A DiRT: Showdown májusban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, menjapipaba!

27.
27.
hakydakillah
26. Samu, Te mindig társam vagy a bajban. Ebből még a végén szerelem lesz :-))))))
26.
26.
Samu
#8: Nagyon egyetértek megint Haky-val! :) Lehetett volna steel,slam,crash,boom vagy wicked a címe vagy valami hasonló amerikai baromság!Érdekes,hogy a Dirtn-ek nem sok köze volt a rally-hoz,ennek meg a Dirt-höz,furán kapcsolja a dolgokat össze a codemasters.Viszont a Grid-ben tényleg bitang jó amikor a derby pályán online üvöltve törjük egymást gerincen a nyolcas visszafordítókban... Még a végén "megkívánom" ezt,csak kenblokkot nehogy előszedjék megint! :)
25.
25.
shooter1234
A Dirt 3 meg az utóbbi flatout nem jött be, ez meg úgy nézem hogy a kettő keresztezése lesz. Eddig nekem bejön.
24.
24.
Lorthirash
#23: Ez tiszta olyan mint a FlatOut de azért jó :)
23.
23.
Grabowsky30+
Ez a videó számomra azt mutatta meg, hogy ez a játék egy dirt3 lesz furcsa autókkal! Még a pályák is tök olyanok mint a dirt3 rallycrossban van havas, homokos ugratós, városi és, beborult esős saras! Sok fantázia eddig nincs benne! Nem hinném, hogy meg fogok lepődni, nagyjából tudom mire számíthatok, de még nem jelent meg addig legyünk optimisták! :D
22.
22.
DarkLord
Mondjuk egyértelmű, hogy a biztosítékot az csapja ki a nagy többségnél, hogy Dirt néven akarják eladni a dolgot. Erre jó lett volna a lentebb említett név váltás viszont akkor még az a kevés ember se venné meg aki a Dirt név miatt azért megveszi.

Veszélyes dolgok ezek, mondjuk a Dirt se volt már valami jó én sose tartottam sok értelmét a 2 perces szakaszoknak 4 ellenörző ponttal nevetséges .
20.
20.
5T3V3N
Öööö Az utolsó pálya a videóban nagyon Underground 1-2 stílust idézett.
A Ridge Racer Unbounded logója is hajaz az Underground-éra..
Csak nem........?![sejtelmes zene beúszik]
Én kíváncsi lennék egy Underground 3-ra..:)
És ti?
A játék meg >Flatout Copy<... De hát, ez a "Márka", vegyétek emberek..:;
18.
18.
drat576
ez még egy DiRT3 DLC-nek is kevés lenne..
17.
17.
giga321
#13: Tedd kijelentőbe a mondatodat és megtudod ;)
16.
16.
Deadzone
a játék elég ergya, de a szám címét nem tudja valaki esetleg a videó alatt?
15.
15.
Gt17
Én már látom a 3 autó és 4 pálya kiadását 20 DLC ben.....
14.
14.
NemTudomMiLegyen
#5: Szerintem tök mindegy mi megy alatta ha szar lesz, sőt ha nem akkor is. A Dirt 3 is jó volt, normális zene meg egy se.
Nekem egyenlőre bejön, csak maradjanak a csúszkálós autók :)
13.
13.
dabbaska1000
12.
12.
cast22
Én máár alig várom, a sok rally mellett ahol oda kell figyelni, pontosan kell vezetni jó lesz ez a kis kikapcsolódás. Már szét akar zúzni az ellenfeleket. Egy dologban reménykedek, hogy az irányítás jóó lesz. 1-2 kocsinál szerint eléggé el lett rontva, a Dirt 2 ben sokkal jobban megvolt csinálva. Lehet hogy most mindenki lázad, mert ilyen játékmód jön, de lehet hogy egy rally-s DLC már sok ember számára unalmas lenne.. Máár játszani akarok vele :)
11.
11.
abydos
Szerintem a Codemasters rájött, nem tud már ralis játékot készíteni és nem is akarja erőltetni? Vagy mégis miért nem kapunk most már jó rali játékot? :(
9.
9.
greenmelon
Nem Dirt ez már, de attól még jólesz. :)
8.
8.
hakydakillah
Aki mai napig játszik a Grid-el, az tudhatja, hogy a derby pályák állandóan fullosak, talán ezt szúrta ki a Codemasters.
Én már Destruction Derby Raw óta várok egy hasonló kaliberű játékra, és ez a játék talán az lesz.
DDR lényege az volt, h nem volt elég jól vezetned, a kocsidra, és az agresszív ellenfelekre is figyelni kellett, ráadásul a pályák kialakításának köszönhetően bármikor oldalba kaphattál egy kocsit. Ez egy igaz adrenailn-bomba lehet, ha jól megcsinálják. Én tűkön ülve várom.
Egyetlen hibát követett el a cég, hogy Grid, Dirt mellett ki kellett volna találniuk egy 3. címet, és akkor nem lett volna annyi rinya körülötte.
7.
7.
vincze1211
ezt imádom. fikázzátok, holott nem jelent még meg, valamint csak néhány videót lehet látni róla. de persze ha nem Dirt néven jelenne meg, akkor meg istenítenétek. De ha nem, akkorse mindjátok már rá, hogy szar. mert lehet, h az, de lehet, h nem. majd ha megjelent, akkor lehet fikázni, ha úgy gondolod, de néhány videó alapján ne alkossatok már egy olyan véleményt, h szar, mikor nem tudhatok
6.
6.
gamerman15
Ez egy fos.
Különben a videó összességében nagyon hasonlít a Dirt 3-hoz.Tartalmat tekintve.
Ja és ez a reakcióm a játékról:
http://media.tumblr.com/tumblr_m1ipxm5y5F1qbyksj.jpg
5.
5.
DarkLord
#4: Neked tényleg a zenével van csak bajod? :d Én észre se vettem mert nálam szólt valami így hang nélkül néztm a vidit, ha jó lenne a játék, de szar a zene azt még azért meglehetne emészteni zene 0 hangerőn azt kész, dehogy a játék is nulla meg a zene is az azért már boszorkányság tetőfoka :D
4.
4.
TheEdward39
Hmm... Trailer alatt nem dubstep 2012-ben? Végre valakinek megjött az esze? :D
Nagyon remélem, hogy nem csak dubstep lesz a játékban. Sőt, most még kedveskedhetnének Nekünk, régimódiaknak (akik nem szeretik a dubstep-et -logikus, hogy nem szeretik, hiszen szar :D) és lehetne akár olyan megoldás is, hogy egy dubstep SE legyen benne...
Bármilyen más zene, csak az ne... még techno is! A dubstep-pel már tököm ki van, mindenhonnan az jön, minden trailer alá, minden játékba azt... Nem lenne baj, ha a 30 zenéből 3-4-5 dubstep, de hogy 30 zenéből 29-30 az, az azért már sok.
3.
3.
nagyhasÚúúú
Azt is nehezen nyeltem le hogy a Dirt 3-hoz kijött DLC-n (nem az alap lemezen) a Monte Carlo rally...Gondoltam a következő rész visszamegy a szakasz versenyes rallyhoz. Deeee nem.

Egy kérdésem lenne csupán:

Ez mi a szar?
2.
2.
DarkLord
Még letöltésre sem érdemes nemhogy kipróbálásra :S mi lett ebből a sorozatból szégyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...