Assassin's Creed III - élet a havas vadonban

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 14.
  • Képek
Link másolása
Újabb remek screenshotok láttak napvilágot az Assassin's Creed III-ból. Igazából tájképekkel van dolgunk: az érintetlen téli vidék szépségét vehetjük szemügyre. A vadak békésen kóricálnak a hóban, fogcsikorgató hideg van - csak egy mindenre elszánt orgyilkos baktat a fák között.

A szemfüles gamer oldalak mindig előrébb járnak a Ubisoftnál. A tendencia a következő: kiszivárog egy csokornyi kép, jó pár napra rá ugyanazok hivatalosan is elérhetőek lesznek. Nincs ezzel gond. Ha viszont az akció pillanatait keresed a következő képlopatokon, rosszul jársz, elvégre csak a téli vadon gyönyörűségéről bizonyosodhatunk meg. Nem vicceltek a Ubinál, az engine tényleg szebb látványt produkál, alig várjuk, hogy ropogjon a talpunk alatt a hó! Az Assassin's Creed III október 31-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, ezeket a Wii U-s verzió követi. Köszönjük, kisdudeEe és giga321!

29.
29.
Zero
#12: hát jah, de ha belegondolsz nem 1 nem 10 és nem 100 fenyőfát kell megrajzolniuk.... :D
28.
28.
Zero
Zemilen, városokban hol akartál fára mászni?:)
27.
27.
Zemilen
Bakker 4 játék és 3 karakter kellett ahhoz ,hogy végre tudjunk fára mászni
26.
26.
Animejetix
#22: Én gépem 2006-os és tavaly vettem bele egy játék áráért egy DirectX11es vadi új bolti videokarit. Nem kicsit falhoz keni a konzolokat grafikában és játék betöltési időben... Szigorúan megállapítottam hogy régen ilyen nem volt, régesrég tényleg 2-3 évente le kellett cserélni az egész gépet de ez már a múlt...
25.
25.
bsg09
#22: "nem akarok 2-3 évente sem gépet cserélni"

Nem is kell. A mai játékok zöme egy 5 éves PC-n vígan elfut.
24.
24.
Hubert Cumberdale
#23: Na jó csak túlzok, de ettől akkor sem vágom földhöz magam. :)
23.
23.
Hubert Cumberdale
#22: Akkor lehet, hogy tényleg két különböző első résszel játszottunk :DD
22.
22.
Henry82
#16: Hát én nem tudom milyen első résszel játszottál te, amivel én, az ehhez képest grafikában sehol sem volt, de majd meglátjuk.

15: Hát pont ez az, 2-3 éves gépeken is maxon mehetne, de én nem akarok 2-3 évente sem gépet cserélni, én kb 6-7 évente szeretnék, mint a konzolosok :)
21.
21.
Veldspar
#20: "ezek lopott képek"

Ezt nem gondolhatod komolyan.
20.
20.
eximmice
Azért fogjuk fel,hogy ezek lopott képek kitudja honnan származnak...úgyértem kitudja milyen folyamat/munka során lopták.Messze a kiadás dátuma.Meg mióta elkezdték fejleszteni a játékot eltelt egy kis idő.A játékvilágban 3 év az elég sok idő.
De amúgy meg az ubiban szerintem csak nagyon kevesen csalódtak eddig kajak nincs olyan játék amit ők adtak ki és azt mondod hogy egy szar semmilyen téren.
De azt is valljuk be,hogy ezt a játékot nem a grafika miatt imádjuk annyian :) Ha így adnák ki ahogy most kinéz engem az se érdekelne :D mert rohadt jó lesz.
19.
19.
bsg09
#14: Sztem ezek egy eddig nem pubkált CGI trailerből származnak.
16.
16.
Hubert Cumberdale
#14: Hát én nem tom milyen képeket néztél te :D Ezek a képek még az első résznél is csúnyábbak, de majd meglátjuk... Majd, ha lesz videó is akkor lehet rendesen véleményt mondani a kinézetről.
15.
15.
felegyi
#14: Új motor fut alatta... megfelelő optimalizációval egy 2-3 éves gépen is maxon mehetne, ha támogatja a hardver a futtatni kívánt technológiát! Tudom a trend az hogy szép külcsín ---> Brutal gép, de nem egy játék bizonyította már be ennek az ellenkezőjét... a képek meg szerintem konzolosak, messze van ez még a végétől!
14.
14.
Henry82
#2: Én meg pont fordítva látom, bár nem vagyok rajongója a sorozatnak, de ezek a képek nagyon durvák, nyilvánvalóan a PC-s verzióból származnak, de őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy van olyan gép amin ez ilyen felbontásban folyamatosan futna. Helyenként olyan élesek a texturák, hogy szinte fotorealisztikus, ilyet még egy játékban sem láttam (nekem a crysis is még igen rajzfilmesnek tűnt).

Nekem inkább úgy tűnik, ez amolyan "tegyünk fel mindent maxra, mindegy, hogy 3 fps-el megy a legjobb gépeken is, a screenshotokon úgysem fog látszani".
13.
13.
nero66
#2: Biztos csiszolnak még a grafikán, ezek még csak béta verzióban lévő képek. :D
12.
12.
szuja
ez tényleg szép
bár a fenyőfák..
11.
11.
BitiOne
#10: UUUUUUUH!
Hiába az élet adja a legjobb poénokat!
10.
10.
robi009
#9 pedig rád férne egy pár nyelvtanóra :D
9.
9.
wasdbence
legyen már ösz és azzonal tanulás helyett assasin
7.
7.
Trapyd
#4: Gratulálok a korrekt válaszodhoz.
6.
6.
vincze1211
#3: tudod, mint a gta. ott is volt vice city meg san andreas, aztán utána jött a 4. ez lehet itt is. volt 2 játék, ami alapvetően az AC 2-re épült. majd egy full új szereplő meg helyszín
5.
5.
Scoo
#3: Azért, mert ez egy új történeti szál. Új a főszereplő.
4.
4.
drat576
#3: igazad van, tényleg hülye kérdés...
3.
3.
ronaldo1991
Ez lehet hogy hülye kérdés, de ha volt már assassin's creed brotherhood és Assassin's creed revelations akkor ennek mér assassin's creed 3 lett a neve?
2.
2.
watto
Őszintén szólva én nem dobtam el az agyamat a képek láttán. (sőt, a fák láttán inkább sírhatnékom támadt :D)
De eddig sem a grafikája miatt szerettük a játékot :) (nem voltak csúnyák !)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...