Megvan a Halo 4 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy Master Chief november 6-án tér vissza világszerte a Halo 4-ben. A délelőtt szárnyra kapott pletykák beigazolódtak, fel lehet vésni a naptárba eme keddi napot, kedves Halo fanok! Milliónyi rajongó álma teljesült ezzel, s egy új trilógia veszi kezdetét.

Phil Spencer, a Microsoft Game Studios fejese úgy beszélt a Halo 4-ről, mint egy új saga kezdetéről, mely irányt mutat a következő Halo-címeknek, s formába önti a játékélményt. Rajongók milliói várják türelmetlenül, hogy újfent Master Chief bőrébe bújjanak. "Biztosak vagyunk benne, hogy a 2012-es év lesz a legsikeresebb időszak az Xbox történetében."

A dátum tehát világszerte november 6., tősgyökeres rajongók számára fontosabb időpont ez, mint szerettei szülinapja. Végül is a Halo 4-ről beszélünk. Nagy a teher a 343 Industries vállán, de bízzunk abban, hogy sikerrel veszi az akadályt. A Microsoft kedveskedett egy sort a Red vs. Blue-sorozat készítőinek a következő videóban:

17.
17.
Macccy
#16: elb*sztad ... számold át, mert a 2012.10.06 az október, de ha levezeted ahogyan sarge leírta, akkor rájössz, hogy valójában 2012.11.06 az a dátum amire te vársz ... :P
16.
16.
McDuff
nana,azért sztem a 2007-es évet nem szárnyalja majd túl,AZ volt az Xbox történet legsikeresebb éve,ugyanis akkor jött ki a 3. rész,amiből rengeteget eladtak!
de lehet,hogy közel áll majd hozzá,én már tuti vevőjük vagyok!mit a naptárba vésem,én a falamba ütöm ide 1ből az asztal fölé,hogy lássam!2012.10.06.!!!:D
15.
15.
kopic
#14: Egyetértek veled.
11.
11.
sherex
még mindig nevetek azon a dátum kiszámoláson !!:-)XD(Y)
10.
10.
p3ti
#3: Mivel az AC3 multi platformer... így az tuti jobban fog fogyni . Viszont mint exclusive tuti eladnak belőle jópárat boxra . Nagyon remélem hogy hozza a 3. rész színtjét , alig várom a multiplayer részét . Megint év végére sűrűsödnek a jó címek... Ember Pénztárcája bírja ezt :)
8.
8.
markoci555
nekem nem nagyon jöttek be halo-k, az utolsót még nem is próbáltam, de azért lehet vele játszadozni, nem az a nagyon rossz játék
7.
7.
KeXxX
meg lehetne már a god of war 4-é is...
6.
6.
kopic
4.
4.
Alienji
Már vártam mikor jön az első Red vs Blue-s Halo 4 videó. :D Nagyon beteg lett ez is, mint a többi! :D
3.
3.
Onegesius
assassins creed 3 okt. 31... kíváncsi leszek melyiket veszik többen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...