Mozgásban a kinectes Dragon Ball Z

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Videó
Link másolása
Nem hittük volna, hogy pont a Dragon Ball Z-sorozatot ragadja ki a Namco Bandai némi mozgásérzékelős móka erejéig. A múlt héten bejelentett játékról befutottak az első mozgógépek, melyek nem is festenek rosszul. A saga egész történetét végigzongorázhatjuk a produktummal.

Bár a tősgyökeres Dragon Ball-rajongók kicsit ódzkodnak a kinectes mellékágtól, az 50 játszható karakter mindenképpen elismerésre méltó, főleg, hogy mindegyikük egyedi mozdulatokkal vívja meg saját harcát. Véleményünk szerint le sem tagadhatná az anyag casual arcát, de majd meglátjuk. Lesz idő felocsúdni októberig, s mielőtt köveket vetnénk a játékra, nézzük meg róla az első videókat! Köszönjük, giga321, ampeeer és D5000!

13.
13.
keiji maeda
#11: akor olvasd el megint mit írt a Boonmi !! legerősebb ember ! nem csillagharcos , hanem ember mint yamcha , tien , stb...
12.
12.
SSJ Gábriel
#11: Tévedsz. Még szar se maradna... XD
11.
11.
sherex
#10: Pont ez az hogy a faszba lenne Krillin a legerősebb? Egy SSJ4 Gogeta szarrá bassza a száját ...
7.
7.
pucu9011
Egyszer biztos lesz, de ne mostanában várható szerintem
6.
6.
Trapyd
Van még valaki aki reménykedik benne, hogy valaha is lesz olyan nem casual játék melynek irányítását megfelelően felváltja a Kinect?
5.
5.
Antihero
Nem tudom eldönteni, hogy hogyan zajlik a harc. Most tényleg az előre kisorsolt mozdulatokat kell leutánozni, mint valami táncjátékban, vagy azért egy kis önállóságot hagynak nekünk?(meg hangulatot, mert ezek alapján csak az fog hiányozni a játékból)
4.
4.
D5000
#3: Egyetértek! Bármelyik budokai jobb volt ennél! Én nem akarom elítélni a játékot a megjelenés előtt, mert lehet, hogy ez lesz a világegyetem legkirályabb játéka (esély nincs rá), de a videóból látszik, hogy nem a mozgást modellezi le, mint a sport champions, hanem meghatározott mozgással kell operálni... nem tudom.
Számomra ez a videó azt mutatja, hogy tönkreteszik gyermekkorunk egyik szép emlékét, pár fityingért... köszönet a fejlesztőknek.
3.
3.
JoHnNiEE
isten ments, h a grafikával pedálozzak :D mert az összes dolog közül az jelent számomra a legkevesebbet :D de akárhogyis nézzük, a ps2-es budokai-ok megütik ezt a szintet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...