Sniper Elite V2 - csak PC-n lesz Team Deatmatch

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Hír
Link másolása
Amellett, hogy a Rebellion korábban bejelentette a kooperatív küldetéseket, a PC-s verzió annyival lesz több a konzolos változatoknál, hogy csak itt lesz elérhető a kompetitív Team Deatmatch játékmód. A Steamen már elérhető a játék demója is. Snipernek lenni jó!

Exkluzív játékmóddal kedveskedik a Rebellion a PC-játékosok számára, ugyanis a dedikált szervereken maximum 12 fő nyomulhat együtt a Team Deathmatch módban. A fejlesztők Twitteren megerősítették, hogy a számítógépes változat egy kompetitív online módot tartalmaz majd, de a konzolos többjátékos mókát sem érheti panasz.

A kampányt is végigtolhatjuk barátainkkal, illetve kapunk egy hordamódot is, melyben az a cél, hogy minél magasabb pontszámot érjünk el, de olyan feladatunk is lesz, mikor lopakodva kell elmenekülnünk egy lebombázott ellenséges területről, az egyéb kooperatív lehetőségekről már nem is beszélve.

Tegnap óta a Steamen is elérhető a Sniper Elite V2 demója, s bár a szerverek túlterheltek, érdemes egy pillantást vetni rá. A végleges változat május 4-én érkezik mindhárom platformra. Köszönjük, atesz89!

11.
11.
frankek
Srácok aki nem bírja kivárni mire a Steam serverek nem lesznek busy-k
íme alternatíva:

http://www.zamunda-torrent.com/sniper-elite-v2-demo-indir-zamunda-torrent-t638.0.html

igen torrentről van szó de mivel ez egy demó és szabadon bárki letöltheti úgy gondoltam hogy ezért ezt megoszthatom a kommentálók számára :)
9.
9.
KD
felmegyek ps store- ra nézzük mi újság...... hmmm sniper elite v2 asse tom mi ez, szedjük le..... lejött, na akkor lássuk csak........... zsíííííííííííííííír!!!!!
8.
8.
menjapipaba
#4: Kösz, azt hittem csak konzolokra van demo:)
Már töltöm is!
7.
7.
atesz89
Egyátalán nem felesleges a tdm .A sniper elite 1ben is volt és a mai napig játszák nagyon sokan.Sokkal jobb mint a coop lesz.Coopba nincs kihívás.
6.
6.
shatterhand
#5: ezen röhögök én is:)
Az a codban lehet max:))
4.
4.
atesz89
http://store.steampowered.com/app/63380/ Itt elérhető a demo.
3.
3.
Scoo
Xboxon kipróbáltam a demot. Alapból nem szeretek sniperkedni, de ez a játék a demó alapján jónak ígérkezik.
2.
2.
GegeWarrior
Este megnézem azt a demot, hátha bejön!
1.
1.
DON GONDOCS
Sniperes deathmach teljesen felesleges, de a coop már jól hangzik. Konzolokra is van egy Sniperes játék az is csak online játszható, nemtudom mennyire sikeres.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...