Új előzetesen a Test Drive Ferrari

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Videó
Link másolása
Egészen pontosan Test Drive: Ferrari Racing Legends névre hallgat a Slightly Mad Studios új játéka, melyben az itáliai autógyár ikonná vált versenygépeibe pattanhatunk bele. A Need for Speed: Shifttel elindított vonalat követik ezúttal is a fejlesztők - az új kedvcsináló már megtekinthető.

A Ferrari történetének minden jelentős négykerekűje helyet kap a programban, köztük az utcai csodák és a Forma 1-es gépek is. A első Ferrari születésének 65. évfordulója apropóján jelenik meg a cím, ami single és multiplayerrel megspékelve várja a fanatikusokat. A Test Drive Ferrari júniusban láthat napvilágot PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Csekkoljátok a friss előzetest:

10.
10.
csonti02
#9: Ne aggódjatok srácok jövőre lesz új stílus Benzoesav Kálmánnal Meg Cataflan Ernővel flexkorong meg dekopírfűrész effektekkel dúsított pszichedelikus agyrém.
9.
9.
KeXxX
#4: azért mert a lányok is erőltetik a fluor tomikát és az sp gecit...
8.
8.
LAZLOW20
4#Amig a sok botfülü élteti kedves Skrillex et és társait addig nem lesz vége ennek a hasmenés effectekkel dusitott fosnak,nem tudom erre hogy mondhatják hogy zene.Pár evig a csapból is ez fog folyni,aztan amikor mindenki kifosta magát a studioban akkor kitalálnak valami mást.Amugy a játek elég árkád,de talán egy probát megér ha az ára majd lejjeb megy.
7.
7.
aruha
inkább az unlimited 2-t kelett volna jobbra csinálni
6.
6.
csonti02
A dubstep-től mindig rám jön a szarás
5.
5.
danez11
igen csak árkádos a kocsik mozgása :/
4.
4.
JoHnNiEE
méééérerőltetik mindenhol eztaa dááábsteppet? Nagyon kezdi baszni a fülemet...
3.
3.
Cooper911
#2: NFS Porsche unleashed (Porsche 2000)-ben az tetszett (a verdákon kivül), hogy változatos volt, nem csak versenyek voltak, hanem voltak küldetések is pl bólyákból kirakott tesztpályát időre teljesiteni, elhozni egy kocsit anélkül, hogy megsérülne stb. Remélem ebben is lesz ilyen, nem csak egy halom körverseny.
2.
2.
ATi0021
#1: Ez igaz, csak sajnos ez nem lesz több, mint egy NFS Shift: Ferrari Edition.

Jobb lett volna, ha NFS Porsche vonalon készül el.
1.
1.
DON GONDOCS
Itt volt az ideje egy Ferraris autó versenynek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...