Két hét múlva leleplezhetik a Black Ops 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét pletykáljunk egy sort a Call of Duty következő részéről! Egy kiskereskedő elküldött egy lefotózott posztert a Kotaku magazinnak, melyen az áll, hogy a Black Ops 2-t május 2-án leplezheti le az Activision. Ezek után már kész csoda lenne, ha mégsem ez a rész jelenne meg ősszel.

Ha a poszter létezése nem kamu - s nagyon úgy tűnik, hogy nem az -, 99 százalékos bizonyossággal kijelenthetjük, hogy idén tényleg a Call of Duty: Black Ops 2-nek örülhetünk. A képen az áll, hogy május 2-án visszatérünk az eligazításra, a jelek szerint aznap leplezik le hivatalosan a játékot. Természetesen a Treyarch áll a munkálatok mögött.

A nagyobb magazinok már kérték az Activisiontől, hogy foglaljon állást az ügyben, de a kiadó biztosan nem lesz rá hajlandó a fenti időpontnál hamarabb. Szóval: két hét múlva trailer, képek és úton az első infók, ha csak nem pihennek meg a szivárogtatók. Köszönjük, MoRT2195!

21.
21.
shooter1234
#19: Vagy esetleg hanyagolhatnák a szkripteket és így co-op ban is végig lehetne tolni a kampányt, mondjuk 4en Veteran nehézségen.
20.
20.
MoRT2195
#19: MW4 nem lesz és nem is kell. Egy új CoD-dal mindenki jobban járna, ez biztos.
19.
19.
Kreto
Amúgy az a legviccesebb hogy már lassan mindenki a zombis mókát és a singelt várja ezek meg állandóan a multit erőltetik. Kiadhatnának egy nagyobb singlett és zombis multit. Kész nem kéne erőltetni a multit most egy ideig főleg hogy az mw3 sem úgy sikerült ahogy kellett volna. Kis szünet aztán jöhet az mw4 ben egy rendes multi :D
14.
14.
soap mactawish1982
várom szeretettel.::))
az első része is jó volt!!
12.
12.
reptile110
nekem is tetszett a BO de én még MW2-vel szoktam tolni PS3-on multival:D..valahogy a mw2 multija jobban bejött mint a BO-é :D de az sem volt rosz :P várom a 2-őt:D..
11.
11.
p3ti
Számomra meglepően jól sikerült a Black ops , bírtam a single playert , és eléggé sokáig toltuk a multiplayerrel is . Ami a MW3ról nem tudok elmondani .
8.
8.
MoRT2195
#7: Ez nem vietnámi, hanem hideg háború. Az meg más, hogy egyszer volt egy vietnámi pálya is.

Nekem a CoD4 után a Black Ops volt a kedvencem, remélem nem lesz ugyan olyan mint az első. A Modern Warfare részeknél is ez a gond. Az MW2 még mutatott sok újdonságot a CoD4 után, de az MW3 szinte ugyan az volt mind az MW2. Kb 50 órám sincs MW3 multiban, mivel tisztára ugyan az mint az MW2 és hamar meguntam. Ezért tetszett nekem nagyon a BO, mert egy kicsit újabb játékmenetet láthattunk, szóval remélem, hogy a Treyarch nem játssza el ugyan azt mint az IW.
7.
7.
shooter1234
Na ez a vietnámi cod téma még annyira nem lerágott csont, az előzőt 2x is végigvittem szaggatások közepette, mire kijött hozzá egy peccs ami javította. Azután is kitoltam még 1x de nehéz fokozaton (nem veteran, hanem azelőtti).
Ha ennek az optimalizálását nem rontják el, meg kellően nyújt új tartalmat, akkor jó lehet. Hozzáteszem, hogy az mw 3-at egyszer vittem végig, elég is volt. Lehet hogy csak pár óra, de már alig vártam hogy vége legyen annak a sok sablonos cuccnak (igazából azt mw 1 jó volt, és a 2 -t már alig bírtam ki, a 6 óra játékidő 16-nak hatott, akárki akármit mond, pedig hardon kezdtem és alig kellet pár résznél szívni.) De eddig CoDWaW Veteran 4ever! Unokatesómmal 1 gépnél minden évben legalább 1x veteranon végigvisszük! (ha meg nem fexik akkor cod2 veteran, még az is jó) :) !!
6.
6.
Csak megjegyzem, a debriefing kikérdezést jelent.

A Black Ops single része szerintem marha jó volt egyébként egy COD-hoz képest, a multija viszont nem jött be. Ha ezt folytatni tudják, meg valami jó kis csavart belepakolnak, akkor az tuti jó lesz. A multi meg úgyis marad ugyanaz...
4.
4.
aruha
Azért elég gyorsan dolgoznak.. :D
2.
2.
altF4
még több zombi... kiadhatnának egy olyat is hogy Call of Duty: Apocalypse Warfare... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...