Befutott a Crysis 3 első teasere

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 20.
  • Teaser
Link másolása
Befutott a héten bejelentett Crysis 3 első teaser videója, és bár a legújabb kedvcsináló nem mutat túl sokat, remekül felcsigáz bennünket a kedden érkező gameplay trailer előtt. Húsz rövid másodperc erejéig bambulhatunk, feltűnik a Nanodome és a várva-várt íj is - csekkoljátok!

Rövid videóval van dolgunk, de garantált, hogy vissza fogjátok tekerni vagy százszor! A kedden (április 24-én) érkező teljes gameplay trailert beharangozó teaser kellően felcsigáz bennünket, végre mozgásban is láthatjuk az új íjat, és felbukkan a Nanodome borította New York City is.

Ahogy korábban írtuk, hősünk, Prophet visszatér a metropoliszba egy kiruccanás erejéig, hogy felfedezze a Cell által épített Nanodome alá dugott várost. New Yorkot időközben visszahódította magának a természet, így nem véletlen az összehasonlítás: a Crytek szerint az első két rész legjobb elemei keverednek majd a címben, aminek a megjelenése 2013 tavaszán várható.

 

57.
57.
Dentorel
Hát ez elég rövidre sikeredett.
Azért remélem kedden majd jön ténylegesen a gameplay trailer elegendő hosszúságban ahhoz, hogy minden képkockáját ki lehessen elemezni.
56.
56.
lackosor6
Előre látom milyen lesz: zsír grafika, unalmas játékmenet kamu-lopakodással, sablonos sztori istenkirály zenével! És ezt egy rahedli ember megveszi megint...
48.
48.
greenmelon
Az egész délutánom ráment, hogy végignézzem ezt a videót, annyira hosszú volt.
44.
44.
giga321
#38: AZAZ SPOILEREZD le még jobban hát köszönöm szépen húúú de ideges vagyok hogy lehet valaki ilyen kis KÖ...

VICCELEK XD:D engem aztán nem érdekel ez a gamma 1 meg warhead jó volt a többi hidegen hagy.
39.
39.
Andrew
#38: Megbocsáss de rosszul tudod New York-ban a Central Park közelében ébred fel Proféta,lehet látni amikor szemből mutatják kívülről hogy mögötte van a kiemelkedett a Central Park.
38.
38.
miki1105
Nemértem miért szidjátok a storyt vagy azért mert nem fogtátok fel vagy elsem ovastátok a feliratokat.
1. Amcsi tudosok megtalálják az ufokat de jönnnek a csúnya koreaiak erre megy a szupertitkos egység fel kellnek a az ufok elkezdődik az invázió. Prppőhte visszamegy a sigetre na ott visznt nemtudjuk mi történik lehet a ruhájába kerül valami amivel ki lehet nyirni az ufokat. Erre prophet fell kell new yorkban valami patakból kimászik mivel a parka alatt is volt egy ufo bázis mivel mindenhol ottvannak.
2. Megtámadják nwm yorkot az amcsik küldenek egy tengerészgayalogos egységet hogy mi a fasz van a városban egy ufo kinyirja őket kivéve egy nagyhehzen tüléli propet ráadja a ruhát mivel prophet elkapta a vírust kinyirja magát , közben megy a darálás stb stb egyszer csak kiderül hogy a ruhában van valami(prophet a szigeten volt szerintem sosem tudjuk meg mi történt ott talán átvették rajta az az irányítást és próbál ellene küzdzfrni ezért nyirja ki magát) megy a adrálás egyszer csak feltünik a profeszor aki csinálta a ruhát és megakarja szerezni magának erővel de nem jön össze, mivel maga a a ruha a kulcs az egészhez de valami nem stimmel vele ezért add nekünk valami gyógyeszrt hogy jó legyena riha irány az ufo központ oda beugrunk és szétszórjuk new yorkbna a "vírust" közben kiderül hogy prophet él csak meg kellett szakítania a kapcsolatot(ezt a részt én sem értem) és akkor felbukkanunk németországban prohettel.

És itt a nagy kérséd hogy most minek megyünk vissza new yorkba? Alcatrac talán ott maradt egy másik ruhával vagy mi. Arr tippelek hogy a ceph a maradék ufo techhel kisérletezik valami és elkurják oda megy a főmufti ufo és perzse mi megyünk majd rendet reakni.

Ez az én véleményem ha valamit kihagytam bocsesz akinek meg van hozzáfűzni valója elfogadom de csak normális magyar ember modjára le irja nem pedig alpár kifejezésekkel mert manapság rengeteg túskó hozzászolást látok.
37.
37.
Andrew
#36: Értem kösz a segítséget!
36.
36.
bazsko
#34: SPOILER: Alcatraz meghalt a végén. A beszélgetés az már akkor volt amikor már mind a ketten halottak voltak. De miután az ufók visszavonultak próféta mondta hogy vissza kell menniük, mert szükség van rájuk... Ezek után beszélt a német akcentusú pasas és a legvégén Próféta szólalt meg, így lehetett sejteni hogy ő lesz a kövi részben ;)
SPOILER vége
35.
35.
markoci555
a rövidségét kompenzáltam azzal hogy megnéztem vagy 5x :)
34.
34.
Andrew
Végigjátszottam mindkét játékot minimum 3szor.Nekem nagyon tetszettek.Elfogadható sztorija van.Nekem az számít hogy ha játszok egy játékkal kibírjak kapcsolódni egy kis időre és a Crysis 1 és 2 nyújtják ezt színvonalat.Az lenne a kérdésem SPOILER! hogy a Crysis 2 végén Alcatraz fölött átveszi az uralmat a nanosuit 2.0 ami így előhozza Proféta énjét? vagy csak annyi hogy Alcatrazt Profétának fogják hívni? SPOILER END! Köszönöm előre is a válaszokat!
31.
31.
Josiix
Jóóó lesz, már várós!! :)
30.
30.
goblinfing
Mindenki isteníti ezt a trágyát pedig csak azért csinálják hogy a crytek szaros enginjére verje a faszát HOGY JAJ DE SZÉP de a játék menet pedig 1 nulla
29.
29.
abydos
#28: Vá, bele sem gondolok inkább, hogy menyire tudná elcseszni a Crysis 3-mat, ha ő marad... Nem is tudom, a 2 után lehet-e mélyebbre süllyeszteni a sztorit...
28.
28.
abydos
#6: Nomádot kinyírta a Crysis 2 írója egy képregényben... Remélem még véletlenül sem ő marad a sztori író, hanem aki az első részé volt, mivel a Crytech "megígérte" visszatér a gyökerekhez, amiről a Cry 2-vel igencsak letért...
26.
26.
Stranger
Bazd.. pislogtam és nem láttam a felét. Amúgy a vége felé lehet, hogy tényleg CGI, de az első fele tuti ingame...
23.
23.
tabu3x
Arra leszek kíváncsi, vajon hogyan oldják meg "szigetet" ebben az epizódban a cryteknél.
Ha visszaemlékeztek, a Far Cry óta mindig a következő felépítés szerint mennek a dolgok a crytek játékaiban:
1. Emberekkel hadakozol
2. Emberekkel + idegenekkel/mutánsokkal hadakozol
3. Végül, zárófejezetként jön idegenekkel/mutánsokkal zsúfolt valamilyen szigetszerű hely.
Na, ha most így mennek a dolgok, tökönszúrom magam ha megveszem a Cryis 3-at:-)
22.
22.
DON GONDOCS
Egy fps-ben a történet csak másodlagos, inkább a tálalás a lényeg.
17.
17.
vergil
nemis szeretnék belefolyni ilyen vitákba de az tény hogy az első rész sztorija is gyér a másodiké úgyszintén... de maga a játék élvezhető ettől függetlenül..
15.
15.
Silex
#14: A technika erre képes.
A jelenlegi gépek meg amit a teaserben látunk.
1-2 év és ilyenek lesznek a játékok.
14.
14.
Silex
#12: Ez egész egyszerűen gameplay.
A CGI az ez:
http://www.youtube.com/watch?v=yogRFJ9VXuc&feature=related
hoppá!
12.
12.
ReNegAdE
9.
9.
Antistar
Fel nem foghatom mi értelme ezeknek a trailereknek , ráadásul 1 évvel a megjelenés előtt elkezdeni a hájpot..
8.
8.
Lacek896
#7: De azért grafikailag nem hinném hogy visszalépés lesz! :)
7.
7.
wardprod
#1: Ez egy pre-render trailer volt azt tudod ugye? Konzolon ilyet ne nagyon várjon azért senki sem (PC-n se) :)
6.
6.
GhostDog24
Remélem most már visza tér Nomád-mert ő vele voltunk az első részben és nem jött be a 2. részben h nem - persze tetszett a crysis 2 nagyon is - de akkor is nomádot akarom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...