Megvan az új DiRT dátuma, átalakul a Codies

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Külön divízióvá szervezi a Codemasters a versenyjátékokkal foglalkozó részlegét, egyúttal új platformot is szentel ezeknek a címeknek. A Race Net a jövő hónap elején mutatkozik be, ekkor jelenik meg a DiRT Showdown demója, amit nem sokkal később a teljes verzió követ majd. Új trailerünk is van az anyagból!

A Codemasters sűrű hetet zárt, bejelentette, hogy a versenyjátékait (tehát az F1, a GRID és a DiRT címeket) mostantól kezdve külön divízió alá szervezi, amit Codemasters Racingnek hívnak majd. Bár eleinte elterjedtek olyan hírek, hogy a Codies teljesen átalakul, új nevet kap és nem foglalkozik más típusú címekkel, ezek nem igazak: mindössze egy új szárnyról van szó, ami májustól kel életre, és ahol az ott dolgozó 700 - illetve a közeljövőben érkező plusz 100 - munkatárs kizárólag versenyjátékokra fog koncentrálni a jövőben.

 

Ennek megfelelően a DiRT Showdown is a Codemasters Racing logója és égisze alatt fog megjelenni, mint kiderült, május 25-én. A játékot már jó előre kipróbálhatjuk, május 1-jén ugyanis a Steamen, a PSN-en és az Xbox Live-on is elérhető lesz a program demója, amiben egyjátékos és multis tapasztalatokat is szerezhetünk a következő felvonás kapcsán.

Szintén ekkor rajtol el a Codemasters versenyjátékait összefogó Race Net nevű közösségi hálózat. Az internetes szolgáltatásban más oldalakhoz hasonlóan létre kell hoznunk a saját profilunkat, a rendszer itt összegzi a cég játékaiban elért teljesítményünket, számadatokkal és infógrafikákkal illusztrálja a pályafutásunkat. A Race Net keretében számos kihívás és feladat megoldására vállalkozhatunk, ezekért játékbeli kiegészítők üthetik a markunkat.

22.
22.
sunstreaker
#18 prog info, vagy mérnők info, de egy ien céghez nem vesznek föl, minden mérnök infon végzett , meg prog infon végzett emberkéket, ide azért több kell egy diplománál, kell kreativitás is, no meg az sem árt mondjuk, hogy ha már van gyakorlatod, pl, csináltál már egy két programot..
21.
21.
exact
#12: Ezaz, bíztasd még emailben is hasonló módon őket, hátha kiadják hamarabb a kedvenc autós játékodat a parasztok: custservice@codemasters.com

A RaceNet-tel kapcsolatban meg nem értem miért ilyen értetlen mindenki. Nem kell semmit letölteni hozzá meg elindítani, csak játékon belül bejelentkezel, mint az NFS-ekben az Autologba. Az is vicces, hogy senkinek nem jó semmi. Eddig a Games for windows live-ot szidta mindenki, ezt most lecserélték Steamre, mostmár ez is sz*r.
20.
20.
Dízel
ennyire leépiteni egy rally játékot... a dirt 1-2 fenomenális volt, a pályák lenyűgözőek, a menütől kezdve a játékélményig pazar volt. ennek ellenére az utolsó cím, ami inkább volt ügyességi játék, gyatra volt... a pályák nevetségesen rövidek, fantáziatlanok voltak. látszott már ott is h. a showdownra gyurnak. nagy csalódás lett ebből a sorozatból.
17.
17.
rocket182
miez a szar ken 'blokkos' ökörködés már megint? ez tetszik valakinek? és ha igen akkor miért ? TÉNYLEG érdekel.
16.
16.
frenkyboyhun
ennek az online részlege lesz nagyon erős
15.
15.
shatterhand
14.
14.
shatterhand
Dirt?
Girdet készítsenek már ba..a meg. Százszor jobb mint ez a dirt sorozat.
12.
12.
sunstreaker
én is inkább azt mondom, h a sokadik Dirt helyett már egy kibaszott GRID 2 - t kéne kiadniuk a gyökereknek...

ez a platformos dolog meg engem is kezd zavarni már, origin, steam, win live.. minek még több, ...sszameg
11.
11.
szcsaba1994
#10: Inkább lenne minden Steames.
Így lenne minden platformnak külön kliense

OFF: Az eredményhirdetés mikor lesz?
10.
10.
ATi0021
#9: Pontosan. Eléggé irritáló, hogy lassan 3-4 klienst kell futtatni egy játéknak.
9.
9.
Cooper911
Hmm... Lehet jelentkezni béta teszternek a Codemasters Racinghez? A Colin McRae1 óta tolom a játékaikat.
Ezt a Race.net platformot meg minek kellett? A Win Live nem volt jó? Kell egy x-edik platform?
"A Race Net keretében számos kihívás és feladat megoldására vállalkozhatunk, ezekért játékbeli kiegészítők üthetik a markunkat."
Ez mondjuk jó ötlet. Csak a megvalósitás is ilyen legyen.
8.
8.
greenmelon
#1: Áh, szerintem egy negyedik rész már sok lenne a népnek. Beindulna itt is az MW3-effektus.
6.
6.
szcsaba1994
#5: Pontosan. Az első rész máig a legjobb pályaversenyes játékok közt van, legalábbis PC-n
5.
5.
ATi0021
#1: Dirt 4? Inkább egy GRID 2-t adnának már ki.
4.
4.
miki1105
Még annyit hozzászolnék hogy nem muszály a legeslegujabb rallysjátékokkal játszani mostasnág ez a showdown a divat trükök ugratás stb nmég a sima Dirt jó volt volt benne raly meg a többi nem szertném felsorolni. Én személy szerint ha rallyzni akarok előveszem a Colin 5 és eljátszok vele tudom a garfika nem egy csili vili de élvezem és nekem az számít ha meg egy kis trüközésre ugratásra vágyok felrakom a Dirt 2 és kész.
3.
3.
kharami
#2: hát ott még csak csak! Nem magával van baj, hanem a találással! Persze izlések is pofonok!:)
2.
2.
miki1105
Ez multiban nagyon jó lesz.
1.
1.
kharami
Nem jön be ez a Showdown!:/ Dirt 4 et a népnek és olyat mint anno az első rész volt vagy a régi megboldogult Colin játékok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...