A hétvégén mindenkit vár a Diablo III béta

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A Blizzard ma bejelentette, hogy három napon át mindenféle kötelezettségek nélkül játszható a Diablo III bétája, ehhez csupán Battle.net-hozzáférésre van szükségünk, s máris indulhat a démoni kaland! Ha eddig irigykedtél a maroknyi beavatottra, itt az idő, hogy kipróbáld a játékot!

Ma déltől - tehát jelen sorok írása közben - elindult a Diablo III nyílt bétatesztje, melyhez bárki csatlakozhat, aki rendelkezik Battle.net-hozzáféréssel. A próba egészen április 23-ig, azaz hétfőig tart. Ha eddig az volt a program, hogy kínosan unalmas ebédre vagy hivatalos a nagymamihoz, netán barátnőd szüleihez, mondd le, hiszen non-stop diablózás vár rád!

A Blizzard elmondta, azért nyitotta ki mindenki előtt a Diablo III kapuit, mivel szeretné tesztelni a szerverek kapacitását egy hónappal a megjelenés előtt. Erre pedig a legjobb mód, ha utat engednek a kíváncsi játékosok rohamának.

A bétában a játék első fejezetét tolhatjuk végig - akár a barátainkkal hordába verődve -, mind az öt karakterosztályt kipróbálhatjuk és egészen a 13. szintig fejlődhetünk. Ahhoz, hogy Te magad is megcsodáld a Blizzard készülő remekművét, látogass el erre az oldalra, szedd le a klienst és kövesd az utasításokat! A pokol kapui kinyíltak, ideje harcolni - nincs vita. Köszönjük, gorevas és daenath!

UPDATE! A kezdeti rohamot nem bírták a szerverek, de szombat reggelre már minden hiányosságot orvosoltak a fejlesztők. A beállításoknál The Americas-t Country-t kell kiválasztani, lévén tengerentúli szervereken fut a bétateszt.

145.
145.
rico88
#143: Nem biztos. Én azt olvastam, hogy az ellenséget is szerverről generálják, ha jól tudom még a bétát sem sikerült rendesen feltörni. Az SC 2-nél a single nem netről megy. De lehet, hogy tévedek.
143.
143.
Gariss
#142: Nem vagyok szakértője ennek, de szerintem ugyanúgy fog működni, mint a Starcraft 2 esetén. Az accountodon lévő karaktereid/achievementek/stb a szervereken lesznek elmentve, részben emiatt is van online elérhetőséghez kötve a játék(bár ez már nem olyan nagy követelmény a 21. században). Ettől függetlenül viszont biztos vagyok benne, hogy 1-2 héten belül kijön egy tört verzió is, ami nem követel majd online hozzáférést, ha az SC 2-nél meg tudták csinálni, Dio 3-nál sem lesz másképp.
142.
142.
vektor123
Egy kérdés. Tulajdonképpen nem lesz fönt a játék torrenten, mert ahogy olvastam a Blizzard szerverein lesz tárolva a karim, meg a többi.
Valaki legyen szíves magyarázza el, hogy hogyan lesz ez.
139.
139.
_Tappancs_
#137: revo uninstaller progival szed le a csonka telepítést. (én így csináltam)

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/revo-uninstaller-free-v1-83--magyar--NQ13.html
137.
137.
Xy-on
#134: már 3* szedtem le a letöltő fájlt, újra indítottam a gépet és semmi változás.:S
136.
136.
_Tappancs_
Hát elég egyszerű játék. :) És ami fura, hogy szinteken rengeteg az ismétlődő terület, de egy az egybe. Gyakorlatilag a csarnok ha szimmetrikus felépítésű, akkor a bal oldala tükrözve van a jobb oldalra és az egy stilusú pályákon vagy dungeon-kon nagy panelek vannak felhasználva újra és újra. Ez azért kicsit rossz.

Grafikailag, mikor megláttam azt gondoltam, low-ra van állítva annyira puritánnak és mosottnak tűnt. Pedig ez a stilus bizonyára sokkal több részletességet és magasabb textura felbontást is elbírna..Videókon jobbnak tűnt, de ott a videó felbontása miatt gondoltam kopottasnak és életlennek a kinézetet . Karakter fejlődés is elég egyszerű. A varázslatok választása is fura ,de még nem néztem meg alaposabban, nem tudom ,hogy gyors billentyűvel csata közben lehet-e választani az egérbillentyűkkel használható támadások között.

Ezektől eltekintve a játékkal ellehet játszani, de többre gondoltam, mint műfaj ismeretlen ember.
135.
135.
rico88
#131: Valóban jól optimalizált és szép, de ez a grafikai stílus csak a WOW, vagy inkább a Warcraft 3 óta létezik. Nézd meg az SC-t, vagy a D 2-őt. A dizájn és a színvilág, meg maga az atmoszféra teljesen más. Természetesen elkerülhetetlen, hogy ezek változzanak az idő folyamán, hiszen maga a technológia új lehetőségeket nyitott meg és már mások az igények mint anno, de meglátszik, hogy a grafikusok túl sokat wowoztak :D
134.
134.
zodmund
#118,122 nekem is volt ez a probléma de elindítottam még egyszer a letöltést és akkor az elején letölti azt a 44mb-t és utána jó.(legalábbis nálam.)
132.
132.
Lorthirash
#131: Szerintem meg a játék nagyon jó lett én régen is szerettema Diablo-t ez most sem változott mindenképpen előrelépés egyértelmüen jobb a Titan Questnél is pedig én azt is szerettem.
131.
131.
Lorthirash
#123: A blizzardnak van egy egyedi grafikai stílusa ami szerintem szép és ami nagyon fontos hogy jól optimalizált.
129.
129.
rico88
#126: Ez a nyílt béta célja, direkt túlterhelik a szervereket, hogy nézzék mennyit bírnak, illetve, hogy tudják mit kell javítani. A végleges játéknál nagy valószínűséggel nem lesz ilyen. Meg csak az amcsi szerver fut, az európait meg az ázsiait meg sem nyitották. Most sokkal többen nyomják a bétát mint ahányan majd a végleges játékot fogják. De azért nem kizárt egy kis szerverösszeomlás a megjelenés napján.
128.
128.
Giga0509
Eddig sikerült Witch Doctorral és Demon Hunterrel kitolni a bétát.Körülbelül 9-10 leszel mire odaérsz a főbosshoz,onnantól kezdheted előlről ha ki akarod húzni 13-asig.El is kezdtem de még csak 11-es voltam mikor már majdnem megint ott voltam a főbossnál.Pedig nem rohantam végig sehol.Amúgy iszonyatjó :) csak már megint túlterheltek a szerverek...
127.
127.
koffein
#126: Ezért is nagy baromság, hogy egyre több játékohoz kötelezővé teszik az internetkapcsolatot. F*szért nem lehet offline egyedül tolni ezt az 1 órás bétát...
126.
126.
koffein
Remélem a teljes játék is ilyen stabil lesz mert extra szabit vettem ki a hétre amikor megjelnik. Ha ott is végig ezt fogja írni, hogy a szerverek túlterheltek, próbáljam késöbb, akkor széttaposom a lemezt. Eddig kb 35perc játékot sikerült kicsikarnom a bétából.
124.
124.
kopic
A faszomba bele hogy nem engednek be!:S Már próbálkoztam vagy 50-szer! De mindig csak error !
122.
122.
Xy-on
#118: nekem is ugyan ez van :S és nm tom mitől lehet de elég gáz h még ebbe is van vmi bug
120.
120.
vektor123
#117: én is, wizard-al toltam, de nagyon jó lesz a játék
119.
119.
Tomek1988
Na én most tudtam meg ezt a dolgot. Ha emiatt nem fogom ma miattatok szénné inni magam, akkor morci leszek xD
118.
118.
Tomeggyilkos
updating setup files.............................
en ennyit latok a jatekbol amugy biztos jo.........
117.
117.
taranis
Én végig is játszottam. :) a főgonoszt kivégeztem. :)
116.
116.
kopic
#115: Oké köszönöm a segítséged!
115.
115.
Gariss
#114: Nyomj rá addig New game/Resumea gombra, amíg beenged.Pár alkalom után be fogsz jutni.
114.
114.
kopic
Valaki segítsen PLS!
Amikor el akarom kezdeni az első fejezetet, akkor ezt az errort kapom: "There was an error. (3004) "
112.
112.
rico88
Idáig nem sokat tudtam nyomni a bétával, de az eddigiek alapján jónak ígérkezik. Nem hiszem, hogy felül fogja múlni a második részt, de ettől függetlenül bejövős.
105.
105.
lackosor6
Nekem csak 5 megás netem van, de mégis 620-al jött a letöltéskor! Bejelentkezni, belépni már nehezebb sajnos...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...