Itt a Torchlight II nyitóanimációja

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 23.
  • Videó
Link másolása
Szegény ember Diablo-ja kénet aposztrofálhatjuk a Torchlight II-t, melynek elődje kedvező fogadtatásra talált a játékosok körében. Külön öröm, hogy ex-blizzardos fejlesztők hegesztgetik. Nos, a Diablo III árnyékában nem hinnénk, hogy idén labdába rúg. Az intrót már most megnézhetitek.

Komolyan: ha akció-szerepjátékra vágysz, jelenleg nem tudunk jobb alternatívát mondani a Diablo III-nál, hiába tűnik kedvezőnek a Torchlight II, ha a Runic idén kihozza, alaposan melléfarag. Talán ősszel, amikor lecsillapodott a kedv, bepróbálkozhat vele. Eddig is sokat késett a folytatás, s vélhetőleg fog is - a fejlesztők nem hülyék. Így még pontos dátumunk sincs. Jobb ez így. Nézzétek meg a nyitóanimációt!

16.
16.
keeflee
A Diablo mentes évek alatt a TL1 volt legjobb alternatíva. Nálam azt elérte az első rész, hogy legalább annyira várom a TL2-t, mint a D3-at. (A nyílt béta hétvége óta talán kicsit jobban is...)
15.
15.
markoci555
szegény ember diablója, akkor ez nekem való, az animáció meg nem nagyon tettszett
14.
14.
ArrowCross
Két kérdésem lenne! Mi a fészkes fenét keres ez a játék az XBOX360 hírek között?
Vagy ez a része kijön x360-ra?
11.
11.
Cooper911
#6: Szerintem egy két év még tuti eltelik mire megjelenik és akkor már sokan rákapnak. Maguk a fejlesztők mondták, hogy azért szeretnék kihozni a D3 elött, mert ha jön a D3 akkor ők azzal fognak játszani és nem a Torchlight II-t fejleszetni. Szal valóban elb..ták a megjelenést, de lehet, hogy úgy vannak vele mint a Blizzard, hogy "when it's done".
9.
9.
wardprod
#8: Én sem azt mondtam, hogy nem lehet, jó, de egyszerűen nem fog nekik rendes pénzt hozni, ha közel a D3 után jelenik majd meg, mert nem nagyon lesz ember, aki mind2-t akarni fogja. szvsz.
8.
8.
Szudzsio
Szerintem ez is jó darab lesz :)
7.
7.
DarkLord
#6: Hát igen ők is szerették volna eljátszani a nagy blizzard módszerét csak elszúrták a dolgot, szerintem a diablo egy jó darabig tarolni fog és így nehéz lesz a köztes időben is piacra dobni bár jóval olcsóbb játék az mellettük szól, de ez azért nem minden...
6.
6.
wardprod
#3: Marhára az ő hibájuk. Elb***ák nem kicsit azzal, hogy mostanra fél éves késénél tart a cucc. Ami viszont a legjobban kiakasztott, az az, hogy egy rohadt infómorzsa sincs róla. Meg se mukkannak.... egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet ilyet csinálni, miután megígérik, hogy 2011 év vége, aztán kb azóta 0 infó a fejlesztésről.

Emiatt lesz D3-mam legfőképp, és ha az jó lesz, akkor sz.tem nem csak az én pénzemnek mondhatnak búcsút. Az egyedüli esélyük a nagy durrantásra az lett volna, ha a D3 előtt adják ki, de így....
3.
3.
DarkLord
Hát igen a megjelenést igencsak elszúrták, most halasztani kell a Diablo miatt és valahogy még a kiegészítő elött kikell hozniuk, megkell találni az aranyutat a 2 dolog között.
btw. nekem az első része se nagyon tetszett egyszer végig vittem, de maradandót nálam nem alkotott és őszintén ez a videó sem győzött meg nálam ez már a gyerekes kategória. Igaz nemkell a Diablo-val összehasonlítani, butaság is lenne K.O.
2.
2.
Cooper911
Kicsit Shank-esre vették a figurát. Nem rossz.
Viszont februárban ki kellett volna jönniük, akkor sokan vették volna. A D3 után kijönni már nem lesz nagy biznisz még ha fél évet várnak vele akkor is. Ha kint lesz a D3 évekig azzal tolja majd mindenki.
1.
1.
Hát vicces, de az első is megvan és ezt is meg fogom venni premierkor, de a Diablot akármennyire is jó, csak ha lemegy 5k huf alá az ára ! :D Pláne, hogy azzal amúgy is csak offline leszek hajlandó játszani, szóval lehet, hogy amúgy is kellene pár hónapot várni, mire a legális lemez mellé tudok feltenni egy fix-et :)

Ez persze nem a jellemző viselkedés (várhatóan), de jobban jártak volna ha lényegesen előbb ki tudtak volna jönni, így viszont el kell tolniuk, ami nem szerencsés valóban ! :( Ettől függetlenül én jobban szurkolok nekik, mint a Blizzard-nak... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...