Az óceán mélyére merülünk az Anno 2070 DLC-ben

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
Ősszel kiegészül az Anno 2070 városmenedzselő stratégia, elvégre érkezik a Deep Ocean névre keresztelt DLC. Kapunk egy új civilizációs szintet, amiben egy új osztály képviseli magát Genius néven a Tech oldalon. S persze lemerülünk a végtelen óceán mélységébe is.

A Ubisoft bejelentette a tavaly megjelent Anno 2070 RTS kiegészítőjét, mely a Deep Ocean néven fut. Egy új civilizációs szintet hoz el, melyben egy új osztály - a Genius - képviselteti magát a Tech frakcióban. Új járműveket és tárgyakat kapunk, mely elősegítik az új gazdasági erőforrások kitermelését az eleddig ismeretlen forrásokból. Azaz a víz alól.

A játékmenetet is számos változás érte, lássuk mik ezek! Katonai erő használata nélkül akár meg is vásárolhatjuk az ellenséges területeket. Elemezhetjük az energiaproblémákat a víz alatti geotermikus erőművekben. Optimalizálhatjuk az energiaellátást a szigetek között. Megjelenik egy új természeti katasztrófa a szökőár személyében.

Minden frakció új jutalmakat kap a ranglistán való előmenetelkor. Új kereskedelmi útvonalakat nyithatunk a vízi szállítással. Csaknem 150 küldetés vár ránk kellő kihívással. A Deep Oceanban további 30 achievementet nyithatunk meg. Összehasonlíthatjuk a játékosok statisztikáit az új ranglistán.

A DLC ősszel jelenik meg, ennél pontosabb dátummal és árral nem szolgálhatunk. Csupán két képpel.

3.
3.
simon 555
eddig is lehetett víz alá menni nem?
vagy csak az ellenfél tudott?
1.
1.
markoci555
a szökőár érdekes, amúgy egyszerre lehet akkor víz alatt meg víz felett is építkezni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...